Har du brug for lyd, lys, scene eller AV, så sælger vi også udstyr?

SÅ VIL VI GERNE HJÆLPE DIG MED AT FINDE DET RIGTIGE UDSTYR

 

Salg af udstyr – Lyd, lys, scene og AV

Hvad end din behov er indenfor lyd, lys, scene eller AV, så kan vi hjælpe dig. Med erfaring og viden fra vores professionelle lyd, lys, scene og AV arrangementer, har vi stor kendskab til forskellige slags udstyr. Vi sikre dig de rigtige produkter, der er brugervenlig, så alle kan bruge den, uden at være hverken lyd, lys eller AV ekspert.

Sammen med dig finder vi lydlys, scene eller AV produkter tilpasset dine behov og ikke mindst dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikre at overholde dit budget uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning.

Kontakt os gerne for at høre mere, så kan vi rådgive dig til de bedste produkter.

Forskellige løsninger til dine behov

Ingen behov er ens, så det er vigtig for os at den valgte løsningen passer til dine behov. Der kan være mange forskellige løsninger, der kan dække det samme behov, men de kan variere i pris og brugervenlighed, som alt sammen skal vurderes ind i den samlede løsning. Som udgangspunkt er de lydlys, scene og AV produkter der benyttes af den absolutte topklasse, dog vurdere vi også hvad dine behov egentlig er, i forhold til at holde omkostningerne nede. Dette sikrer dig høj ydeevne samt stabil drift til den rigtige pris.

Lad os inspirere dig

Uanset om du allerede har en udstyr, så lad os inspirerer dig. Vi hjælper gerne med vores erfaring fra andre vellykkede opgaver, hvor forskellige løsninger inden for lydlys eller AV blev benyttet – Kontakt os.

Se også relateret emner

Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil scene eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning