Alt indenfor udlejning af laserlys

 KVALITETS LASERLYS TIL EN FORNUFTIG PRIS

 

Udlejning af Laser lys

Laser lys er kendt af de fleste og giver en imponerende effekt. Et lasershow fra Europaz er ingen undtagelse. Vi udlejer laser lys i alle størrelser og kan skræddersy løsningen til dit arrangement. For at sikre dig den bedste løsning til dit arrangement, bedes du kontakte os.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på totalproduktion

Lej laserlys

Når du skal sammensætte et flot sceneshow til eksempelvis en koncert, har du mange muligheder for at inkorporere unikke sceneeffekter, der vil skabe en helt speciel stemning foran scenen. Her er eksempelvis laserlys et sikkert valg, da det specielle lys giver unikke effekter.

Her hos Europaz kan du leje alt inden for laserlys til dit næste arrangement, så du kan skabe en professionel og indbydende stemning til koncerten eller lignende arrangement.

Lej laserlys til musikarrangementer

Laserlys er det perfekte tilbehør til alle former for musikarrangementer. Forskellige former for laserlys kan skabe den helt rette stemning om musikken med forskellige effekter, som vil passe til det pågældende show.

Laserlys skaber et spændende udtryk omkring sceneshowet, og det kan derfor også være med til at sætte prikken over i’et på det musikarrangement, du er ved at planlægge.

Lej laserlys til din næste fest

Når der skal festes, er lys også en vigtig del af oplevelsen. Der skal naturligvis være styr på drikkevarerne og på musikken, men intet af dette er meget værd, hvis ikke et flot lysshow kan supplere de blide rytmer.

Det flotte laserlys vil skabe en helt unik effekt over dansegulvet eventuelt i samspil med en røgkanon. Her vil de mange forskellige programmer skabe dansende laserlys, der bevæger sig til rytmerne, og laserlys kan således være med til at sætte gang i festen på en helt ny måde.

Derfor er laserlys et populært valg til alle former for fester, og det kan derfor også være den rette løsning for dig, der er ved at arrangere en fest i virksomheden eller i en anden sammenhæng.

Har du brug for andet udstyr til dit arrangement?

Laserlys kan selvfølgelig ikke stå alene, når du skal arrangere en koncert eller en fest. Der skal også meget andet elektronisk udstyr til for at gøre oplevelsen komplet, hvor bl.a. lyd, billede og AV-løsninger ikke er til at komme udenom.

Alt dette kan vi heldigvis også hjælpe dig med her hos Europaz. Vi har lang erfaring inden for udlejning af alt inden for lyd, billeder, lys, AV-udsyr og meget andet til alle former for arrangementer, og du kan derfor både leje laserlys og alt andet udstyr til din begivenhed her hos os.

Vi kan også afvikle dit arrangement med vores eget professionelle mandskab, som kan tage sig af alt fra lys til lyd, så du kan bruge din energi på andre vigtige opgaver, og så du kan være sikker på, at alle dele af dit arrangement kommer til at forløbe efter planen.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du mangler laserlys, andet lys og andet udstyr til din næste fest, koncert eller anden begivenhed, står vil altid klar til at hjælpe dig her hos Europaz. Du kan altid ringe til os for at høre mere om dine muligheder for udleje af forskellige udstyr, så vi i fælleskab kan finde frem til den bedste løsning for dig.

Ring til os i dag og få mere information og få et godt tilbud på leje at laserlys og eventuelt andet udstyr.