Skal du afholde en konference eller et møde?

VI KLARER ALT DET TEKNISKE TIL DIN KONFERENCE, SÅ DU KAN FOKUSRE PÅ AT PRÆSENTERE DIT BUDSKAB

 

Lyd, lys eller AV til konference eller møde

Skal du afholde en større konference eller et vigtigt møde såsom; Generalforsamling, Kommunalvalg, valgmøde & valgaften, Aktionærmøde, Bestyrelsesmøde, Personalemøde, Kick-off møde eller andre former for konferencer eller kongresser hvor der er behov for professionelt opsætning af lyd, lys, scene eller AV, så kan vi med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer sørge for, at din konference bliver en succes. Vigtigst for os er, at du på dagen trygt kan slappe af, og nyde at alt forløber som planlagt.

En totalløsning efter dine behov

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene og AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Ved at betragte dig som en samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, uanset dit arrangements størrelse skal du have en lyd, lys, scene og AV løsning der passe til dine behov og dit budget – uden nogen overraskelser. Ved udarbejdelse af et tilbud til dig betyder det følgende; uden forpligtelser starter vi første fase af dit succesfulde arrangement, læs mere længere nede på siden.

Vi sikrer dit arrangements succes igennem fem faser

1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lydlys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Afvikling, dit arrangement begynder og vi afvikle som aftalt 5) Nedtagning, Dit arrangement er slut, vi pakker sammen og låser af som aftalt.

Igennem alle faser deler vi vores viden fra forskellige typer arrangementer, samt branchens varianter af lyd, lys, scene og AV. Dette sikrer at du kender til alle muligheder og vi sammen sikre den helt rigtige løsning.

Se også; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & fest, konference & møde, Messestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil scene eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

AV-udstyr til mødelokaler og konferencer

Når du skal holde et vigtigt møde, en stor konference, en generalforsamling eller lignende, er det vigtigt, at der er helt styr på teknikken. Lyd skal fungere uden problemer, så alle kan høre, hvad der bliver sagt, og der skal være styr på mange andre ting, som får eksempelvis mødet til at gå, som det skal, når det kommer til alt det tekniske.

Det kræver en masse AV-udstyr og know-how at udføre en stor begivenhed til perfektion, og netop derfor kan det betale sig at vælge en erfaren samarbejdspartner, der kan levere en funktionel løsning.

Det kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi i samarbejde med dig kan udarbejde en komplet løsning til med AV-udstyr til mødelokaler, AV-udstyr til konferencer eller AV-udstyr til en hvilken som helt begivenhed, hvor du skal bruge lyd, lys, scene eller andre AV-løsninger i høj kvalitet.

Få ro på eksekveringen af dit arrangement med hjælp fra professionelle

Det er et stort arbejde at sørge for, at alt elektronisk udstyr til en stor begivenhed som eksempelvis en konference kommer til at fungere, som det skal. Det lægger et stort pres på enhver arrangør, når mange forskellige komponenter skal opsættes og arbejde sammen på den store dag, men det er en unødvendig stressfaktor, som du kan undgå ved at få hjælp fra os.

Vi har mere end 40 års erfaring med at levere AV-udstyr til diverse arrangementer, og du vil derfor også overlade netop dit møde eller din konference i trygge hænder, når du lader os stå for alt det tekniske med lyd, lys og så videre.

På den måde kan du frigive tid i dagene op til den store begivenhed, som du kan bruge på andre vigtige opgaver, mens du også vil slippe for at stresse rundt på den vigtige dag, så du i stedet kan nyde oplevelsen uden bekymringer for, om der opstår problemer med teknikken.

Hos os kan du nemlig vælge en løsning med totalproduktion, hvor vi tager os af alt det, der skal være styr på i forhold til scene, lyd, lys og så videre. Du kan også vælge at hyre os til en delproduktion, hvor vi eksempelvis kun kommer til at stå for lyden. Endeligt kan du også bare vælge at leje udstyr fra os, hvis du vil spare penge og selv stå for afvikling.

AV-udstyr i høj kvalitet til alle typer af virksomheder og organisationer

Hos Europaz kan vi levere AV-udstyr til møder og lignende til både store og små virksomheder samt til alle typer af organisationer. Vi har lang erfaring med at levere AV-løsninger til mange forskellige virksomheder og organisationer, og du kan derfor både få hjælp til personalemøder, bestyrelsesmøder, aktionærmøder og meget andet.

Vi står altid klar til at levere en skræddersyet løsning til netop dig, så du ikke kommer til at mangle noget, og så du får det niveau af involvering fra vores side, som gør dig tryg. Vi laver naturligvis også en løsning, der passer til dit budget, så alle er glade efterfølgende.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Europaz kan vi både klare totalproduktion, hvor vi sørger for teknik og afvikling, vi kan klare delproduktion, hvor vi står for eksempelvis lydproduktionen, eller vi kan nøjes med at udleje det udstyr, du mangler.

Kontakt os i dag og høre om dine muligheder for at stable et uforglemmeligt firma event på benene med os som din partner.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning