Skal dit firma holde jubilæum, fest eller et andet event?

VI KLARER ALT DET TEKNISKE, SÅ DU KAN FORKUSERE PÅ AT AFHOLDE ET VELLYKKET FIRMA EVENT

 

Lyd, lys, scene eller AV til firma dit event

Skal dit firma afholde jubilæumsfest, personalefest, firmaevent eller et andet firmaarrangement, så kan vi med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer sørge for at dit firma event også bliver en succes. Det vigtigste for os er, at du som arrangør er tryg på selve dagen og nyder et vellykket arrangement, hvor du ikke skal tænke på teknikken – den klarer vi.

Dit firma event – en løsning i samarbejde med dig

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene og AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Ved at betragte dig som en samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, uanset dit arrangements størrelse skal du have en lyd, lys, scene og AV løsning der passe til dine behov og dit budget – uden nogen overraskelser. Ved udarbejdelse af et tilbud til dig betyder det følgende; uden forpligtelser starter vi første fase af dit succesfulde arrangement, læs mere længere nede på siden.

[mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Professionelt og stabilt udstyr” title_size=”20″]I vores udlejning af lyd, lys, scene og AV, finder du udelukkende udstyr fra førende producenter. Dette gør du, for at sikre dig den bedste ydeevne og stabilitet til et succesfuldt arrangement.[/mvc_infobox][mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Vi tager udgangspunkt i dine behov” title_size=”20″]Hvad enten du er arrangør, virksomhed, restauratør med et større eller mindre arrangement, tager vi altid udgangspunkt i dine behov. Vi inddrager dog gerne viden fra tidligere opgaver, der kunne gøre dit arrangement endnu bedre.[/mvc_infobox][mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Professional leverandør – En aftale er en aftale” title_size=”20″]Sammen med vores erfarne og professionelle ansatte overholder vi altid vores aftaler og gør en ekstra indsats for at tilfredsstille kunden.[/mvc_infobox]

Vi sikrer dit arrangements succes igennem fem faser

1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lyd, lys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Afvikling, dit arrangement begynder og vi afvikle som aftalt 5) Nedtagning, Dit arrangement er slut, vi pakker sammen og låser af som aftalt.

Igennem alle faser deler vi vores viden fra forskellige typer arrangementer, samt branchens varianter af lyd, lys, scene og AV. Dette sikrer at du kender til alle muligheder og vi sammen sikre den helt rigtige løsning.

Se også; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstillingProduktlancering eller bruge en StorskærmMobil scene eller Projektorer eller lærred – Restauratør der skal afholde Event & showsKoncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Hvorfor afholde et firma event

Der er mange gode grunde til at holde et event eller en fest i din virksomhed. Fester og events bringer medarbejdere sammen på mange niveauer, hvilket kan øge arbejdsglæden i det daglige, og det er derfor altid relevant at stable en begivenhed på benene, hvis du eksempelvis har et jubilæum, der skal fejres.

Det kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har specialiseret os i at klare alt det tekniske, der skal være styr på i forbindelse med en firmafest, en personalefest eller en anden stor begivenhed i din virksomhed.

Læs mere her på siden og få information om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig med lyd, lys og alt muligt andet udstyr til dine firmafester og lignende.

Hvad skal der ske til dit firma event?

Når du planlægger et firma event, har du sikkert en god idé til, hvordan dagen og aftenen skal forløbe. Du ved, om der skal spilles musik enten live eller fra en playliste, om der skal være andre festlige indslag i form af eksempelvis taler, eller om der skal vises billeder eller video i stort format.

Alt dette og meget mere kan vi hjælpe dig med at realisere. Når du han en plan eller en idé, kan du altid tage kontakt til os, hvorefter vil vi benytte vores ekspertise og erfaring til at skabe de perfekte ramme om lige netop dine planer.

Vi har ført et væld af firma events ud i livet, og vi står således altid klar med praktiske løsninger, når du kommer med en plan for, hvad eventet skal indeholde af underholdning og så videre.

Få inspiration til dit næste firma event

Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan underholde virksomhedens medarbejdere og skabe den helt perfekt stemning til dit event, kan du altid trække på vores erfaring og ekspertise inden for løsninger til firma events.

Du kan altid kontakte os og høre mere om, hvad der er muligt, og hvis du har konkrete idéer, står vi klar med inspiration til, hvordan de kan føres ud i livet med lys, lyd, scene og meget mere, som passer til dit budget.

Udstyr til dit firma event i høj kvalitet

Når du lader Europaz stå for udstyr og eventuel afvikling til dit firma event, er du garanteret at få en problemfri oplevelse. Alt vores udstyr inden for både lys, lyd, scene og AV kommer i høj kvalitet, som giver dig god lyd, masse flotte effekter og meget andet.

Høj kvalitet finder du også hos vores mandskab, som har lang erfaring med både planlægning, opsætning og afvikling, så alt kommer til at forløbe efter planen.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Europaz kan vi både klare totalproduktion, hvor vi sørger for teknik og afvikling, vi kan klare delproduktion, hvor vi står for eksempelvis lydproduktionen, eller vi kan nøjes med at udleje det udstyr, du mangler.

Kontakt os i dag og høre om dine muligheder for at stable et uforglemmeligt firma event på benene med os som din partner.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning