Ny Ford Fokus produktlancering
1. januar 2023
Bestseller – Modeshow, udstilling og koncert
5. februar 2023
 
 
 

Anders Blichfeldt solo koncert

Anders Blichfeldt er en fremtrædende dansk musiker og sanger, bedst kendt som forsanger i rockbandet Big Fat Snake. Med en imponerende karriere har han bidraget til dansk musik i flere årtier. Blichfeldt er kendt for sin karakteristiske stemme og musikalske alsidighed, der har gjort ham til en respekteret skikkelse inden for dansk rock. Det er for Europaz altid en stor fornøjelse at være en del af en Anders Blichfeldt koncert og det har vi efterhånden været mange gange igennem årene og mange forskellige stedet i landet. Vi har altid et fantastisk samarbejde med hele teamet.

Billeder fra disse arrangementer er fra Fur Bryghus og Rofi Centret, hvor Europaz stod som totalleverandør af lyd, lys og scene.

Magisk koncert i fantastiske rammer

Anders Blichfeldt leverede en magisk solokoncert på både Fur Bryghus og i ROFI-Centret, hvor han tog sit publikum med på en følelsesladet rejse gennem livets forskellige faser. Med kun én mand på scenen og to guitarer skabte han en fængslende oplevelse for det begejstrede publikum.

Highlights

1) Tilpasset og afdæmpet belysning

Til denne koncert var lys opsætningen særlig vigtig, da en solo koncert med kun en mand på scenen og få instrumenter bliver en meget intim oplevelse for ikke kun publikum, men også får Anders Blichfeldt.

2) God lyd tilpasset til rummet

Mindre lokaler og kraftige højtalere, det er altid en balance at afdække alle hjørner af lokalet til en stillesiddende koncert. Alle skal kunne høre men de første række skal heller ikke have det for højt. 

3) Samarbejde med Anders blichfeldt's team

Det er altid en stor fornøjelse at samarbejde med Anders Blichfeldt og hans team og derfor er vi altid meget glade over at være en del af en Anders Blichfeldt koncert.

Tak for nogle gode koncerter

Vi er stolte over at have været en del af mange forskellige koncerter med Anders Blichfeldt.

Se mere her: Koncert & musik & Event & show

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, antager vi at du er indforstået med det.