Mobil LED Skærm – Udendørs projektering af billede i stor eller lille format?

MED VORES STORE UDVALG AF MOBIL LED SKÆRM, KAN VI HJÆLPE DIG MED DIT ARRANGEMENT

 

udlejning af storskærm

Projektering af billeder på Mobil LED Skærm

Mobil LED Skærm bliver i dag anvendt til mange forskellige typer arrangementer, hvor projektering af levende billeder er en nødvendighed. Uanset om du er en Arrangør, Virksomhed eller Restauratør med behov for projektering af levende billeder, så kan vi hjælpe dig. Med erfaring fra mange forskellige typer arrangementer, såsom Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater, Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering og meget mere kan vi finde den helt rigtige løsning.

Som en del af vores udvalg indenfor AV udstyr finder du forskellige Mobil LED Skærme. Sammen med dig udarbejder vi en løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikrer os, at dit budget holder uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig.

udlejning af storskærm

Mobil LED Skærm i alle størrelser

Uanset om dit behov er stort eller småt, så kan vi hjælpe med forskellige mobile LED skærme i alle størrelser. Vi deler gerne erfaring fra tidlige opgaver og hjælper dig frem til den helt rigtige løsning.

Ingen Mobil LED Skærm uden den gode lyd

Godt dækkende og ikke mindst lækker lyd er alt afgørende for et vellykket arrangement med levende billeder på en Mobil LED Skærm. Da vi dagligt arbejder med udlejning af lyd, lys, scene og AV, kan vi naturligvis også tilbyde en samlet pakke af både lyd og Mobil LED Skærm. Vi anvender kun lyd, lys, scene og AV af den absolutte topklasse, hvilket sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Vores mandskab har stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling – og kan sikre dit arrangement forløber helt efter planen.

Se også relateret emner

Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil scene eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning

Leje af LED skærm

Hvis der skal vises video eller billeder til dit næste arrangement, er en stor LED skærm en god løsning. Med en LED skærm kan du fremvise videomateriale for et stort publikum, hvorfor en LED skærm er et godt valg til rigtig mange forskellige arrangementer inden for sport og musik samt meget andet.

Derfor tilbyder vi leje af LED skærm her hos Europaz, hvor du kan leje lige netop den LED skærm, du står og mangler.

Leje af led skærm i alle størrelse

Når du skal leje en LED skærm, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvor stor skærmen skal være. Hvis du skal vise videomateriale for rigtig mange mennesker, skal du naturligvis have en stor skærm, så også de bagerste publikummer kan se med. Men hvis dit arrangement er mindre, kan du spare penge ved at vælge en mindre LED skærm.

Hos Europaz tilbyder vi leje af LED skærm i alle størrelser, og vi står altid klar til at vejlede dig, så du kan vælge en størrelse, der passer til netop dit arrangement.

Udendørs LED skærm til mange formål

En LED skærm kan bruges til rigtig mange forskellige formål, og det gælder både indenfor og udenfor. Vores LED skærme kan både bruges uden døre og inde i sale og haller, hvorfor mulighederne for brug af vores skærme stort set er uendelige.

Som virksomhed kan du leje en LED skærm til store arrangementer som eksempelvis en produktlancering eller en konference, mens mulighederne med en LED skærm også er mange for arrangører af andre store begivenheder.

Til eksempelvis festivaller, byfester, teater, sportsarrangementer og meget andet vil en storskærm ofte være uundværlig, når de store øjeblikke skal genspilles, eller når et stort publikum skal have syn for, hvad der foregår helt tæt ved scenen, selvom de er placeret langt væk.

En LED skærm kan således bruges til alle typer af arrangementer, hvor skærmen vil gøre oplevelsen endnu bedre for publikum og give helt nye muligheder for dig som arrangør.

Husk den gode lyd til din LED skærm

Det er sjældent særlig sjovt at se fjernsyn uden lyd. Det samme gælder til dit arrangement, hvor god lyd skal supplere udfoldelserne på skærmen for at gøre oplevelsen komplet. Derfor må du naturligvis installere et godt lydsystem til din LED skærm, så alle kan følge med på både billedsiden og lydsiden.

Her hos Europaz har vi lang erfaring med udlejning af lyd til LED skærme, og vi kan derfor også stable og solid løsning på benene til netop dit arrangement. Vi leverer altid god lyd, der fungerer til perfektion, så hele eventet kommer til at forløbe problemfrit.

Kontakt os i dag

Hvis du mangler en LED skærm til dit næste arrangement, skal du ikke tøve med at kontakte Europaz i dag. Vi kan også levere lydsiden, så du får en komplet løsning til dit arrangement. Hvis du kontakter os i dag, kan vi sammen nå frem til den perfekte løsning til dig, når det kommer til både funktion og budget.