Skal du lave et ny sportshal eller arena?

SÅ VIL VI GERNE HJÆLPE DIG MED EN PROFEESIONEL INSTALLATION

 

Sportshal & Arena

Hvad end din sportshal eller arena trænger til en renovering eller ny installation af lydlys og AV, så kan vi hjælpe dig. Europaz har igennem tiden lavet faste installationer og renoveringer af både store konferencelokaler til mindre mødelokaler. Med erfaring og viden fra vores professionelle lydlys, scene og AV arrangementer, skaber vi en tilpasset og driftsikker løsningen. Vi sikre en løsning der er brugervenlig, så alle kan bruge den, uden at være hverken lyd, lys eller AV ekspert.

Dine ideer – en løsning i samarbejde med dig

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene og AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Ved at betragte dig som en samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, uanset dit arrangements størrelse skal du have en lyd, lys, scene og AV løsning der passe til dine behov og dit budget – uden nogen overraskelser. Ved udarbejdelse af et tilbud til dig betyder det følgende; uden forpligtelser starter vi første fase af dit succesfulde arrangement, læs mere længere nede på siden.

Kontakt os gerne for at høre mere, så kan vi rådgive dig til den bedste løsning.

Forskellige løsninger til dine behov

Ingen installation er ens, så det er vigtig for os at den valgte løsningen passer til dine behov. Der kan være mange forskellige løsninger, der kan dække det samme behov, men de kan variere i pris og brugervenlighed, som alt sammen skal vurderes ind i den samlede installation. Som udgangspunkt er de lydlys og AV produkter der benyttes af den absolutte topklasse, dog vurdere vi også hvad dine behov egentlig er, i forhold til at holde omkostningerne nede. Dette sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift til den rigtige pris.

Vi sikrer din installation succes igennem fire faser

1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lyd, lys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Træning, afhængigt af installationens størrelse og kompleksitet udfører vi den nødvendige træning så vi sammen sikre en driftsikker løsning. Til sidst gennemgår vi hvordan i bedst bruger den eventuelle tilkøbte service ordning, hvor vi altid står klar til at rykke ud.

Igennem alle faser deler vi vores viden fra forskellige typer installationer, samt branchens varianter af lyd, lys, scene og AV. Dette sikrer at du kender til alle muligheder og vi sammen sikre den helt rigtige løsning.

Uanset om du allerede har et nuværende konferencelokale eller mødelokale, så lad os inspirerer dig. Vi hjælper gerne med vores erfaring fra andre vellykkede opgaver, hvor forskellige løsninger inden for lyd, lys eller AV blev benyttet – Kontakt os.

Se også; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & festkonference & mødeMessestand & udstillingProduktlancering eller bruge en StorskærmMobil scene eller Projektorer eller lærred – Restauratør der skal afholde Event & showsKoncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Installation af lyd og lys i sportshal

Hvis du er ved at bygge en ny sportshal eller en ny arena, handler det ikke kun om at få styr på tilskuerpladser og lignende. Der skal også være styr på lyd og lys, så den helt rette stemning kan sættes til de store arrangementer.

Lyd og lys er vigtigt, når der er sportsarrangementer i hallen, hvor lyden bruges af kommentatorer og til at spille musik i hallen i forbindelse med indløb eller scoringer. Et godt lydsystem kan også bruges til andre arrangementer i halen som eksempelvis foredrag eller andre optrædener.

Det samme gælder for lys, der er vigtigt til en lang række forskellige arrangementer, hvor der både skal være stemningslys og praktisk lys til arbejde.

Alt dette kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har lang erfaring med installation af lyd og lys i sportshaller og arenaer i forskellige størrelser.

Vi hjælper dig med installation af lyd og lys til din nye sportshal eller arena

Hos Europaz ved vi alt om, hvad der skal til for at levere et solidt og professionelt lydsystem, der vil leve op til alle dine krav. Vi leverer en driftssikker løsning, som er brugervenlig, hvorfor alle vil få adgang til de mange funktioner uden hjælp fra en ekspert.

Det samme gælder, når det kommer til installation af lys til sportshaller. Vi vil levere en professionel løsning, som giver dig smukke lys, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Vi kan klare installation af lyd og lys i både store og små sportshaller og arenaer, mens vi også kan hjælpe dig med at renovere et eksisterende lyd- og lyssystem, hvis det er blevet gammelt og slidt.

Vi kan med andre orde klare alt det, der har med lys og lyd at gøre, og du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler en løsning til din sportshal eller din arena.

Få en løsning til dine behov

Hos Europaz gør vi en dyd ud af at levere løsninger, som passer til netop dine behov. Når du kontakter os, tager vi en seriøs snak om, hvad dine behov er, så du hverken kommer til at få for meget eller for lidt.

I den forbindelse sørger vi også for at strikke en løsning sammen, som passer til dit budget, så alle kommer til at være glade i sidste ende.

Lys og lyd i høj kvalitet

Når du vælger Europaz til installation af lyd til din sportshal, eller når du skal bruge belysning til din arena, vil du altid få leveret et produkt i høj kvalitet. Vi bruger udelukkende lyd og lys fra velkendte producenter, som garanterer den høje kvalitet, så du er sikret en holdbar løsning og et professionelt resultat.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du mangler lyd og lys til din sportshal, skal du ikke tøve med at kontakte Europaz. Ring til os i dag og høre mere om dine muligheder – så giver vi dig et godt tilbud, der passer til dig.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning