Udlejning af alt indenfor lyd, lys, scene og AV

VI HAR ALT HVAD DU SKAL BRUGE I VORES UDLEJNING

Populære produkter

Udlejning af lyd, lys, scene og AV

Europaz er din fortrukne partner indenfor udlejning af lyd, lys, scene og AV. Vi har et indgående kendskab til branchen efter mange års erfaring med udlejning og brug af lyd, lys, scene og AV. Med udgangspunkt i dine behov og vores viden fra mange forskellige typer arrangementer, såsom Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater, Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering, sikre vi dig den bedste løsning. Tag et kig ind i vores udlejningskatalog og se alle vores produkter.

Udlejningskataloget er delt op i fire dele. 1) Lyd, indeholdende alt tænkeligt omkring lyd, såsom højtalere, lydmixere, mikrofoner, forstærkere samt meget mere. 2) Lys, indeholdende alt tænkeligt indenfor lys, såsom Movingheads, Scenelys, Lys mixere, Scene effekter samt meget mere. 2) Scene, indeholdende alt tænkeligt indenfor scene, såsom Mobil scene, Truss, Bagtæpper, scenepodier samt meget mere. 4) AV, indeholdende alt tænkeligt indenfor lys, såsom StorskærmProjektorer og Lærredsamt meget mere.

Kontakt os gerne

Skulle du ikke finde det du søger, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne. I vores udlejningskatalog finder du udelukkende kvalitetsudstyr, fra mærker som D&B, Mach, Martin AudioEV, Lab, Midas, Yamaha, Robe, Chamsys, Martin, SGM. Alt udstyr bliver tjekket før og efter udlejning af vores fantastiske medarbejdere, for at sikre dig den bedste kvalitet.

Se meget mere under; lyd, lys, scene og AV eller få mere information som Arrangør, Virksomhedeller Restauratør

Sikkerhed og kvalitet kommer først

Hos Europaz er sikkerhed og kvalitet vores højeste prioritet. Vi er stolte af at kunne sige, at vores Mobilscene er certificerede og godkendte, så du kan være sikker på, at du får en sikker og pålidelig løsning til dit arrangement. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, når det kommer til vores lyd, lys, scene og AV produkter. Vi benytter kun produkter af højeste kvalitet for at sikre den bedste oplevelse for vores kunder. Vi tror på, at vores dedikation til sikkerhed og kvalitet er med til at gøre Europaz til det bedste valg som totalleverandør af løsninger indenfor lyd, lys, scene og AV.

En løsning skabt i et tæt samarbejde

Sammen med dig som kunde sikre vi et tæt samarbejde for at udvikle en skræddersyet lyd, lys, scene og AV løsning, der passer perfekt til dine behov. Vi ser vores kunder som samarbejdspartnere og tror på, at det bedste resultat opnås gennem en fælles indsats. Vi går aldrig på kompromis med sikkerhed eller kvalitet og stræber altid efter at overgå forventningerne - uanset om arrangementet er stort eller småt. Vores mål er at sikre, at du får en løsning, der lever op til dine behov og ikke mindst dit budget, uden nogen uventede overraskelser.

Sikker arrangement igennem fem faser

For at sikre et succesful arrangement, følger vi en gerne en fastlagt proces i fem struktureret og veldefineret faser. Ved første kundekontakt starter vi første fase op uden nogen forpligtelser. 1) Første fase er projekteringen, hvor vi indsamler alle nødvendige oplysninger for at kunne danne et overblik over opgaven. Derefter kan vi komme med det første oplæg til den helt rigtige løsning. Når løsningen og aftalen er på plads, sikrer vi succes for arrangementet igennem følgende faser: 2) Anden fase er planlægningen, hvor løsningen bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov. 3) Tredje fase er opsætningen, hvor vi ankommer som aftalt og påbegynder opsætningen. 4) Fjerde fase er afviklingen, hvor arrangementet begynder, og vi sørger for at afvikle det som aftalt. Endelig er 5) Femte fase nedtagningen, hvor arrangementet er slut, og vi pakker sammen og låser af som aftalt.

Får at vi sammen finder den rigtige løsning vil vi igennem hele processen dele vores viden om forskellige typer arrangementer, løsninger samt branchens varianter af lyd, lys, scene og AV.