Skal din virksomhed have en messestand eller afholde en udstilling?

Lyd, lys, scene eller AV til din messestand eller udstilling

Skal din virksomhed på messe og har brug for professionel hjælp til at udtænke den helt rigtige messestand eller udstilling, hvor professionel lyd, lys, scene og AV er afgørende? Så er europaz klar til at rådgive dig.

Med over 42 års erfaring og talrige succesfulde arrangementer kan vi sikre dig det optimale udstyr, til at din begivenhed bliver en succes. Vi har gennem tiden arbejdet med mange forskellige mennesker, mange virksomheder og foreninger i mange forskellige opgaver, så vi har helt sikkert en afprøvet løsning til din messestand eller udstilling. Vores højeste prioritet er at give dig mulighed for at slappe af på dagen og nyde, at alt forløber som planlagt.

Igennem professionel rådgivning, og i samarbejde med dig udarbejder vi en skræddersyet lyd-, lys-, scene- og AV-løsning, der passer til dine specifikke behov og ikke mindst dit budget. Vi betragter dig som en samarbejdspartner snarere end blot en kunde, da vi tror på, at det er gennem fælles anstrengelser, at vi kan skabe den rigtige løsning for dig. Vi stræber ikke efter "godt nok" og uanset størrelsen på dit arrangement fortjener du en løsning, der matcher dine behov og dit budget uden ubehagelige overraskelser.

Udpluk af vores kunder

 • Nørre Vosborg logo
 • BMW logo
 • Creative Force logo
 • Front Of House Logo
 • Rohde Nielsen A/S logo
 • Rofi Centret logo
 • ONLY logo
 • Københavns Universitet logo
 • MHI Vestas Offshore Wind logo
 • B&O logo
 • unit-it logo
 • Kvickly logo
 • Bjarne Nielsen A/S Logo
 • jem og fix logo
 • Implement Consulting logo
 • Name It logo
 • Volvo logo

Sikkerhed og kvalitet i fokus

Sikkerhed og kvalitet er vores absolutte fokus hos Europaz. Vi prioriterer sikkerhed og topkvalitet i alt, fra vores medarbejdere og opgaveudførelse til valget af vores produkter i vores lydudlejning. Vores brug af kun de fineste produkter garanterer en førsteklasses oplevelse for vores kunder. Europaz er det optimale valg som totalleverandør inden for lyd, lys, scene og AV, takket være vores dedikation til sikkerhed og kvalitet.

Sammen skaber vi en løsningen

Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe tilpassede lyd, lys, scene og AV løsninger, der nøje imødekommer dine behov. Vi ser vores kunder som partnere og tror på, at det bedste resultat opnås gennem vores fælles indsats. Vores mål er at levere høj kvalitet uden overraskende omkostninger, altid stræbende efter at overgå forventningerne.

Sikker arrangement igennem fem faser

For at sikre et vellykket arrangement følger vi en veldefineret proces bestående af fem strukturerede faser. Ved den første kundekontakt påbegynder vi den indledende fase uden nogen forpligtelser

1) Projektering, vi indsamler nødvendige oplysninger for at få overblikket. Herefter præsenterer vi det indledende forslag til den optimale løsning. Når løsningen og aftalen er klar, sikrer vi arrangementssucces gennem de følgende faser

2) Planlægningen, vi koordinerer løsningen med personale, udstyr, tidsplaner og eventuelle særlige behov

3) Opsætningen, vi ankommer som aftalt og påbegynder opsætningen

4) Afviklingen, arrangementet starter, og vi sikrer, at det gennemføres som planlagt

5) Nedtagning, arrangementet er slut, og vi pakker sammen og låser af som aftalt.

For at vi sammen kan opnå den bedste løsning, vil vi gennem hele processen dele vores ekspertise om forskellige arrangementtyper samt branchens variationer inden for lyd, lys, scene og AV-løsninger

Opbygning af messestand

Messer er en fast del af livet for mange forskellige virksomheder. Her handler det om at opbygge en flot stand, som vil tiltrække masser af opmærksomhed, hvilket kan lede til nye kunder og nye samarbejdspartnere.

Det kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har stor erfaring med opbygning af messestande i mange forskellige sammenhænge. Hos os kan du leje messestandeudstyr samt belysning til udstillinger, og vi kan klare alt det hårde arbejde med opsætning og afvikling.

Vi kan levere alt inden for messestandeudstyr

Hos Europaz kan vi levere alt det udstyr, du skal bruge til opbygning af messestand. Vi har lang erfaring med at udleje både lyd, lys og alle former for AV-udstyr til en lang række forskellige arrangementer, og vi kan derfor også levere lige netop det messestandeudstyr, du mangler til din næste messe i virksomheden.

Hos os finder du kun udstyr i høj kvalitet, så du kan skabe en messestand, der kommer til at fremstå professionel, og hvor alt det tekniske kommer til at fungere uden problemer. Vores udstyr vil med andre ord sikre, at din messe bliver en succes, hvor både lys, lyd og alt andet teknisk kommer til at spille.

Vi kan klare alt det hårde arbejde

Når du kontakter Europaz for at få hjælp til opbygning af messestand, kan vi klare meget andet end bare at udleje det vigtige udstyr. Når du kontakter os, går vi i dialog om, hvad din messe skal indeholde, og vi vil således også være en del af hele planlægningen.

Vi står naturligvis også klar til at hjælpe dig med alle de dele af afviklingen, du har brug for assistance til på messedagene. Vi har et professionelt hold af dygtige teknikere, som vil sørge for, at messen kommer til at blive en succes.

Find inspiration til din messestand

Hvis du er ved at planlægge din næste messe, er du altid velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om, hvordan du kan opbygge en interessant og professionel stand. Der er meget at overskue og planlægge, når det kommer til lyd, lys og AV-udstyr, og det kan derfor være rart med en erfaren samarbejdspartner, der har en masse gode idéer.

Vi står således altid klar til at hjælpe dig med inspiration til opbygning af din messestand, så du kan spare tid i planlægningsfasen, og så du kan nå frem til det helt perfekt resultat.

Belysning til udstillinger

Hvis du skal bruge belysning til en udstilling af den ene eller den anden art, står vi også altid klar til at hjælpe dig her hos Europaz. Vi kan levere belysning i verdensklasse, som vil skabe de helt rette rammer om din udstilling og fremhæve alle dele af udstillingen på fornemmeste vis.

Kontakt os i dag for et tilbud

Hvis du mangler udstyr og bemanding til din næste messe eller udstilling, skal du ikke tøve med at kontakte Europaz. Ring til os i dag og høre mere om dine muligheder og få et godt tilbud.