Skal du have en ny Bar eller restaurant?

SÅ VIL VI GERNE HJÆLPE DIG MED EN PROFEESIONEL INSTALLATION

 

Bar & restaurant

Hvad end din bar eller restaurant trænger til en renovering eller ny installation af lyd, lys eller AV, så kan vi hjælpe dig. Europaz har igennem tiden lavet faste installationer og renoveringer, der har været både store som små. Med erfaring og viden fra vores professionelle lyd, lys og AV arrangementer, skaber vi en tilpasset og driftsikker løsningen. Vi sikre en løsning der er brugervenlig, så alle kan bruge den, uden at være hverken lyd, lys eller AV ekspert.

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys eller AV løsning til din bar eller restaurant tilpasset dine behov og ikke mindst dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikre at overholde dit budget uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning.

Kontakt os gerne for at høre mere, så kan vi rådgive dig til den bedste løsning.

Forskellige løsninger til dine behov

Ingen installation er ens, så det er vigtig for os at den valgte løsningen passer til dine behov. Der kan være mange forskellige løsninger, der kan dække det samme behov, men de kan variere i pris og brugervenlighed, som alt sammen skal vurderes ind i den samlede installation. Som udgangspunkt er de lydlys og AV produkter der benyttes af den absolutte topklasse, dog vurdere vi også hvad dine behov egentlig er, i forhold til at holde omkostningerne nede. Dette sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift til den rigtige pris.

Vi sikrer din installation succes igennem fire faser

1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lyd, lys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Træning, afhængigt af installationens størrelse og kompleksitet udfører vi den nødvendige træning så vi sammen sikre en driftsikker løsning. Til sidst gennemgår vi hvordan i bedst bruger den eventuelle tilkøbte service ordning, hvor vi altid står klar til at rykke ud.

Igennem alle faser deler vi vores viden fra forskellige typer installationer, samt branchens varianter af lyd, lys, scene og AV. Dette sikrer at du kender til alle muligheder og vi sammen sikre den helt rigtige løsning.

Uanset om du allerede har et nuværende konferencelokale eller mødelokale, så lad os inspirerer dig. Vi hjælper gerne med vores erfaring fra andre vellykkede opgaver, hvor forskellige løsninger inden for lydlys eller AV blev benyttet – Kontakt os.

Se også; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & festkonference & mødeMessestand & udstillingProduktlancering eller bruge en StorskærmMobil scene eller Projektorer eller lærred – Restauratør der skal afholde Event & showsKoncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Skab den rette stemning

Hvis du er ved at starte en restaurant, eller hvis du allerede ejer en i dag, er det naturligvis maden, der er det helt store omdrejningspunkt for din opmærksomhed. Maden er hjertet og trækplastret i din restaurant, men som restaurantejer ved du helt sikkert også, at dine gæster kommer for meget andet end maden.

Det skal være hyggeligt og stemningsfuldt at spise ude, og det skal være en god oplevelse på alle punkter, så besøget på din restaurant bliver som en lille ferie i en travl hverdag for dine kunder. Derfor er det vigtigt at tænke over indretningen af din restaurant, og det er vigtigt at tænke over, hvordan du skaber de hyggeligste og mest indbydende rammer, som vil få dine gæster til at komme igen og igen.

Det kan du bl.a. gøre med lyd og lys, som begge har stor betydning for følelsen i en restaurant. Det kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har lang erfaring med at levere både lys til restauranter og lyd til restauranter, så du kan få en professionel løsning, der ikke mangler noget.

Skab byens hyggeligste restaurant med professionel lyd og lys

Når dine gæster træder ind på din restaurant, skal de bydes velkomne i en anden verden, som giver dem mulighed for at slappe helt af og nyde den gode mad, de snart skal spise. Til det formål er både lyd og lys helt eminent, for intet kan sætte en stemning bedre end netop disse to ting.

Lyd i form af blid musik fra dine højtalere kombineret med varmt og afdæmpet lys vil skabe en hyggelig og intim atmosfære i din restaurant, som straks vil få dine gæster til at slappe, og som vil skabe en følelse af velvære under hele opholdet. Netop derfor er lys og lyd til din restaurant vigtig, og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med at installere en professionel løsning.

Alt inden for lyd og lyd til restaurant i høj kvalitet

Hos Europaz kan du få alt det udstyr, du efterspørger til din restaurant. Vi har alt inden for lyd og lys, og alle vores varer er af den højeste kvalitet, så du får de bedste forudsætninger for at sætte den rette stemning på i din restaurant.

Vores udstyr kommer fra professionelle leverandører, som laver pålideligt udstyr, hvorfor du er garanteret en stabil brug i det daglige i din restaurant.

Kontakt os i dag og høre mere

Hvis du gerne vil skabe god stemning i din restaurant med lys og lyd, står vi hos Europaz altid klar til at hjælpe dig. Vi har lang erfaring med at leverer lyd og lys til både restauranter og til store arrangementer som eksempelvis koncerter, og vi har derfor den viden, der skal til for at levere den løsning, der passer perfekt ind i netop din restaurant.

Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag i, hvis du har spørgsmål, og hvis du gerne vil have et godt tilbud.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning