Messestand med led skærme
Messestand for JKS
21. januar 2024
Scene med LED skærm i højre side
Scene og storskærm til Jyllinge Festival
24. januar 2024
 
 

Stor sceneopsætning til Herlev Festuge

Herlev Festuge, er den årlig begivenhed som omdanner bymidten til et festligt epicenter. Lokale foreninger, virksomheder og frivillige går sammen om sjove aktiviteter, musik og kulinariske oplevelser. Fra Herlev Bygade til rådhuspladsen bliver byen et mødested, hvor mangfoldigheden i Herlev udfolder sig. Festugen er et årligt højdepunkt, hvor fællesskab og kreativitet forenes for at skabe uforglemmelige øjeblikke. Europaz blev her valgt som totalleverandør af lyd, lys og scene, hvilket yderligere bidrog til begivenhedens succes.

2 dage med fuld program på scenen

Fredag centrerede Springvandstorvet, hvor Danseorkestret tog publikum tilbage til 80'erne med "Regndans" og "Kom tilbage nu". Wafande afsluttede med en eksplosiv optræden på hovedscenen.

Lørdag fortsatte festen med Thomas Helmig Jam, Anders Blichfeldt og det Nye Band, samt en Billy Joel-hyldest fra Herlev Musical og Teater. DJ Faustix afsluttede aftenen på stor scene.

Både fredag og lørdag bød på lokale bands, livlige opvisninger og workshops på Dansescenen. Europaz skabte rammerne for en uforglemmelig byfest med musik, dans og feststemning for alle fremmødte.

Highlights

1) Stor scene med masser af plads

Med en stor mobilscene fra Europaz var der masser af plads til både taler, forskelige optrædener samt et fuldt band med masser af instrumenter. Vigtigst at alt for Europaz, var bagscenen der mulig gjort hurtige sceneskift med rullepodier.

2) God dækkende lyd ned af hele gaden

Hovedscenen skal dække et langt område med flere tusinde mennesker og kræver derfor extra opmærksomhed for at sikre en god dækkende lyd over det hele.

3) Nem load-in til bands

For at få bandet nemt på scenen sikrede europaz en nem Load-in via rampe fra køretøj direkte på scenen.

Europaz stod for levering af scene, lyd og lys til Herlev Festuge 2023 – det var en god beslutning. Gennem hele arrangementet blev vi mødt af topprofessionelle samarbejdsvillige medarbejdere, som sørgede for høj kvalitet af lyd og lys til vores forskellige koncerter. Dette blev også bemærket af kunstnerne og publikum, som også kun havde rosende ord til Europaz’s setup. Mvh Jakob Stenspil Olsen Kulturkonsulent

Tak for 2 fantastiske dage til Herlev Festuge

Vi er stolte over at have haft muligheden for at bidrage til Herlev Festuge og glæder os allerede til næste gang.

Se mere her: Byfest & festival eller Koncert & musik 

 

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, antager vi at du er indforstået med det.