Festivals scene – Skræddersyet efter dine ønsker og behov

+42 ÅRS ERFARING MED OPBYGING AF FESTIVALS SCENE

 

Festivals scener – Certificeret og godkendte

Med erfaring fra Skive Festival, Vi Rocker, Nostalgifestival og mange flere, kan Europaz hjælpe dig med alt indenfor festivals scener. Europaz har stor erfaring i opbygning af festivals scener af forskellige størrelser og varianter, alt efter kundens behov – Vi har præcis det du skal bruge til en festivals scene og hjælper dig gerne. Festivals scener kan anvendes til mange forskellige arrangementer såsom; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater, Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller hvad dit arrangement har at byde på. Da stort set alle festivals scener er skræddersyet, beder vi dig kontakte os for at få mere information og vi kan rådgive dig bedst.

Se meget mere under; Udlejning eller få mere information som Arrangør, Virksomhed eller Restauratør

Festivals scene – Sikkerhed kommer først – Godkendte og certificeret

Hos europaz benyttes udlukket udstyr der er sikkert og godkendt, hvor kunden ikke skal besvære sig. Vores erfarne medarbejder sikre sig at alle festivals scener er forsvarligt opsat, hvor både vejr, underlag m.m. er taget i betragtning. Hos europaz betyder en sikker scene et endnu bedre arrangement – Godkendte og certificeret mobil scener kan lejes hos europaz.

Lyd, lys, scene eller AV

Sammen kan vi udarbejde en lyd, lys, scene eller AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikre at overholde dit budget uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning.

Opbygning af festivalscene

Det er en stor og kompliceret opgave at bygge en festivalscene fra bunden. Der skal både være styr på selve scenekonstruktionen, som skal være en stor og stærk bygning, der kan holde masser af vægt både på scenegulvet og i selve konstruktionen. Dertil skal der være styr på både lys, lyd og AV, mens sikkerheden naturligvis også skal være helt i top i forbindelse med afvikling af festivallen.

Derfor kræver det en god og erfaren samarbejdspartner at bygge en funktionel og sikker festivalscene. Sådan en partner finder du i Europaz, hvor vi har mere end 42 års erfaring med opbygning af festivalscener. Det er en erfaring, du kan nyde godt af, når du vælger os som din samarbejdspartner, for vi sørger for at tage os af alt det hårde arbejde med planlægning og opsætning, så du kan fokusere på alle de andre ting, du har travlt med i forbindelse med planlægningen af din festival.

Sikkerheden i centrum

Sikkerheden på og omkring en scene er alfa og omega til alle typer af arrangementer. Derfor benytter vi udelukkende sceneudstyr, der er godkendt, så sikkerheden altid vil være i top, når det kommer til alt det, scenen og omgivelserne er bygget af.

Dertil vil vores erfarne medarbejdere altid sørge for, at din festivalscene bliver opsat efter alle kunstens regler. Her bliver der ikke gået på kompromis med noget, så alle dele bliver installeret forsvarligt. Her bliver alt fra underlag til vejr taget i betragtning, så du kan slappe helt af velvidende, at sikkerheden er 100 % i orden, når din festival løber af stablen.

Alt inden for lyd, lys og AV til din festivalscene

En festivalscene er ikke meget værd uden lys og lyd, og derfor står vi naturligvis også altid klar til at levere alt det, du skal bruge på lys- og lydfronten til din festival. Vi kan levere alt inden for lys, lyd og AV til dit arrangement, og vi kan levere til selv store scener, hvor der skal bruges masser af lyd og lys.

Vi sikrer en professionel opsætning med udstyr til lyd og lys i høj kvalitet, og vi står altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, så du kan få det rette udstyr til netop din festival. Alle vores produkter kommer i høj kvalitet og er udviklet til professionel brug, så du kan være sikker på, at musikken kommer til at spille helt efter planen.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Hvis du skal have bygget en scene, med alt hvad det indebærer af PA-vinger, scenepodier, lys, lyd og meget andet, skal du ikke tøve med at kontakte Europaz. Vi kan hjælpe dig med alle de ting, du skal bruge for at bygge en professionel scene helt fra bunden, og vi hjælper altid med råd og vejledning, så du som kunde kommer til at stå tilbage med den perfekte løsning til netop dit arrangement.

Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag – så giver vi dig et godt tilbud.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning