Alt indenfor Sceneudlejning til dit arrangement

VI HAR DET MESTE INDENFOR SCENEUDLEJNING I EN HØJ KVALITET FOR AT SIKRE ET SUCCESFULDT ARRANGEMENT

 

Sceneudlejning til alle slags arrangementer

Europaz er din fortrukne partner indenfor leje af professionelt og stabilt scene udstyr til opsætning og konstruktion af scener i alle størrelser og til alle typer opgaver. Vi kan leverer scene og sceneudstyr til alle typer arrangementer, som f.eks. Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater, Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering. Vi har et indgående kendskab til branchen efter mange års erfaring med scene udlejning samt installation, og har derfor den fornødne viden til at sikre at dit arrangement bliver en succes. Tag et kig ind i vores scene udlejning og se alle vores produkter; Mobil sceneFestivals sceneEuro CoverTrussScenepodierStativerBagtæpperTaljer & kraner og Scene tilbehør.

Store eller små scener

Hvad enten du har brug for en stor eller mindre scene, mobile scene eller fast, så finder vi en scene der matcher dine behov. Vores sceneudlejning er leveringsdygtige i scener fra 2 m2 og op til flere hundrede kvadratmeter, som både kan bruges til indendørs og udendørs arrangementer.

Kontakt os gerne

Skulle du ikke finde det du søger i vores sceneudlejning, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne. I vores udlejningskatalog finder du udelukkende kvalitetsudstyr, og fuldt servicerede scener efter de nyeste standarder. Alt udstyr bliver tjekket før og efter udlejning af vores fantastiske medarbejdere, for at sikre dig den bedste kvalitet. Vi har i mere end 10 år leveret komplette sceneløsninger til alt fra små indendørs scener til store festivalscener, som kan huse selv de største kunstnere.

Se meget mere under; lyd, lys, scene og AV eller få mere information som Arrangør, Virksomhedeller Restauratør

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning

Sceneudlejning

Når der skal optrædes med det ene eller det andet, er det ikke kun den udøvende kunstner, taler eller lignende, der er afgørende for arrangementets succes. Der skal nemlig også være helt styr på det udstyr, som omgiver arrangementet, og som skal sikre, at det hele kommer til at løbe af stablen på den bedst mulige måde.

Til det formål er der mange forskellige ting, der spiller ind, men en af de ting, du ikke kan komme udenom, er en god scene. En flot scene skaber de perfekte rammer om en god performance, mens scenen også tjener det lavpraktiske formål at hæve de optrædende over menneskemængden, så alle får et godt udsyn til underholderholdningen.

Dertil er scenen den perfekte opsætning til andet tilbehør som eksempelvis lyd, lys og meget andet, og en god scene er derfor helt afgørende til en lang række forskellige arrangementer – fra taler til musik og meget andet.

Hvis du er på udkig efter en scene til dit næste arrangement, kan du leje den lige her hos Europaz. Her finder du et væld af muligheder for sceneudlejning til dit arrangement, og du kan derfor helt sikkert finde en scene, der passer til dit arrangement og dit budget.

Hvad er dit næste arrangement? Lej en passende scene hos os

Hos Europaz er dine muligheder for sceneudlejning mange. Her finder du et væld af forskellige scener, som kan matches til netop dit arrangement. Her kan du eksempelvis vælge blandt et udvalg af de praktiske mobilscener, og hvis du står og mangler en af de helt store scener, finder du helt sikkert også noget for dig blandt vores udvalg af festivalscener.

Her på siden findes der muligheder for sceneudlejning for de fleste, for vi udlejer scener i alle forskellige størrelser og til alle forskellige formål. Du kan således både leje en scene til koncerter, til fest, til konferencer og til meget andet her hos os.

Kan du ikke finde det, du står og mangler? Så tøv ikke med at kontakte os i dag – vi hjælper dig altid med at opfylde din ønsker og krav til din næste scene.

Stort udvalg af professionelt udstyr

En scene er nødvendig i en lang række sammenhænge, men det samme er forskelligt udstyr til scenen. Derfor udlejer vi naturligvis også en række professionelt udstyr, som vil gøre oplevelsen omkring din næste scene endnu bedre.

Vi udlejer en masse brugbart sceneudstyr og scenetilbehør fra små scenepodier til store backstage-telte og meget andet, så du kan skabe den helt perfekte oplevelse for både de optrædende og dine gæster.

Lej en scene i dag hos Europaz

Har du et stort arrangement i kalenderen, der kræver en god scene som ramme for arrangementets underholdning? Så kig med her på siden og oplev dine mange muligheder for sceneudlejning hos Europaz.

Hos os finder du alle typer af scener, og vi garanterer altid en scene i en høj kvalitet og med sikkerheden i top, så du kan være sikker på, at dit arrangement kommer til at forløbe, som det skal.