Udlejning til Fest - Udstyr til firmafest, jubilæum og andre events

Lyd, lys, scene og AV til firmafesten

Skab den ultimative firmafest med Europaz som din førsteklasses partner inden for lyd, lys, scene og AV. Når feststemning skal skabes, stræber virksomheder og organisationer efter den perfekte ramme til at skabe uforglemmelige øjeblikke. Med Europaz som jeres totalleverandør kan I sikre jer en uforglemmelig fest.

En skræddersyet event, skabt efter jeres behov og ønsker

Når I vælger Europaz som jeres totale leverandør, starter vi med en dybdegående forståelse af jeres behov og forventninger. Vi skræddersyr en løsning der matcher jeres behov, og fra planlægning til udførelse stræber vi efter at levere en oplevelse, der ikke blot opfylder, men overstiger jeres forventninger. Med Europaz ved roret kan I være sikre på, at jeres firmafest bliver en fantastisk oplevelse.

Udpluk af vores kunder

 • MHI Vestas Offshore Wind logo
 • Creative Force logo
 • jem og fix logo
 • BMW logo
 • B&O logo
 • unit-it logo
 • Kvickly logo
 • ONLY logo
 • Volvo logo
 • Implement Consulting logo
 • Nørre Vosborg logo

Sikkerhed og kvalitet i fokus

Sikkerhed og kvalitet er vores absolutte fokus hos Europaz. Vi prioriterer sikkerhed og topkvalitet i alt, fra vores medarbejdere og opgaveudførelse til valget af vores produkter i vores lydudlejning. Vores brug af kun de fineste produkter garanterer en førsteklasses oplevelse for vores kunder. Europaz er det optimale valg som totalleverandør inden for lyd, lys, scene og AV, takket være vores dedikation til sikkerhed og kvalitet.

Sammen skaber vi en løsningen

Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe tilpassede lyd, lys, scene og AV løsninger, der nøje imødekommer dine behov. Vi ser vores kunder som partnere og tror på, at det bedste resultat opnås gennem vores fælles indsats. Vores mål er at levere høj kvalitet uden overraskende omkostninger, altid stræbende efter at overgå forventningerne.

Sikker arrangement igennem fem faser

For at sikre et vellykket arrangement følger vi en veldefineret proces bestående af fem strukturerede faser. Ved den første kundekontakt påbegynder vi den indledende fase uden nogen forpligtelser

1) Projektering, vi indsamler nødvendige oplysninger for at få overblikket. Herefter præsenterer vi det indledende forslag til den optimale løsning. Når løsningen og aftalen er klar, sikrer vi arrangementssucces gennem de følgende faser

2) Planlægningen, vi koordinerer løsningen med personale, udstyr, tidsplaner og eventuelle særlige behov

3) Opsætningen, vi ankommer som aftalt og påbegynder opsætningen

4) Afviklingen, arrangementet starter, og vi sikrer, at det gennemføres som planlagt

5) Nedtagning, arrangementet er slut, og vi pakker sammen og låser af som aftalt.

For at vi sammen kan opnå den bedste løsning, vil vi gennem hele processen dele vores ekspertise om forskellige arrangementtyper samt branchens variationer inden for lyd, lys, scene og AV-løsninger

Hvorfor afholde en firmafest?

Der er utallige incitamenter til at arrangere en begivenhed eller fest i din virksomhed. Festlige arrangementer samler medarbejdere på forskellige niveauer, hvilket kan forbedre arbejdsmiljøet og øge trivslen i dagligdagen. Det er derfor altid relevant at afholde en begivenhed, især ved særlige lejligheder som jubilæer.

Dette er, hvor vi hos Europaz kommer ind i billedet. Vi er specialiserede i at håndtere alt det tekniske, der kræves i forbindelse med firmafester, personalefester og andre store begivenheder i din virksomhed.

Find alt, hvad du har brug for til din fest

Når du planlægger et firmaevent, har du sikkert allerede en idé om, hvordan dagen eller aftenen skal forløbe. Du har måske besluttet, om der skal være live musik eller en playliste, om der skal holdes taler, eller om der skal vises billeder eller videoer på storskærm.

Alt dette og mere til kan vi hjælpe med at realisere. Når du har en plan eller en idé, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil bruge vores ekspertise og erfaring til at skabe de perfekte rammer for dine planer.

Med et et bredt sortiment af udstyr, har vi har ført utallige firma events og fester ud i livet og er altid klar med praktiske løsninger, der matcher dine ønsker og behov.

Få inspiration til din næste fest

Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan underholde dine medarbejdere og skabe den helt perfekte stemning til dit event, kan du altid trække på vores erfaring og ekspertise inden for vores brede udvalg af festudstyr og -afvikling passende til alle størrelser arrangementer.

Kontakt os og hør mere om, hvad der er muligt. Vi kan give dig inspiration til, hvordan dine idéer kan føres ud i livet med lys, lyd, scene og meget mere – alt efter dit budget.

Kvalitetsudstyr til din fest

Når du vælger Europaz til at stå for udstyr og afvikling af dit arrangement, kan du være sikker på en problemfri oplevelse. Alt vores udstyr inden for lys, lyd, scene og AV er af høj kvalitet, hvilket sikrer god lyd, imponerende visuelle effekter og meget mere. Vejret og underlag spiller ingen rolle får vores udstyr, da vi har udstyr til både telte, haller, lader, bygninger samt grus og græsplæner m.m.

Vores erfarne personale har ekspertisen til at sikre, at alt forløber som planlagt, fra planlægning og opsætning til afvikling.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi tilbyder alt fra totalproduktion, hvor vi sørger for alt teknisk og afvikling, til delproduktion, hvor vi f.eks. tager os af lydproduktionen. Vi tilbyder også ren udlejning af udstyr, hvis det er det, du har brug for efter aftalt tid.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at arrangere et uforglemmeligt firmaevent.

FAQ - Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål:

Spørgsmål: Hvilke typer udstyr tilbyder Europaz til festudlejning?

Svar: "Europaz tilbyder et omfattende sortiment af festudstyr, herunder professionelt lyd- og lysudstyr samt forskellige scenepodier til alle slags fester og events."

Spørgsmål: Kan Europaz tilpasse udstyret til forskellige typer fester?

Svar: "Ja, vores udlejningstjenester er meget fleksible, og vi kan tilpasse udstyret til at matche ethvert festtema, fra små private fester til store firmaevents og byfester."

Spørgsmål: Hvordan fungerer levering og opsætning af festudstyr fra Europaz?

Svar: "Vi leverer og opsætter alt udstyret på din festlokation. Vores erfarne team sørger for, at alt er opsat korrekt og fungerer optimalt, så du kan fokusere på at nyde festen."

Spørgsmål: Er teknisk support inkluderet i udlejningen fra Europaz?

Svar: "Ja, teknisk support er en del af vores service. Vores team er altid klar til at hjælpe og sikre, at alt udstyr fungerer perfekt under hele din fest."

Spørgsmål: Hvordan booker jeg udstyr til min fest hos Europaz?

Svar: "Kontakt os via vores hjemmeside eller telefon for at diskutere dine behov. Vi hjælper dig med at vælge det rette udstyr og arrangere alle detaljer omkring din udlejning."