Lad os klare teknikken til jeres musical, revy eller teater

MED ERFARING FRA ADSKILLIGE MUSICAL, REVY OG TEATER, VIL VI GERNE HJÆLPE VI DIG

 

Lyd, lys, scene eller AV til musical, revy eller teater

Skal du arrangerer en musical, revy eller et teaterstykke, hvor behov for professionelt opsætning af lydlysscene og AV er vigtigt for at skabe den helt rigtige opmærksomhed, så står vi klar til at hjælpe dig. Så kan vi med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer sørge for at din koncert også bliver en succes. Det vigtigste for os er, at du som arrangør er tryg på selve dagen og nyder et vellykket arrangement, hvor du ikke skal tænke på teknikken – den klarer vi.

Din musical, revy eller teater – en løsning i samarbejde med dig

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene og AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Ved at betragte dig som en samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, uanset dit arrangements størrelse skal du have en lyd, lys, scene og AV løsning der passe til dine behov og dit budget – uden nogen overraskelser. Ved udarbejdelse af et tilbud til dig betyder det følgende; uden forpligtelser starter vi første fase af dit succesfulde arrangement, læs mere længere nede på siden.

[mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Professionelt og stabilt udstyr” title_size=”20″]I vores udlejning af lyd, lys, scene og AV, finder du udelukkende udstyr fra førende producenter. Dette gør du, for at sikre dig den bedste ydeevne og stabilitet til et succesfuldt arrangement.[/mvc_infobox][mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Vi tager udgangspunkt i dine behov” title_size=”20″]Hvad enten du er arrangør, virksomhed, restauratør med et større eller mindre arrangement, tager vi altid udgangspunkt i dine behov. Vi inddrager dog gerne viden fra tidligere opgaver, der kunne gøre dit arrangement endnu bedre.[/mvc_infobox][mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Professional leverandør – En aftale er en aftale” title_size=”20″]Sammen med vores erfarne og professionelle ansatte overholder vi altid vores aftaler og gør en ekstra indsats for at tilfredsstille kunden.[/mvc_infobox]

Vi sikrer dit arrangements succes igennem fem faser

1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lyd, lys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Afvikling, dit arrangement begynder og vi afvikle som aftalt 5) Nedtagning, Dit arrangement er slut, vi pakker sammen og låser af som aftalt.

Igennem alle faser deler vi vores viden fra forskellige typer arrangementer, samt branchens varianter af lyd, lys, scene og AV. Dette sikrer at du kender til alle muligheder og vi sammen sikre den helt rigtige løsning.

Lad os inspirere dig din musical eller revy

Uanset om du er en arrangørvirksomhed eller en lokalforening, der skal afholde musical, revy eller et teaterstykke, stor som lille, så lad os inspirerer dig. Vi hjælper gerne med vores ekspertise fra adskillige vellykkede musicals og teaterstykker, hvor forskellige løsninger inden for lydlysscene og AV blev benyttet – Kontakt os.

Se også; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & festkonference & mødeMessestand & udstillingProduktlancering eller bruge en StorskærmMobil scene eller Projektorer eller lærred – Restauratør der skal afholde Event & showsKoncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Lyd og lys til musical

Til musicals og andre lignende forestillinger som eksempelvis teater og revyer er god lyd og lys afgørende for at skabe et succesfuld show. Der skal være god lyd, så den gode musik forstærkes og når ud til alle i publikum, mens lyset på scenen skaber overblik og sætter den helt rette stemning omkring forestillingen.

Alt dette kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har lang erfaring med at levere lyd og lys til musicals, teater og revyer.

Professionel lyd til musical, revy og teater

God lyd er som nævnt en vigtig del af enhver musical. Lyd til musical handler om at gengive og forstærke de optrædendes smukke stemmer, så musikken kan mærkes i hele kroppen, og så alle i en stor sal får det maksimale ud af oplevelsen.

Til musicals skal alle optrædende udstyres med mikrofoner, og der skal laves en god plan, så alt kommer til at løbe efter planen.

Hos Europaz har vi mere end 40 års erfaring med at levere lys til musicals og andre store arrangementer, og vi derfor også garanterer et fejlfrit lydsystem til netop din musical. Vi kan hjælpe dig med alle stadier af opgaven, hvorfor du kan tage fat i os, så snart du skal i gang med at planlægge din musical.

Vi kan klare projektering, planlægning, installation, afvikling og nedtagning, og vi gør det hele i tæt samarbejde med dig, så alle dine krav og ønsker bliver opfyldte.

Alt inden for lys til musical

Lys til musicals er vigtigt for at skabe den rette stemning foran og på scenen. Lys i forskellige farver vil skabe et flot sceneshow og supplere dans og musik for at skabe en unik helhed, der er spændende at se på, og som skaber den helt rette atmosfære i publikum.

Dertil sørger lys for at skabe opmærksomhed omkring scenen, hvor klar lys også har til formål at lyse scenen op og fremhæve de optrædende i en ellers mørk sal.

Hos Europaz har vi lang erfaring med at levere lys til musicals og andre arrangementer, og vi kan levere alt inden for forskelligt lysudstyr, så vi sammen kan skabe den helt rette stemning til din musical.

Professionelt mandskab og udstyr i høj kvalitet

Når din musical løber af stablen, er det naturligvis afgørende, at alt kommer til at forløbe efter planen. Det sikrer vi ved at leverer udstyr til lyd og lys i høj kvalitet fra gode producenter, som giver en stabil drift og et godt resultat.

Vi sikrer også perfektion med et veluddannet og erfarent mandskab, der vil stå for at afvikle din musical på lyd- og lys-siden.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du har en musical, en teaterforestilling eller en revy i kalenderen, er det aldrig for tidligt at gå i gang med planlægningen af lyd og lys. Tøv derfor ikke med at kontakte Europaz, hvor vi altid lytter til dine behov og skaber en løsning, der passer til dig – også når det kommer til budget.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning