Skal du have en ny bar eller restaurant?

Skræddersyede Installationer til bar & restaurant

Europaz er dedikeret til at skabe skræddersyede og professionelle lyd, lys og AV installationer designet specifikt til din bar eller restaurant. Vores ekspertise er rettet mod at skabe den ideelle atmosfære, der opfylder de unikke behov og krav i disse faciliteter

Vi fokuserer på at levere individuelt tilpassede installationer, der præcist imødekommer dine krav. Gennem tæt samarbejde med vores kunder sikrer vi, at hver installation ikke blot opfylder forventningerne, men leverer en ekstraordinær oplevelse.

Specialtilpassede installationer

Ethvert projekt, kræver en skræddersyet tilgang. Vores passion og dedikation er at skabe førsteklasses lyd-, lys- og AV-udstyr, der perfekt integreres i din bars eller restaurants unikke miljø. Lad Europaz være din partner og lad os sammen udforske, hvordan vores professionelle installationer kan forbedre dine lokaler.

Udpluk af vores kunder

  • Nørre Vosborg logo
  • MHI Vestas Offshore Wind logo
  • unit-it logo
  • Creative Force logo
  • BMW logo
  • Volvo logo
  • B&O logo

Sikkerhed og kvalitet i fokus

Sikkerhed og kvalitet er vores absolutte fokus hos Europaz. Vi prioriterer sikkerhed og topkvalitet i alt, fra vores medarbejdere og opgaveudførelse til valget af vores produkter i vores lydudlejning. Vores brug af kun de fineste produkter garanterer en førsteklasses oplevelse for vores kunder. Europaz er det optimale valg som totalleverandør inden for lyd, lys, scene og AV, takket være vores dedikation til sikkerhed og kvalitet.

Sammen skaber vi en løsningen

Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe tilpassede lyd, lys, scene og AV løsninger, der nøje imødekommer dine behov. Vi ser vores kunder som partnere og tror på, at det bedste resultat opnås gennem vores fælles indsats. Vores mål er at levere høj kvalitet uden overraskende omkostninger, altid stræbende efter at overgå forventningerne.

Sikker arrangement igennem fem faser

For at sikre et vellykket arrangement følger vi en veldefineret proces bestående af fem strukturerede faser. Ved den første kundekontakt påbegynder vi den indledende fase uden nogen forpligtelser

1) Projektering, vi indsamler nødvendige oplysninger for at få overblikket. Herefter præsenterer vi det indledende forslag til den optimale løsning. Når løsningen og aftalen er klar, sikrer vi arrangementssucces gennem de følgende faser

2) Planlægningen, vi koordinerer løsningen med personale, udstyr, tidsplaner og eventuelle særlige behov

3) Opsætningen, vi ankommer som aftalt og påbegynder opsætningen

4) Afviklingen, arrangementet starter, og vi sikrer, at det gennemføres som planlagt

5) Nedtagning, arrangementet er slut, og vi pakker sammen og låser af som aftalt.

For at vi sammen kan opnå den bedste løsning, vil vi gennem hele processen dele vores ekspertise om forskellige arrangementtyper samt branchens variationer inden for lyd, lys, scene og AV-løsninger

Skab den rette stemning

Hvis du er ved at starte en restaurant, eller hvis du allerede ejer en i dag, er det naturligvis maden, der er det helt store omdrejningspunkt for din opmærksomhed. Maden er hjertet og trækplastret i din restaurant, men som restaurantejer ved du helt sikkert også, at dine gæster kommer for meget andet end maden.

Det skal være hyggeligt og stemningsfuldt at spise ude, og det skal være en god oplevelse på alle punkter, så besøget på din restaurant bliver som en lille ferie i en travl hverdag for dine kunder. Derfor er det vigtigt at tænke over indretningen af din restaurant, og det er vigtigt at tænke over, hvordan du skaber de hyggeligste og mest indbydende rammer, som vil få dine gæster til at komme igen og igen.

Det kan du bl.a. gøre med lyd og lys, som begge har stor betydning for følelsen i en restaurant. Det kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har lang erfaring med at levere både lys til restauranter og lyd til restauranter, så du kan få en professionel løsning, der ikke mangler noget.

Skab byens hyggeligste restaurant med professionel lyd og lys

Når dine gæster træder ind på din restaurant, skal de bydes velkomne i en anden verden, som giver dem mulighed for at slappe helt af og nyde den gode mad, de snart skal spise. Til det formål er både lyd og lys helt eminent, for intet kan sætte en stemning bedre end netop disse to ting.

Lyd i form af blid musik fra dine højtalere kombineret med varmt og afdæmpet lys vil skabe en hyggelig og intim atmosfære i din restaurant, som straks vil få dine gæster til at slappe, og som vil skabe en følelse af velvære under hele opholdet. Netop derfor er lys og lyd til din restaurant vigtig, og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med at installere en professionel løsning.

Alt inden for lyd og lyd til restaurant i høj kvalitet

Hos Europaz kan du få alt det udstyr, du efterspørger til din restaurant. Vi har alt inden for lyd og lys, og alle vores varer er af den højeste kvalitet, så du får de bedste forudsætninger for at sætte den rette stemning på i din restaurant.

Vores udstyr kommer fra professionelle leverandører, som laver pålideligt udstyr, hvorfor du er garanteret en stabil brug i det daglige i din restaurant.

Kontakt os i dag og høre mere

Hvis du gerne vil skabe god stemning i din restaurant med lys og lyd, står vi hos Europaz altid klar til at hjælpe dig. Vi har lang erfaring med at leverer lyd og lys til både restauranter og til store arrangementer som eksempelvis koncerter, og vi har derfor den viden, der skal til for at levere den løsning, der passer perfekt ind i netop din restaurant.

Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag i, hvis du har spørgsmål, og hvis du gerne vil have et godt tilbud.