Guldboxen håndbold hal under kamp
Lydsystem og lys til Guldboxen i Nykøbing Falster
16. januar 2024
Flyers til I Støvet Fra Regnen
Teaterstykket: I Støvet Fra Regnen på tour
21. januar 2024
 
 

Stor mobilscene til storslået indvielse af Grønttorvet i Valby

Grønttorvet i Valby, et imponerende milliardprojekt, har været under udvikling i adskillige år og repræsenterer en betydningsfuld investering i Valbys fremtid. Indvielsen af dette bemærkelsesværdige projekt blev markeret med en spektakulær fest, der tiltrak masser af mennesker. Dagen var fyldt med inspirerende taler fra lokale myndigheder, kulturelle optrædener og en festlig atmosfære. Bandet Fyr og Flamme bidrog til at forene lokalsamfundet med deres optræden. Europaz, med vores ekspertise inden for events og sceneproduktion, leverede lyd, lys og en imponerende mobilscene, som blev det centrale element i festlighederne og skabte en imponerende kulisse for dagens taler, optrædener og festligheder.

Highlights

1) Stor scene med masser af plads

Med en stor mobilscene fra Europaz var der masser af plads til både taler, forskelige optrædener samt et fuldt band med masser af instrumenter.

2) God dækkende lyd over hele torvet

Grønttorvet er et stort område og selve parken er i sig selv mange tusinde kvadratmeter og kræver derfor extra opmærksomhed for at sikre en god dækkende lyd over hele pladsen.

3) Nem load-in til bands

For at få bandet nemt på scenen, samt lave hurtige sceneskift, sikrede Europaz en nem Load-in via rampe fra køretøj direkte på scenen.

Tak for en fantastisk dag på Grønttorvet i Valby

Vi er stolte over at have haft muligheden for at bidrage til indvielsen af Grønttorvet i Valby, vi glæder os til det næste arrangement.

Se mere her: Byfest & festival eller Koncert & musik

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, antager vi at du er indforstået med det.