Alt indenfor udlejning af scene tilbehør

 KVALITETS SCENE TILBEHØR TIL EN FORNUFTIG PRIS

 

Udlejning af tilbehør til scene

Uanset hvilket arrangement der afholdes er der ofte behov for tilbehør til scenen. Her finder du de produkter der kunne være nødvendige til dit arrangement.

 • Alu Rampe

 • Backstage Telt

 • FOH telt – 3 x 3m

 • FOH telt – 6 x 3m

 • Generator

 • Giraffer

 • Gorillahegn – Stage barricade

 • Kabel beskytter – Kabel bakke

 • Load in dock

 • PA vinger til højtalere

 • Rulle podie

 • Scene podie

Scenetilbehør

En moderne scene er ikke bare et podie, som er hævet over menneskemængden. I dag stilles der store krav til scener og det, der omgiver dem, og derfor kan det være en kompliceret proces at opstille en scene, der møder alle behov.

Men det kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har lang erfaring med at leverer scener og scenetilbehør til alt fra små private arrangementer til store koncerter med mange tusinde mennesker. Derfor har vi alt det scenetilbehør, der skal til for at stable en professionel scene på benene, der møder kravene fra både kunstnere og arrangører. Med vores lange erfaring har vi også al den know-how, det vil sikre, at det hele til at fungere sammen på den store dag.

Alt inden for tilbehør til scene

Når der skal bygges en stor scene til en stor begivenhed som eksempelvis en koncert, skal der tænkes over alle de små detaljer, så sikkerheden kommer til at blive i orden, og så musikerne får alle forudsætninger for at gennemføre deres show uden problemer.

Til det formål skal der bruges mange forskellige komponenter, og det er alt sammen nogen, du kan leje her hos Europaz. Her finder du alle de små detaljer som eksempelvis ramper til scenen, kabelbakker og scenepodier, mens vi også kan levere alle de store og vigtige dele som eksempelvis generatorer, gorillahegn, load in docks og meget andet.

Derfor kan vi hjælpe de fleste med lige netop deres behov, og du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os, selvom du skal bruge en stor scene med alle de små og større dele, den skal indeholde.

Scenetilbehør i høj kvalitet

Hos Europaz finder du kun tilbehør til scener i høj kvalitet. Vores udstyr er lavet af kendte producenter med øje for kvaliteten, og alt tilbehør er udviklet vil at blive brugt til professionelle arrangementer, hvor der stilles store krav til udstyret.

Derfor kan du roligt leje alt dit udstyr her hos os, for du kan være sikker på, at det kommer til at levere alt det, du forventer. Det gælder for alt fra bakstagetelte til store giraffer til højtalere, som vil sørge for, at dit arrangement kommer til at løbe af stablen uden problemer.

Kontakt Europaz i dag og hør mere

Hvis du leder efter en professionel samarbejdspartner, der kan levere alt det, du skal bruge til forskellige store eller små arrangementer, er Europaz det rette valg. Vi har et stort lager med alt det, du skal bruge for at stable en professionel scene på benene, mens vi med vores lange erfaring på samme tid kan rådgive dig og hjælpe dig med at finde frem til den helt rette løsning for dig, så der bliver styr på sikkerheden, og så du ikke kommer til at mangle udstyr, når dit arrangement løber af stablen.

Vi kan også hjælpe dig med alt andet til dit arrangement fra lys til lyd og videre til selve scenen og storskærm, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på totalproduktion