Alt indenfor udlejning af forstærkere

 KVALITETS FORSTÆRKERE TIL EN FORNUFTIG PRIS

 

Udlejning af forstærkere

Forstærkere findes i mange former, typer og kvaliteter. Hos os finder du kun det bedste til prisen uanset dit arrangements størrelse eller kompleksitet. Vi kan levere forstærkere til dine behov, og tager altid udgangspunkt i dine ønsker, unden at gå på kompromis med lydkvaliteten. I vores udlejning af forstærkere finder du et bredt sortiment af mærkerne LAB og D&B. Vi fører kun de bedste mærker og tester nøje nye produkter, igennem vores egne arrangementer før de kommer i udlejningen. Hvordan vores forstærkere kan kobles op med vores højtalere systemer og hvordan de skal indstilles kan vi rådgive dig i, så du får lige præcis hvad du søger.

Forstærkere i skabe

Alle vores forstærkere er bygget op i robuste flightcases for at nemt kunne transportere og beskytte forstærkerne. Alle forstærkere skabe har påmonteret hjul og kan stables ovenpå hinanden. I alle vores skabe er der monteret både strøm- og stikpaneler, for at gøre opkoblingen af højtalere systemer nemmere. Se mere inde under de forskellige forstærkere og hvordan de er bygget ind i skabe.

Digital forstærkere

De fleste forstærkere er i dag er digitale da teknologien er blevet meget bedre og har forbedret effekten fra forstærkeren til at være mere kraftfuld, samt fysiske at fylde mindre. Det er en stor fordel for brugen, effekten og vedligeholdelsen af forstærkeren da den ikke udgiver den samme mængde varme i forhold til ydet effekt.

  • D&B D12 amp

  • LAB IPD 2400

  • LAB Plm 20000Q

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på totalproduktion

Se også relateret emner; – Udlejning af Lyd, Lys, Scene eller AV : Højtalere, Lydmixere, Forstærkere, Mikrofoner eller DJ pulte