Har du brug for lyd, lys, scene eller AV, så sælger vi også udstyr?

SÅ VIL VI GERNE HJÆLPE DIG MED AT FINDE DET RIGTIGE UDSTYR

 

Salg af udstyr – Lyd, lys, scene og AV

Hvad end dine behov er indenfor lyd, lys, scene eller AV, så kan vi hjælpe dig. Europaz har igennem tiden lavet mange faste installationer og stået med lyd, lys, scene eller AV til et utal af arrangementer. Med vores erfaring og viden fra vores professionelle lydlys, scene og AV arrangementer og installationer, kan vi hjælpe dig frem til det rigtige udstyr at investere i. Vi sikre en løsning der er brugervenlig, så alle kan bruge den, uden at være hverken lyd, lys eller AV ekspert.

Sammen med dig finder vi en lydlys, scene og AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Ved at betragte dig som en samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig. Kontakt os gerne for at høre mere, så kan vi rådgive dig til de bedste produkter.

[mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Professionelt og stabilt udstyr” title_size=”20″]Vi benytter os udelukkende ad udstyr fra førende producenter. Dette gør vi, for at sikre dig den bedste ydeevne og stabilitet til et succesfuldt arrangement.[/mvc_infobox][mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Vi tager udgangspunkt i dine behov” title_size=”20″]Vi tager altid udgangspunkt i dine behov, men vi inddrager gerne viden fra tidligere opgaver, der kunne gøre din løsning endnu bedre.[/mvc_infobox][mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Professional leverandør – En aftale er en aftale” title_size=”20″]Sammen med vores erfarne og professionelle ansatte overholder vi altid vores aftaler og gør en ekstra indsats for at tilfredsstille kunden.[/mvc_infobox]

Forskellige løsninger til dine behov

Ingen behov er ens, så det er vigtig for os at den valgte løsningen passer til dine behov. Der kan være mange forskellige løsninger, der kan dække det samme behov, men de kan variere i pris og brugervenlighed, som alt sammen skal vurderes ind i den samlede køb af udstyr. Som udgangspunkt vil vi anbefale de lydlys og AV produkter af den absolutte topklasse, dog vurdere vi også hvad dine behov egentlig er, i forhold til at holde omkostningerne nede. Dette sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift til den rigtige pris.

Lad os inspirere dig

Uanset om du er klar til at investere i udstyr eller bare gerne vil søge noget rådgivning, så kontakt og lad os inspirerer dig. Vi hjælper gerne med vores erfaring fra andre vellykkede opgaver, hvor forskellige løsninger inden for lydlys eller AV blev benyttet – Kontakt os.

Se også; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & festkonference & mødeMessestand & udstillingProduktlancering eller bruge en StorskærmMobil scene eller Projektorer eller lærred – Restauratør der skal afholde Event & showsKoncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Professionelt lys- og lydudstyr

Når der skal optrædes med det ene eller det andet på en scene, er lyd og lyd ofte uundværligt i forhold til at skabe en god stemning. Lyden fra scenen sørger for, at de optrædendes tale eller musik når ud til et stort publikum, mens lyset pakker scenen ind i flotte farver og skaber en indbydende atmosfære.

Lyd og lys kan også bruges i mange forskellige sammenhænge til fester, firmaevents og lignende, og derfor er lyd- og lysudstyr relevant til stort set alle større arrangementer.

Derfor kan det være en god idé at have et lager af professionelt lydudstyr og lysudstyr, så du altid hurtig kan stable et event på benene med passende lyd og lys.

Det kan vi hjælpe dig med at realisere her her hos Europaz, hvor du altid finder et stort udvalg af professionelt lydudstyr og lysudstyr, som du kan købe til skarpe priser.

Professionelt lydudstyr i høj kvalitet

Til alle større arrangementer er lyden afgørende. Det gælder både til firmafester, til koncerter og til mange andre typer af arrangementer, og derfor er det vigtigt at have udstyret helt på plads. Kun gode højtalere kan levere god lyd, og netop derfor kan det ikke betale sig at spare, når det skal købes ind til lyd.

Gode højtalere i høj kvalitet finder du masser af her hos Europaz, hvor du også finder alt andet inden for lydudstyr, som er relevant i forbindelse med forskellige arrangementer.

Alt vores lydudstyr kommer fra velkendte producenter, der leverer produkter i høj kvalitet, og du kan derfor være sikker på at få driftssikkert udstyr med god lyd, når du køber ind her hos os.

Vil tilbyder altid et stort udvalg af professionelt lydudstyr, så du kan finde frem til lige netop det udstyr, du efterspørger. Du er naturligvis også altid velkommen til at spørge os til råds, hvis du mangler viden om, hvad der passer til dig og dine behov.

Med professionelt udstyr fra Europaz er du altid klar til at stable en stor begivenhed med god lyd på benene, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Lysudstyr med mange muligheder

Til forskellige arrangementer som eksempelvis fester og koncerter er lys også en vigtig del af oplevelsen. Det er det flotte lysshow, som skaber stemningen og forvandler en grå scene til noget levende og farverigt, og derfor er lys i forskellige afskygninger vigtig til alle former for optrædener på en scene.

Det samme gælder til fester, hvor et flot lysshow vil skabe en helt særlig atmosfære på dansegulvet, og derfor er forskelligt lysudstyr en god investering for alle, der ofte arrangerer enten fester eller musikarrangementer.

Kontakt os i dag og få et tilbud

Hvis du er på jagt efter lyd og lysudstyr i høj kvalitet til professionel brug, er du kommet til det helt rette sted. Her hos Europaz kan vi levere lige netop den løsning, du efterspørger, og vi står altid klar til at hjælpe dig. Ring i dag og få et tilbud.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning