Projektering af billede i stor eller lille format?

MED VORES STORE UDVALG AF STORSKÆRM OG TV, KAN VI HJÆLPE DIG MED DEN HELT RIGTIGE LØSNING

Projektering af billeder på storskærm eller TV skærm

Storskærm eller TV skærme, samt udendørs biografer bliver i dag anvendt til mange forskellige typer arrangementer, hvor projektering af levende billeder er en nødvendighed. Uanset om du er en Arrangør, Virksomhed eller Restauratør med behov for projektering af levende billeder, så kan vi hjælpe dig. Med erfaring fra mange forskellige typer arrangementer, såsom Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festival, Tourproduktion, Modeshow, Musical, revy & teater, Firma event & fest, konference & møde, Messestand & udstilling, Produktlancering og meget mere kan vi finde den helt rigtige løsning.

Som en del af vores udvalg indenfor AV udstyr finder du forskellige storskærme og TV skærme. Sammen med dig udarbejder vi en storskærm eller TV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikrer os, at dit budget holder uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig.

Sikkerhed og kvalitet i fokus

Sikkerhed og kvalitet er vores absolutte fokus hos Europaz. Vi prioriterer sikkerhed og topkvalitet i alt, fra vores medarbejdere og opgaveudførelse til valget af vores lyd-, lys-, scene- og AV-produkter. Vores brug af kun de fineste produkter garanterer en førsteklasses oplevelse for vores kunder. Europaz er det optimale valg som totalleverandør inden for lyd, lys, scene og AV, takket være vores dedikation til sikkerhed og kvalitet.

Sammen skaber vi en løsningen

Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe tilpassede lyd-, lys-, scene- og AV-løsninger, der nøje imødekommer dine behov. Vi ser vores kunder som partnere og tror på, at det bedste resultat opnås gennem vores fælles indsats. Vores mål er at levere høj kvalitet uden overraskende omkostninger, altid stræbende efter at overgå forventningerne

Sikker arrangement igennem fem faser

For at sikre et vellykket arrangement følger vi en veldefineret proces bestående af fem strukturerede faser. Ved den første kundekontakt påbegynder vi den indledende fase uden nogen forpligtelser

1) Projektering, vi indsamler nødvendige oplysninger for at få overblikket. Herefter præsenterer vi det indledende forslag til den optimale løsning. Når løsningen og aftalen er klar, sikrer vi arrangementssucces gennem de følgende faser

2) Planlægningen, vi koordinerer løsningen med personale, udstyr, tidsplaner og eventuelle særlige behov

3) Opsætningen, vi ankommer som aftalt og påbegynder opsætningen

4) Afviklingen, arrangementet starter, og vi sikrer, at det gennemføres som planlagt

5) Nedtagning, arrangementet er slut, og vi pakker sammen og låser af som aftalt.

For at vi sammen kan opnå den bedste løsning, vil vi gennem hele processen dele vores ekspertise om forskellige arrangementtyper samt branchens variationer inden for lyd, lys, scene og AV-løsninger

Storskærm i alle størrelser

Uanset om dit behov er stort eller småt, så kan vi hjælpe med forskellige storskærme i alle størrelser. Vi deler gerne erfaring fra tidlige opgaver og hjælper dig frem til den helt rigtige løsning.

Ingen storskærm uden den gode lyd

Godt dækkende og ikke mindst lækker lyd er alt afgørende for et vellykket arrangement med levende billeder på en storskærm. Da vi dagligt arbejder med udlejning af lyd, lys, scene og AV , kan vi naturligvis også tilbyde en samlet pakke af både lyd og storskærm. Vi anvender kun lyd, lys, scene eller AV af den absolutte topklasse, hvilket sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Vores mandskab har stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling – og kan sikre dit arrangement forløber helt efter planen.

Lej en storskærm

Når mange mennesker skal samles for at se fodbold, anden sport eller noget helt tredje, skal der naturligvis en solid storskærm til, så både høj og lav på hele pladsen kan følge med i de vigtige begivenheder. En storskærm kan være relevant i mange forskellige sammenhænge inden for både musik, sport og anden underholdning, og derfor står vi naturligvis klar til at leje en storskærm til dig her hos Europaz.

Storskærm til mange forskellige arrangementer

Storskærme bliver som nævnt anvendt til mange forskellige typer af arrangementer. Det gælder eksempelvis til koncerter eller byfester, hvor en storskærm giver mulighed for publikum for at holde øje med den optrædende, selvom de står på afstand.

En storskærm kan også være et godt valg til en begivenhed i din virksomhed, hvis du eksempelvis har videomateriale at fremvise i forbindelse med en produktlancering. En storskærm kan også være relevant til møder, konferencer og messer, hvor du gerne vil kommunikere et budskab ud fra en storskærm.

Storskærme kan også bruges til mange andre typer af arrangementer, og her hos Europaz kan du leje en storskærm til lige netop det arrangement, du har i kalenderen.

Lej storskærm i alle størrelser

Når du vil leje en storskærm, skal den naturligvis have den størrelse, der passer til dit arrangement. Hvis der kommer mange mennesker, som kommer til at stå langt væk fra skærmen, skal du naturligvis have en stor model, mens mindre måske kan gøre det, hvis dit arrangement er mindre og ikke indeholder så mange mennesker.

Hos Europaz udlejer vi storskærme i alle tænkelige størrelser, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvilken størrelse der vil passe godt til netop dit arrangement

Storskærm med masser af god lyd

Til ethvert arrangement med video er en storskærm en vigtig del af oplevelsen. Men det gælder bestemt også for lyden, der ofte er mindst lige så vigtig. Derfor udlejer vi naturligvis også alt inden for lyd til dit næste storskærmsarrangement.

Vi bruger nemlig en stor del af vores daglige arbejde på at udleje lydanlæg, og derfor finder du kun lydudstyr i allerhøjeste kvalitet, når du lejer hos os.

Udlejning eller totalproduktion?

Hvis du har brug for hjælp til at opsætte og afvikle dit storskærmsarrangement, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en løsning med totalproduktion, hvor vi vil klare alt arbejdet forbundet med at opsætte storskærmen og afvikle selve arrangementet. Vi sender professionelle medarbejdere ud til dig, så det hele kommer til at spille, og så du kan bruge din energi på andre opgaver.

Kontakt os i dag

Mangler du en storskærm til et arrangement inden for musik, erhverv, sport eller andet? Så tøv ikke med at tage kontakt til Europaz i dag. Vi deler gerne ud af vores erfaring, så vi sammen kan finde frem til den helt rette løsning for dig, når det kommer til både storskærm og eventuel lyd.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på leje af storskærm til dit næste arrangement.