Københavns Universitet
Københavns Universitet
16. februar 2023
Udendørs symfoniorkester koncert
17. oktober 2021
 

LED belysning til firma Julefrokost

Hos Unit IT skulle deres gøres lidt ekstra ud af belysingen til julefrokosten. Europaz leverede her efter kundens ønske LED belysning til hele bygningen. Gennem godt samarbejde og diaolog fandt vi sammen med Unit IT en lys løsning, der passede perfekt til kundens behov. 

Europaz mandskab fulgte arrangementet trygt igennem alle faser; 1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lyd, lys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Afvikling, dit arrangement begynder og vi afvikle som aftalt 5) Nedtagning, Dit arrangement er slut, vi pakker sammen og låser af som aftalt.

På dagen og efterfølgende er samarbejdet og løsningen blevet rost til skyerne, hvilket gør os rigtig glade, se kundens svar længere nede.

Se mere her: Firma event & fest

Tak EUROPAZ!

Vi, Unit IT, vil gerne takke jer for samarbejdet til vores julefrokost. Vores dialog kom lidt sent i gang, men med krum hals og stor nysgerrighed gik I til opgaven. Ud fra lidt billeder og et par telefonsamtaler kom I med et løsningsforslag der matchede de tanker og ideer som vi selv havde.

På selve dagen eksekverede i opsætning, ekstra opgaver og selve arrangementet til 12 med pil op! Flere af vore kollegaer har gentagne gange rost udsmykningen af lokalerne og selv SOS der også har hjemme i bygningen har kommenteret herpå  😊

Så en kæmpe Høj 5´er for jeres udførte arbejde, jeres sans for detaljen og ikke mindst jeres utrolig høje service niveau!!! 😊

Mvh Unit IT

Se også; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & festkonference & mødeMessestand & udstillingProduktlancering eller bruge en StorskærmMobil scene eller Projektorer eller lærred – Restauratør der skal afholde Event & showsKoncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, antager vi at du er indforstået med det.