Skal din virksomhed have en messestand eller afholde en udstilling?

VI KLARER ALT DET TEKNISKE, SÅ DU KAN FOKUSERE PÅ DIN MESSESTAND ELLER UDSTILLING

 

Lyd, lys, scene eller AV til din messestand eller udstilling

Skal din virksomhed på messe og har brug for professionel hjælp til at udtænke den helt rigtige messestand eller udstilling, med både lydlys, scene og AV . Så kan vi med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer sikre at også din messe eller udstilling bliver en succes. Det vigtigste for os er, at du som arrangør er tryg på selve dagen og nyder et vellykket arrangement, hvor du ikke skal tænke på teknikken – den klarer vi.

Din messestand – En løsning efter dine behov

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene og AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Ved at betragte dig som en samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, uanset dit arrangements størrelse skal du have en lyd, lys, scene og AV løsning der passe til dine behov og dit budget – uden nogen overraskelser. Ved udarbejdelse af et tilbud til dig betyder det følgende; uden forpligtelser starter vi første fase af dit succesfulde arrangement, læs mere længere nede på siden.

[mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Professionelt og stabilt udstyr” title_size=”20″]I vores udlejning af lyd, lys, scene og AV, finder du udelukkende udstyr fra førende producenter. Dette gør du, for at sikre dig den bedste ydeevne og stabilitet til et succesfuldt arrangement.[/mvc_infobox][mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Vi tager udgangspunkt i dine behov” title_size=”20″]Hvad enten du er arrangør, virksomhed, restauratør med et større eller mindre arrangement, tager vi altid udgangspunkt i dine behov. Vi inddrager dog gerne viden fra tidligere opgaver, der kunne gøre dit arrangement endnu bedre.[/mvc_infobox][mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Professional leverandør – En aftale er en aftale” title_size=”20″]Sammen med vores erfarne og professionelle ansatte overholder vi altid vores aftaler og gør en ekstra indsats for at tilfredsstille kunden.[/mvc_infobox]

Vi sikrer dit arrangements succes igennem fem faser

1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lyd, lys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Afvikling, dit arrangement begynder og vi afvikle som aftalt 5) Nedtagning, Dit arrangement er slut, vi pakker sammen og låser af som aftalt.

Igennem alle faser deler vi vores viden fra forskellige typer arrangementer, samt branchens varianter af lyd, lys, scene og AV. Dette sikrer at du kender til alle muligheder og vi sammen sikre den helt rigtige løsning.

Se også; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & festkonference & mødeMessestand & udstillingProduktlancering eller bruge en StorskærmMobil scene eller Projektorer eller lærred – Restauratør der skal afholde Event & showsKoncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Opbygning af messestand

Messer er en fast del af livet for mange forskellige virksomheder. Her handler det om at opbygge en flot stand, som vil tiltrække masser af opmærksomhed, hvilket kan lede til nye kunder og nye samarbejdspartnere.

Det kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har stor erfaring med opbygning af messestande i mange forskellige sammenhænge. Hos os kan du leje messestandeudstyr samt belysning til udstillinger, og vi kan klare alt det hårde arbejde med opsætning og afvikling.

Vi kan levere alt inden for messestandeudstyr

Hos Europaz kan vi levere alt det udstyr, du skal bruge til opbygning af messestand. Vi har lang erfaring med at udleje både lyd, lys og alle former for AV-udstyr til en lang række forskellige arrangementer, og vi kan derfor også levere lige netop det messestandeudstyr, du mangler til din næste messe i virksomheden.

Hos os finder du kun udstyr i høj kvalitet, så du kan skabe en messestand, der kommer til at fremstå professionel, og hvor alt det tekniske kommer til at fungere uden problemer. Vores udstyr vil med andre ord sikre, at din messe bliver en succes, hvor både lys, lyd og alt andet teknisk kommer til at spille.

Vi kan klare alt det hårde arbejde

Når du kontakter Europaz for at få hjælp til opbygning af messestand, kan vi klare meget andet end bare at udleje det vigtige udstyr. Når du kontakter os, går vi i dialog om, hvad din messe skal indeholde, og vi vil således også være en del af hele planlægningen.

Vi står naturligvis også klar til at hjælpe dig med alle de dele af afviklingen, du har brug for assistance til på messedagene. Vi har et professionelt hold af dygtige teknikere, som vil sørge for, at messen kommer til at blive en succes.

Find inspiration til din messestand

Hvis du er ved at planlægge din næste messe, er du altid velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om, hvordan du kan opbygge en interessant og professionel stand. Der er meget at overskue og planlægge, når det kommer til lyd, lys og AV-udstyr, og det kan derfor være rart med en erfaren samarbejdspartner, der har en masse gode idéer.

Vi står således altid klar til at hjælpe dig med inspiration til opbygning af din messestand, så du kan spare tid i planlægningsfasen, og så du kan nå frem til det helt perfekt resultat.

Belysning til udstillinger

Hvis du skal bruge belysning til en udstilling af den ene eller den anden art, står vi også altid klar til at hjælpe dig her hos Europaz. Vi kan levere belysning i verdensklasse, som vil skabe de helt rette rammer om din udstilling og fremhæve alle dele af udstillingen på fornemmeste vis.

Kontakt os i dag for et tilbud

Hvis du mangler udstyr og bemanding til din næste messe eller udstilling, skal du ikke tøve med at kontakte Europaz. Ring til os i dag og høre mere om dine muligheder og få et godt tilbud.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning