DJ Udstyr – Den seneste teknologi og de bedste løsninger

VI TAGER UDELUKKENDE UDGANGSPUNKT I DIT BEHOV, OG SAMMENSÆTTER HERUDFRA DIT DJ UDSTYR

Udlejning af DJ udstyr

Leder du efter professionelt DJ udstyr, så kan Europaz levere lige efter dine ønsker og behov. Vi udlejer og sælger, alt inden for DJ udstyr.

Moderne eller old school DJ udstyr?

Om du er til det seneste nye fra Pioneer eller om du foretrækker det mere old school fra Rodec, Denon og Technics er dit valg! Vi har det hele, og det kan sammensættes præcis efter dine ønsker og behov.

Vi har selv alt udstyret på vores lager, og det sparer dig for fordyrrende mellemled, da flere udlejere oftest indlejer fra andre leverandører.
Med mere end 20 Pioneer CDJ1000mk3/CDJ2000 NXS afspillere og 8 Pioneer DJM800/DJM 900 NXS/DJM2000 mixere, skulle vi kunne dække de flestes behov. Dertil kommer så flere forskellige modeller indenfor Rodec mixere samt Denon – og Technics afspillere.

Event pult, flightcase eller løsvægt – du bestemmer!

Vi leverer lige efter dine ønsker! Fra den anderledes og prangende event pult opbygget aluminiums rig til almindelig krydsstativer med DJ pulten i flightcase.
Event pulten er særlig interessant til arrangementer, hvor DJ’en ønskes fremhævet eller hvor man blot vil opstille lidt alternativt. I Event pulten kan der selvfølgelig placeres movingheads, LED lys eller øvrige lys effekter.

Du kan selvfølgelig også leje vores DJ udstyr i løsvægt.

Er der andet vi kan hjælpe med?

Er du på udkig efter et supplement til DJ udstyret, er vi behjælpelig med alt indenfor lyd udlejning, lys udlejning og scene udlejning.

Du kan også se et komplet overblik over vores udlejningskatalog her »

Vil du hellere købe DJ udstyr?

Du kan naturligvis også købe alt i DJ udstyr hos os. Vi er forhandler af alle Pioneer DJ produkter.

Lej DJ-udstyr

Ingen fest uden musik. Derfor er lyd og musik den vigtigste prioritet for alle, der skal afholde et festligt arrangement for mange mennesker, hvor de blide toner skal flyde i en lind strøm til glæde for alle deltagende.

Men god lyd og god musik kommer ikke af sig selv, og derfor skal der det helt rette udstyr til for at skabe en god oplevelse. Til det formål er DJ-udstyr helt uundværligt, hvilket gælder for både store koncerter og mindre byfester.

Derfor finder du naturligvis et stort udvalg af DJ-udstyr her hos Europaz, som du kan leje til skarpe priser.

Alt inden for leje af DJ-udstyr

Hos Europaz kan du finde alt det DJ-udstyr, du står og mangler. Vi udlejer alt inden for DJ-udstyr, så du kan få festen eller koncerten til at spille. Vi har alt fra det allernyestd til det mere klassiske udstyr, og du kan derfor leje det DJ-udstyr, som passer til netop dig og dit setup.

Til den moderne DJ finder du udstyr fra bl.a. Pioneer, mens du som mere old school DJ finder en masser lækkert udstyr fra Rodec, Denon, Technics og så videre. VI har alt det, du skal bruge, og du kan leje DJ-udstyr, som kan sættes sammen til at opfylde alle dine ønsker og krav.

Vi har et stort lager med afspillere, mixere og meget andet, hvorfor du altid har gode muligheder for at finde det nødvendige DJ-udstyr hos os.

Professionel DJ-udstyr i høj kvalitet

Når du lejer DJ-udstyr hos Europaz, er du altid garanteret at få udstyr i høj kvalitet. Vi udlejer DJ-udstyr fra professionelle brands som eksempelvis Pioneer, og du kommer således aldrig til at gå på kompromis med oplevelsen, når du lejer DJ-udstyr hos os.

Her får du stabilt og pålideligt udstyr, som vil leve op til alle dine krav, når det kommer til både funktionalitet og kvalitet.

Lej DJ-udstyr til dine behov

Hos Europaz kan vi altid hjælpe dig med at skabe en løsning, der passer til netop dine behov. Vi kan levere flotte eventpulte, flightcases, mixere og meget andet, så du får et lækkert og professionelt setup.

Hvis mindre kan gøre det, kan vi naturligvis også hjælpe dig, da vi altid står klar til at levere lige netop den løsning, du mangler.

Har du brug for andet udstyr?

Hos Europaz udlejer vi alt inden for udstyr, når det kommer til lyd, lys, scene og lignende. Derfor kan vi også levere alle de andre ting, du mangler til dit arrangement. Kig med på vores hjemmeside eller kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Få et tilbud i dag

Hvis du skal leje DJ-udstyr til dit næste arrangement, kan du kontakte Europaz allerede i dag. Sammen kan vi finde frem til den løsning, der passer til dine krav og dine behov, og vi leverer altid professionel rådgivning, så du får det, du skal bruge.

Ring til os i dag og få et godt tilbud på DJ-udstyr til din næste koncert eller fest.