Mobil LED Skærm – Projektering af billede i stor eller lille format?

Se vores udvalg af forskellige mobil LED-skærme

Har du husket alt tilbehør?

Gorillahegn – Stage barricade
Gorillahegn – Stage barricade
Gorillahegn – Stage barricade

Udlejning af mobil LED skærm

Europaz udlejer mobile LED skærme samt storskærme i flere forskellige størrelser og varianter, alt efter kundens behov – Vi har præcis hvad du skal bruge indenfor skærme til både indendørs og udendørs brug! Vores udvalg af mobilescener spænder fra både store til små, men fælles for alle er at de er ideelle til udendørs brug. Mobil LED Skærme bliver i dag anvendt til mange forskellige typer arrangementer, såsom; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festival, Tourproduktion, Modeshow, Musical, revy & teater, Firma event & fest, konference & møde, Messestand & udstilling, Produktlancering  eller hvad dit arrangement har at byde på.

En løsning i samarbejde med dig

Som en del af vores udvalg indenfor AV udstyr finder du de forskellige Mobil LED Skærme,  storskærme samt projektorer & lærred, men vi kan også sammensætte tilhørende lyd, lys eller scene. Sammen med dig udarbejder vi en løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Ved at betragte dig som en samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, uanset dit arrangements størrelse skal du have en lyd, lys, scene og AV løsning der passe til dine behov og dit budget – uden nogen overraskelser. Ved udarbejdelse af et tilbud til dig betyder det følgende; uden forpligtelser starter vi første fase af dit succesfulde arrangement, læs mere længere nede på siden.

 

Vi sikrer dit arrangements succes igennem fem faser

1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lyd, lys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Afvikling, dit arrangement begynder og vi afvikle som aftalt 5) Nedtagning, Dit arrangement er slut, vi pakker sammen og låser af som aftalt.

Igennem alle faser deler vi vores viden fra forskellige typer arrangementer, samt branchens varianter af lyd, lys, scene og AV. Dette sikrer at du kender til alle muligheder og vi sammen sikre den helt rigtige løsning.

Leje af LED skærm

Hvis der skal vises video eller billeder til dit næste arrangement, er en stor LED skærm en god løsning. Med en LED skærm kan du fremvise videomateriale for et stort publikum, hvorfor en LED skærm er et godt valg til rigtig mange forskellige arrangementer inden for sport og musik samt meget andet.

Derfor tilbyder vi leje af LED skærm her hos Europaz, hvor du kan leje lige netop den LED skærm, du står og mangler.

Leje af led skærm i alle størrelse

Når du skal leje en LED skærm, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvor stor skærmen skal være. Hvis du skal vise videomateriale for rigtig mange mennesker, skal du naturligvis have en stor skærm, så også de bagerste publikummer kan se med. Men hvis dit arrangement er mindre, kan du spare penge ved at vælge en mindre LED skærm.

Hos Europaz tilbyder vi leje af LED skærm i alle størrelser, og vi står altid klar til at vejlede dig, så du kan vælge en størrelse, der passer til netop dit arrangement.

Udendørs LED skærm til mange formål

En LED skærm kan bruges til rigtig mange forskellige formål, og det gælder både indenfor og udenfor. Vores LED skærme kan både bruges uden døre og inde i sale og haller, hvorfor mulighederne for brug af vores skærme stort set er uendelige.

Som virksomhed kan du leje en LED skærm til store arrangementer som eksempelvis en produktlancering eller en konference, mens mulighederne med en LED skærm også er mange for arrangører af andre store begivenheder.

Til eksempelvis festivaller, byfester, teater, sportsarrangementer og meget andet vil en storskærm ofte være uundværlig, når de store øjeblikke skal genspilles, eller når et stort publikum skal have syn for, hvad der foregår helt tæt ved scenen, selvom de er placeret langt væk.

En LED skærm kan således bruges til alle typer af arrangementer, hvor skærmen vil gøre oplevelsen endnu bedre for publikum og give helt nye muligheder for dig som arrangør.

Husk den gode lyd til din LED skærm

Det er sjældent særlig sjovt at se fjernsyn uden lyd. Det samme gælder til dit arrangement, hvor god lyd skal supplere udfoldelserne på skærmen for at gøre oplevelsen komplet. Derfor må du naturligvis installere et godt lydsystem til din LED skærm, så alle kan følge med på både billedsiden og lydsiden.

Her hos Europaz har vi lang erfaring med udlejning af lyd til LED skærme, og vi kan derfor også stable og solid løsning på benene til netop dit arrangement. Vi leverer altid god lyd, der fungerer til perfektion, så hele eventet kommer til at forløbe problemfrit.

Kontakt os i dag

Hvis du mangler en LED skærm til dit næste arrangement, skal du ikke tøve med at kontakte Europaz i dag. Vi kan også levere lydsiden, så du får en komplet løsning til dit arrangement. Hvis du kontakter os i dag, kan vi sammen nå frem til den perfekte løsning til dig, når det kommer til både funktion og budget.