Alt indenfor udlejning af røgmaskiner & hazer

 KVALITETS RØGMASKINER & HAZER TIL EN FORNUFTIG PRIS

 

Udlejning af Røgmaskiner & Hazere

Til markering af dit lyssetup eller som ekstra effekt er Røgmaskiner og Hazere ideelle.

Røgmaskiner

En Røgmaskiner kan give store mængder røg på kort tid.

Hazere

En Hazer giver et væsentlig mindre output end en Røgmaskine, men til gengæld kører den kontinuerlig, og giver derfor en konstant markering af lyset.-

  • Antari F-80Z røgmaskine

  • Antari Z-1020 Pro Pushup røgmaskine

  • Look Hazer

  • Martin Pro Hazer

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på totalproduktion

Røgmaskine udlejning

Når der skal optrædes i den ene eller den anden form, handler det om at få styr på alle de små detaljer, som vil tage oplevelsen til det næste niveau. Her er en røgmaskine en af de ting, der virkelig kan forandre en scene og skabe en helt anden stemning, og derfor er røgmaskinen en fast del af mange større og mindre sceneshows.

En røgmaskine kan også blive en del af sceneshowet til dit næste arrangement, for her hos Europaz kan du altid leje en røgmaskine i høj kvalitet.

Lej en røgmaskine og Skab den perfekte stemning til dit arrangement

En røgmaskine kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Det kan eksempelvis være til dit næste firmaevent, hvor en røgmaskine kan skabe spænding og stemning, når du lancerer et produkt, eller det kan være til din næste fest, hvor en røgmaskine vil skabe en helt særlig atmosfære på dansegulvet.

Røgmaskiner er også populære inden for livemusik, hvor røgen på samme måde vil skabe et helt andet udtryk og en helt anden stemning på scenen, hvor røgen også vil være med til at markere det smukke scenelys, når det bevæger sig gennem røgen.

Røgmaskiner kan også bruges i mange andre sammenhænge, og det er således kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan en røgmaskine kan ophøje oplevelsen ved dit næste arrangement.

Alt inden for røgmaskine udlejning

Her hos Europaz finder du altid et stort udvalg af røgmaskiner og hazere. Røgmaskinen er den, de fleste kender, og den er et godt valg, når du gerne vil have en masse røg på eksempelvis din scene. Røgmaskinen kan levere store mængder af røg på meget lidt tid, hvilket gør dem relevante i mange forskellige sammenhænge.

Du har også mulighed for at vælge en af vores hazere, som adskiller sig fra røgmaskinen ved at udsende mindre mængder af røg. Hazeren har til gengæld den fordel, at den konstant udsender røg, så udtrykket på eksempelvis scenen ikke forandres, og så det flotte scenelys hele tiden vil være markeret.

Inden for hver kategori finder du mange forskellige muligheder, da vi altid har et stort udvalg af både hazere og røgmaskiner, så du kan leje en model, der passer til dine behov.

Lej en røgmaskine i høj kvalitet

Når du lejer en røgmaskine her hos Europaz, kan du være sikker på, at du får en maskine i høj kvalitet. Vores røgmaskiner kommer fra populære brands, som garanterer både stabilitet og funktionalitet, så røgmaskinen kommer til at leve op til alle dine krav og levere alt den røg, du skal bruge til en koncert, en fest eller en helt tredje begivenhed.

Kontakt os i dag og få et tilbud

Hvis du gerne vil have røg til din næste begivenhed, skal du ikke tøve med at kontakte Europaz i dag. Vi kan hjælpe dig med at finde den røgmaskine, som passer bedst til dine behov, så også dit budget overholdes.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder og få et godt tilbud på leje af røgmaskine eller hazer.