Lad os klare teknikken til jeres musical, revy eller teater

MED ERFARING FRA ADSKILLIGE MUSICAL, REVY OG TEATER, VIL VI GERNE HJÆLPE VI DIG

 

Lyd, lys, scene eller AV til musical, revy eller teater

Skal du arrangerer en musical, revy eller et teaterstykke, hvor behov for professionelt opsætning af lydlys, scene og AV er vigtigt for at skabe den helt rigtige opmærksomhed, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer sørge for, at netop dit arrangement bliver en succes. Vigtigst for os er, at alt kører planmæssigt, så du på dagen trygt kan slappe af, og nyde at alt forløber som aftalt.

Vi sikrer din musical, revy eller et teaterstykke igennem alle stadier; projektering, planlægning, opsætning, afvikling samt nedtagning, ved at skabe en tæt dialog med dig. Vi har et indgående kendskab til branchen, og har derfor på baggrund af vores mange års erfaring den fornødne know-how omkring branchens lydlys, scene og AV til at sikre det bedste omkring dit produkt.

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene og AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikrer os, at dit budget holder uden overraskelser. Det gøres ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde. Vi tror på, at vi i fællesskab kan skabe den bedste event for dig.

Taler, projektering eller specielle indslag

Vores lydlys, scene og AV udstyr er af den absolutte topklasse. Dette sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Derudover har vores mandskab stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling – og kan derfor sikre, at dit modeshow forløber helt efter planen.

Lad os inspirere dig din musical eller revy

Uanset om du er en arrangørvirksomhed eller en lokalforening, der skal afholde musical, revy eller et teaterstykke, stor som lille, så lad os inspirerer dig. Vi hjælper gerne med vores ekspertise fra adskillige vellykkede musicals og teaterstykker, hvor forskellige løsninger inden for lydlys, scene og AV blev benyttet – Kontakt os.

Se også relateret emner

Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, Modeshow, Musical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil scene eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning