Skal du lave et ny Natklub & Diskotek?

SÅ VIL VI GERNE HJÆLPE DIG MED EN PROFEESIONEL INSTALLATION

 

Natklub & Diskotek

Hvad end din Natklub eller Diskotek trænger til en renovering eller ny installation af lyd, lys eller AV, så kan vi hjælpe dig. Europaz har igennem tiden lavet faste installationer og renoveringer af både store Diskoteker til mindre Natklubber. Med erfaring og viden fra vores professionelle lyd, lys og AV arrangementer, skaber vi en tilpasset og driftsikker løsningen. Vi sikre en løsning der er brugervenlig, så alle kan bruge den, uden at være hverken lyd, lys eller AV ekspert.

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys eller AV løsning til din Natklub eller Diskotek tilpasset dine behov og ikke mindst dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikre at overholde dit budget uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning.

Kontakt os gerne for at høre mere, så kan vi rådgive dig til den bedste løsning.

Forskellige løsninger til dine behov

Ingen installation er ens, så det er vigtig for os at den valgte løsningen passer til dine behov. Der kan være mange forskellige løsninger, der kan dække det samme behov, men de kan variere i pris og brugervenlighed, som alt sammen skal vurderes ind i den samlede installation. Som udgangspunkt er de lydlys og AV produkter der benyttes af den absolutte topklasse, dog vurdere vi også hvad dine behov egentlig er, i forhold til at holde omkostningerne nede. Dette sikrer dig høj ydeevne samt stabil drift til den rigtige pris.

Lad os inspirere dig

Uanset om du allerede har en nuværende Natklub eller Diskotek, så lad os inspirerer dig. Vi hjælper gerne med vores erfaring fra andre vellykkede opgaver, hvor forskellige løsninger inden for lydlys eller AV blev benyttet – Kontakt os.

Se også relateret emner

Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil scene eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning