Skal din virksomhed have en messestand eller afholde en udstilling?

VI KLARER ALT DET TEKNISKE, SÅ DU KAN FOKUSERE PÅ DIN MESSESTAND ELLER UDSTILLING

 

Lyd, lys eller AV til messestand og udstilling

Har du eller din virksomhed brug for en messestand eller skal afholde en udstilling, hvor i har behov for professionel opsætning af lydlys, scene eller AV, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan med vores +42 års erfaring fra adskillige vellykkede arrangementer sørge for, at dit arrangement bliver en succes.
Vigtigst for os er, at du på dagen trygt kan slappe af ved din messestand og nyde, at alt forløber som planlagt.

Vi sikrer din messestand eller udstilling igennem alle stadier; projektering, planlægning, opsætning, afvikling samt nedtagning, ved at skabe en tæt dialog med dig. Vi har et indgående kendskab til branchen, og har derfor den fornødne know-how omkring branchens lydlys, scene eller AV til at sikre netop din succes.

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene eller AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikre os, at dit budget holder uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig.

Lad os inspirere dig til din messestand

Uanset om du som stor eller mindre virksomhed og har behov for en lydlys, scene eller AV opsætning til messestand eller en udstilling, så sikrer vi, at dine produkter eller din virksomhed bliver præsenteret præcis som aftalt, og efter aftalte forventning. Vi hjælper gerne med inspiration til lydlys, scene eller AV, inden for dit budget via vores mange års erfaringer fra andre vellykkede arrangementer.

Den helt rigtige belysning til din messestand eller udstilling er altafgørende

Vores lydlys, scene eller AV udstyr er af den absolutte topklasse, hvilket sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Derudover har vores mandskab stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling – og kan derfor sikre, at din produktlancering forløber helt efter planen. Igennem en lang årrække, har vi arbejdet med alle facetter indenfor opbygning og belysning af messestand. Vi har desuden bidraget med rådgivning og ekspertise til udarbejdelse af “blikfang” samt øvrige effekter, såsom laser, LED-skærme, røg mv. Vi kan i samarbejde med dig, skabe den bedste messestand eller udstilling lige efter dine behov.

Se også relateret emner

Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & fest, konference & møde, Messestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil scene eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning