Alt indenfor AV udstyr til dit arrangement

VI HAR ALT INDENFOR AV UDSTYR, SOM PROJEKTORER OG LÆRRED, STORSKÆRM, LED SKÆRM SAMT UDENDØRS BIOGRAFER

 

AV udstyr til alle slags arrangementer

Europaz er din fortrukne partner indenfor udlejning af AV udstyr. Vi kan leverer AV udstyr til alle typer arrangementer, som f.eks. Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater, Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering. Vi har et indgående kendskab til branchen efter mange års erfaring med AV udlejning samt installation, og har derfor den fornødne viden til at sikre at dit arrangement bliver en succes. Tag et kig ind i vores udlejning af AV udstyr og se alle vores produkter; Projektorer og Lærredstorskærm og Mobil LED Skærm.

Kontakt os gerne

Skulle du ikke finde det du søger i vores udlejning af AV udstyr, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne. I vores udlejningskatalog finder du udelukkende kvalitetsudstyr. Alt udstyr bliver tjekket før og efter udlejning af vores fantastiske medarbejdere, for at sikre dig den bedste kvalitet.

Se meget mere under; lyd, lys, scene og AV eller få mere information som Arrangør, Virksomhedeller Restauratør

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning

Udlejning af AV-udstyr

Hvis du skal holde et stort arrangement for mange mennesker, skal der være helt styr på alle de små detaljer. Det gælder også, når det kommer til det tekniske, hvor lyd, billeder og så videre skal side lige i skabet, så sine gæster, kunder eller medarbejdere får den perfekte oplevelse.

Det kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi kan klare alt inden for udlejning af AV-udstyr til dit næste arrangement.

Lej AV-udstyr til alle former for arrangementer

Til stort set alle større arrangementer skal der bruges AV-udstyr i den ene eller den anden variant. Hos Europaz kan vi klare udlejning af AV-udstyr til lidt af hvert, og du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os, når du har brug for en storskærm, en projektor, et lydsystem eller lignende.

Vi kan hjælpe med alle former for shows og koncerter, hvor der stilles store krav til bl.a. lyden, når populære kunstnere går på scenen, eller når der skal holdes en vigtig tale.

Vi kan også hjælpe med udlejning af AV-udstyr til arrangementer i din virksomhed, når du har en messestand eller en udstilling, eller når du skal fejre en produktlancering. Det samme gælder for møder og konferencer, hvor vi altid står klar til at hjælpe med den nødvendige teknik.

Av-udstyr i høj kvalitet

Når du lejer AV-udstyr hos Europaz, er du altid garanteret at få et produkt i høj kvalitet. Alle vores storskærme, højtalere og så videre kommer fra velkendte producenter, der garanterer et solidt produkt, der leverer, hvad det lover.

Derfor er du altid sikker på, at teknikken kommer til at spille helt optimalt, når du vælger udlejning af AV-udstyr hos Europaz.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Europaz har du måde mulighed for at leje AV-udstyr og for at få hjælp til selve afviklingen af arrangementet. Vil tilbyder nemlig også en løsning med totalproduktion, hvor vi vil sørge for det hele. Det kan være et godt valg, hvis du har et stort arrangement med meget teknik, som alt sammen skal spille til perfektion på den vigtige dag. Med totalproduktion skal du ikke bekymre dig om teknikken, for vi sender et hold af professionelle afsted, som sørger for det hele.

Hvis du kan klare dele af afviklingen på egen hånd, tilbyder vi også en løsning med delproduktion, hvor vi eksempelvis kun vil stå for afvikling af lyd, mens du klare andre AV-opgaver.

Endeligt har du som nævnt også mulighed for bare at leje vores AV-udstyr, hvis du har tid og mulighed for at afvikle lyd, billede og så videre på egen hånd.

Kontakt os i dag og hør mere

Her du et større eller mindre arrangement i horisonten, som skal bruge højtalere, storskærme eller lignende? Så tøv ikke med at kontakte Europaz i dag. Vi kan hjælpe dig med at nå frem til den helt perfekte løsning for netop dit arrangement, så du hverken får for meget eller for lidt AV-udstyr. Ring i dag og få et tilbud på udlejning af AV-udstyr.