Alt indenfor lysudlejning til dit arrangement

VI HAR DET MESTE INDENFOR LYSUDLEJNING I EN HØJ KVALITET FOR AT SIKRE ET SUCCESFULDT ARRANGEMENT

 

Lysudlejning til alle slags arrangementer

Europaz er din fortrukne partner indenfor lysudlejning. Vi kan leverer lysudstyr til alle typer arrangementer, som f.eks. Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater, Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering. Vi har et indgående kendskab til branchen efter mange års erfaring med lys udlejning samt installation, og har derfor den fornødne viden til at sikre at dit arrangement bliver en succes. Tag et kig ind i vores lysudlejning og se alle vores produkter; MovingheadsLED belysningScenelysLaser lys, Scene effekterLys mixereSkyspotRøgmaskiner & hazere og Trådløs DMX.

Kontakt os gerne

Skulle du ikke finde det du søger i vores lysudlejning, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne. I vores udlejningskatalog finder du udelukkende kvalitetsudstyr, fra mærker som, Robe, Chamsys, Martin, SGM. Alt udstyr bliver tjekket før og efter udlejning af vores fantastiske medarbejdere, for at sikre dig den bedste kvalitet.

Se meget mere under; lyd, lys, scene og AV eller få mere information som Arrangør, Virksomhedeller Restauratør

[mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Professionelt og stabilt udstyr” title_size=”20″]I vores udlejning af lyd, lys, scene og AV, finder du udelukkende udstyr fra førende producenter. Dette gør du, for at sikre dig den bedste ydeevne og stabilitet til et succesfuldt arrangement.[/mvc_infobox][mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Vi tager udgangspunkt i dine behov” title_size=”20″]Hvad enten du er arrangør, virksomhed, restauratør med et større eller mindre arrangement, tager vi altid udgangspunkt i dine behov. Vi inddrager dog gerne viden fra tidligere opgaver, der kunne gøre dit arrangement endnu bedre.[/mvc_infobox][mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Professional leverandør – En aftale er en aftale” title_size=”20″]Sammen med vores erfarne og professionelle ansatte overholder vi altid vores aftaler og gør en ekstra indsats for at tilfredsstille kunden.[/mvc_infobox]

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning

Lysudlejning

Hvis du skal holde en stor fest, hvis du skal arrangere en koncert, eller hvis du har et andet stort arrangement i kalenderen, er lys en af de ting, der vil være med til at tage det hele til nye højder. Der findes ikke noget smukkere end lys i flotte farver, der bevæger sig over en scene eller et dansegulv, mens flot belysning også er det helt rette valg til mange andre arrangementer, hvor du vil skabe en helt særlig stemning.

Her hos Europaz har du mulighed for at leje lys til dit næste arrangement. Her finder du alt inden for lydudlejning til alle typer af arrangementer, og du kan derfor helt sikkert finde noget lys, som passer ind i dit arrangement. Læs mere her på siden og gå på opdagelse i vores store udvalg.

 

Find alt inden for festlys udlejning hos Europaz

Når det kommer til lysudlejning, har du rigtig mange muligheder. Der kan lejes lys til stort set alle typer af arrangementer, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler lys til en koncert, til en byfest, til et show eller til hvilken som helst anden begivenhed eller fest.

Hos os finder du alle former for lysudlejning, hvor du bl.a. kan vælge imellem:

  • Movingheads
  • LED belysning
  • Scenelys
  • Skyspot
  • Laserlys
  • Og meget andet

Hos os kan du altid finde det lys, du skal bruge for at skabe den rette stemning til lige netop dit arrangement. Her finder du også alt inden for andet udstyr til din fest eller dit arrangement. Det kan eksempelvis være røgmaskiner og hazer, mens det også gælder for lysmixere og andet udstyr, der skal bruges for at sammensætte et uforglemmeligt lysshow.

Du kan kigge med her på siden og læse mere om de forskellige produkter, så du kan blive inspireret og finde frem til lige netop det lys, der vil gøre din begivenhed til noget særligt.

Vi kan også levere alt andet til din fest eller dit arrangement. Det kan eksempelvis være lydsystemer, projektorer og scener, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler udstyr til en stor begivenhed i den nære fremtid.

Lej lys til gode priser i dag

Hos Europaz har vi mange års erfaring med lysudlejning. Vi udlejer lysudstyr i høj kvalitet fra velkendte mærker, hvor du er sikret et solidt produkt, der vil levere alt det, du forventer. Vi tjekker alt udstyr, før vi lejer det ud til dig, hvorfor du kan være sikker på, at alt fungerer, som det skal, inden du tager det i brug.

Vi leverer det hele lige til dig, og vi klarer altid det tekniske, så du ikke skal bøvle med at klare tingene selv. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du går og planlægger et arrangement, eller hvis du allerede har en stor begivenhed i kalenderen. Vi står klar til at hjælpe med lydudlejning og alt andet, så du kan skabe en uforglemmelig begivehed, hvor alt kører på skinner.