Lad os klare teknikken til jeres musical, revy eller teater

Lyd, lys, scene eller AV til musical, revy eller teater

Skal du arrangerer en musical, revy eller et teaterstykke, hvor professionel lyd, lys, scene og AV er afgørende? Så er europaz klar til at rådgive dig.

Med over 42 års erfaring og talrige succesfulde arrangementer kan vi sikre dig det optimale av udstyr, til at din begivenhed bliver en succes. Vi har gennem tiden arbejdet med mange forskellige mennesker, mange virksomheder og foreninger i mange forskellige opgaver, så vi har helt sikkert en afprøvet løsning til din musical, revy eller et teaterstykke. Vores højeste prioritet er at give dig mulighed for at slappe af på dagen og nyde, at alt forløber som planlagt.

Igennem professionel rådgivning, og i samarbejde med dig udarbejder vi en skræddersyet lyd-, lys-, scene- og AV-løsning, der passer til dine specifikke behov og ikke mindst dit budget. Vi betragter dig som en samarbejdspartner snarere end blot en kunde, da vi tror på, at det er gennem fælles anstrengelser, at vi kan skabe den rigtige løsning for dig. Vi stræber ikke efter "godt nok" og uanset størrelsen på dit arrangement fortjener du en løsning, der matcher dine behov og dit budget uden ubehagelige overraskelser.

Udpluk af vores kunder

 • Rohde Nielsen A/S logo
 • Rosengaardcentret logo
 • Name It logo
 • Nørre Vosborg logo
 • Volvo logo
 • Rofi Centret logo
 • unit-it logo
 • B&O logo
 • Holstebro Handelsstandsforening logo
 • Kvickly logo
 • MHI Vestas Offshore Wind logo
 • Schaumburg logo
 • Djurs Sommerland logo
 • stafet for livet logo
 • Spejdernes Lejr logo
 • Implement Consulting logo
 • ONLY logo
 • BMW logo
 • jem og fix logo
 • Creative Force logo
 • Fur Bryghus logo

Sikkerhed og kvalitet i fokus

Sikkerhed og kvalitet er vores absolutte fokus hos Europaz. Vi prioriterer sikkerhed og topkvalitet i alt, fra vores medarbejdere og opgaveudførelse til valget af vores produkter i vores lydudlejning. Vores brug af kun de fineste produkter garanterer en førsteklasses oplevelse for vores kunder. Europaz er det optimale valg som totalleverandør inden for lyd, lys, scene og AV, takket være vores dedikation til sikkerhed og kvalitet.

Sammen skaber vi en løsningen

Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe tilpassede lyd, lys, scene og AV løsninger, der nøje imødekommer dine behov. Vi ser vores kunder som partnere og tror på, at det bedste resultat opnås gennem vores fælles indsats. Vores mål er at levere høj kvalitet uden overraskende omkostninger, altid stræbende efter at overgå forventningerne.

Sikker arrangement igennem fem faser

For at sikre et vellykket arrangement følger vi en veldefineret proces bestående af fem strukturerede faser. Ved den første kundekontakt påbegynder vi den indledende fase uden nogen forpligtelser

1) Projektering, vi indsamler nødvendige oplysninger for at få overblikket. Herefter præsenterer vi det indledende forslag til den optimale løsning. Når løsningen og aftalen er klar, sikrer vi arrangementssucces gennem de følgende faser

2) Planlægningen, vi koordinerer løsningen med personale, udstyr, tidsplaner og eventuelle særlige behov

3) Opsætningen, vi ankommer som aftalt og påbegynder opsætningen

4) Afviklingen, arrangementet starter, og vi sikrer, at det gennemføres som planlagt

5) Nedtagning, arrangementet er slut, og vi pakker sammen og låser af som aftalt.

For at vi sammen kan opnå den bedste løsning, vil vi gennem hele processen dele vores ekspertise om forskellige arrangementtyper samt branchens variationer inden for lyd, lys, scene og AV-løsninger

Lyd og lys til musical

Til musicals og andre lignende forestillinger som eksempelvis teater og revyer er god lyd og lys afgørende for at skabe et succesfuld show. Der skal være god lyd, så den gode musik forstærkes og når ud til alle i publikum, mens lyset på scenen skaber overblik og sætter den helt rette stemning omkring forestillingen.

Alt dette kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har lang erfaring med at levere lyd og lys til musicals, teater og revyer.

Professionel lyd til musical, revy og teater

God lyd er som nævnt en vigtig del af enhver musical. Lyd til musical handler om at gengive og forstærke de optrædendes smukke stemmer, så musikken kan mærkes i hele kroppen, og så alle i en stor sal får det maksimale ud af oplevelsen.

Til musicals skal alle optrædende udstyres med mikrofoner, og der skal laves en god plan, så alt kommer til at løbe efter planen.

Hos Europaz har vi mere end 40 års erfaring med at levere lys til musicals og andre store arrangementer, og vi derfor også garanterer et fejlfrit lydsystem til netop din musical. Vi kan hjælpe dig med alle stadier af opgaven, hvorfor du kan tage fat i os, så snart du skal i gang med at planlægge din musical.

Vi kan klare projektering, planlægning, installation, afvikling og nedtagning, og vi gør det hele i tæt samarbejde med dig, så alle dine krav og ønsker bliver opfyldte.

Alt inden for lys til musical

Lys til musicals er vigtigt for at skabe den rette stemning foran og på scenen. Lys i forskellige farver vil skabe et flot sceneshow og supplere dans og musik for at skabe en unik helhed, der er spændende at se på, og som skaber den helt rette atmosfære i publikum.

Dertil sørger lys for at skabe opmærksomhed omkring scenen, hvor klar lys også har til formål at lyse scenen op og fremhæve de optrædende i en ellers mørk sal.

Hos Europaz har vi lang erfaring med at levere lys til musicals og andre arrangementer, og vi kan levere alt inden for forskelligt lysudstyr, så vi sammen kan skabe den helt rette stemning til din musical.

Professionelt mandskab og udstyr i høj kvalitet

Når din musical løber af stablen, er det naturligvis afgørende, at alt kommer til at forløbe efter planen. Det sikrer vi ved at leverer udstyr til lyd og lys i høj kvalitet fra gode producenter, som giver en stabil drift og et godt resultat.

Vi sikrer også perfektion med et veluddannet og erfarent mandskab, der vil stå for at afvikle din musical på lyd- og lys-siden.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du har en musical, en teaterforestilling eller en revy i kalenderen, er det aldrig for tidligt at gå i gang med planlægningen af lyd og lys. Tøv derfor ikke med at kontakte Europaz, hvor vi altid lytter til dine behov og skaber en løsning, der passer til dig – også når det kommer til budget.