Professionel scene udlejning til alle typer begivenheder

Scene udlejning til alle slags arrangementer

Europaz er din foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til professionel scene udlejning til både indendørs og udendørs arrangementer. Vi specialiserer os i at levere førsteklasses sceneudstyr til udlejning, der opfylder de strengeste kvalitetsstandarder, til både store og små scener.

Med mange års ekspertise inden for scene udlejning, som konstant bliver testet på vores egne arrangementer og i forskellige opstillinger, har vi opbygget omfattende viden om branchens produkter. Vi har blandt andet leveret scene og sceneudstyr til mange forskellige typer arrangementer.

Certificeret og godkendt scene udstyr

Alle vores scenepodier, mobilscener er godkendte og certificeret af Teknologiske Institut. Dette sikre en sikker scene der opfylder de højeste standarder. En særlig fordel ved de mobile scener er at de ikke kræver byggetilladelse at stille op samt mindre plads, i forhold til de traditionelle opbygget scener.

Udforsk vores kæmpe udvalg af scene udlejning og opdag alle vores forskellige typer produkter. Vi er dedikerede til at levere den perfekte løsning, der imødekommer dine specifikke behov. Kontakt os meget gerne, hvis du ikke skulle finde hvad du søger, så hjælper vi dig gerne den rigtige vej.

Varekategorien Mobilscene
Varekategorien Festival scene
Varekategorien scenepodier
Varekategorien Euro cover
Varekategorien scenetilbehør
Varekategorien taljer & kraner
Varekategorien truss
Varekategorien stativer
Varekategorien bagtæpper

Udpluk af vores kunder

 • MHI Vestas Offshore Wind logo
 • unit-it logo
 • Front Of House Logo
 • Kvickly logo
 • CLTM Udlejning Logo
 • Implement Consulting logo
 • Bjarne Nielsen A/S Logo
 • Fur Bryghus logo
 • Rohde Nielsen A/S logo
 • Schaumburg logo
 • Rofi Centret logo
 • stafet for livet logo
 • Holstebro Handelsstandsforening logo
 • Nørre Vosborg logo
 • ONLY logo
 • Djurs Sommerland logo
 • Name It logo
 • Creative Force logo
 • Ugeavisen Faaborg Logo
 • B&O logo
 • jem og fix logo
 • BMW logo
 • Københavns Universitet logo
 • Spejdernes Lejr logo
 • Rosengaardcentret logo
 • Volvo logo

Sikkerhed og kvalitet i fokus

Sikkerhed og kvalitet er vores absolutte fokus hos Europaz. Vi prioriterer sikkerhed og topkvalitet i alt, fra vores medarbejdere og opgaveudførelse til valget af vores produkter i vores lydudlejning. Vores brug af kun de fineste produkter garanterer en førsteklasses oplevelse for vores kunder. Europaz er det optimale valg som totalleverandør inden for lyd, lys, scene og AV, takket være vores dedikation til sikkerhed og kvalitet.

Sammen skaber vi en løsningen

Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe tilpassede lyd, lys, scene og AV løsninger, der nøje imødekommer dine behov. Vi ser vores kunder som partnere og tror på, at det bedste resultat opnås gennem vores fælles indsats, det bliver dig der sætter grænser. Vores mål er at levere høj kvalitet uden overraskende omkostninger, altid stræbende efter at overgå forventningerne.

Sikker arrangement igennem fem faser

For at sikre et vellykket arrangement følger vi en veldefineret proces bestående af fem strukturerede faser. Ved den første kundekontakt påbegynder vi den indledende fase uden nogen forpligtelser

1) Projektering, vi indsamler nødvendige oplysninger for at få overblikket. Herefter præsenterer vi det indledende forslag til den optimale løsning. Når løsningen og aftalen er klar, sikrer vi arrangementssucces gennem de følgende faser

2) Planlægningen, vi koordinerer løsningen med personale, udstyr, tidsplaner og eventuelle særlige behov

3) Opsætningen, vi ankommer som aftalt og påbegynder opsætningen

4) Afviklingen, arrangementet starter, og vi sikrer, at det gennemføres som planlagt

5) Nedtagning, arrangementet er slut, og vi pakker sammen og låser af som aftalt.

For at vi sammen kan opnå den bedste løsning, vil vi gennem hele processen dele vores ekspertise omkring lys til forskellige arrangementtyper samt branchens variationer inden for lyd, lys, scene og AV-løsninger

Sceneudlejning

Når der skal optrædes med det ene eller det andet, er det ikke kun den udøvende kunstner, band, taler eller lignende, der er afgørende for arrangementets succes. Der skal nemlig også være helt styr på det udstyr, som omgiver arrangementet, og som skal sikre, at det hele kommer til at løbe af stablen på den bedst mulige måde.

Til det formål er der mange forskellige ting, der spiller ind, men en af de ting, du ikke kan komme udenom, er en god scene. En flot scene skaber de perfekte rammer om en god performance, mens scenen også tjener det lavpraktiske formål at hæve de optrædende over menneskemængden, så alle får et godt udsyn til underholdningen.

Dertil er scenen den perfekte opsætning til andet tilbehør som eksempelvis lyd, lys og meget andet, og en god scene er derfor helt afgørende til en lang række forskellige arrangementer – fra taler til musik og meget andet.

Hvis du er på udkig efter en scene til dit næste arrangement, kan du leje den lige her hos Europaz. Her finder du et væld af muligheder for sceneudlejning til dit arrangement, og du kan derfor helt sikkert finde en scene, der passer til dit arrangement og dit budget.

Hvad er dit næste arrangement? Lej en passende scene hos os

Hos Europaz er dine muligheder for sceneudlejning mange, både indendørs scener set undendørs i højeste kvalitet. Her finder du et væld af forskellige scener, som kan matches til netop dit arrangement. Her kan du eksempelvis vælge blandt et udvalg af de praktiske mobilscener, og hvis du står og mangler en af de helt store scener, finder du helt sikkert også noget for dig blandt vores udvalg af festivalscener.

Her på siden findes der muligheder for sceneudlejning for de fleste, for vi udlejer scener i alle forskellige størrelser og til alle forskellige formål. Du kan således både leje en scene til koncerter, til fest, til konferencer og til meget andet her hos os.

Kan du ikke finde det, du står og mangler? Så tøv ikke med at kontakte os i dag – vi hjælper dig altid med at opfylde din ønsker og krav til din næste scene.

Stort udvalg af professionelt udstyr

En scene er nødvendig i en lang række sammenhænge, men det samme er forskelligt udstyr til scenen. Derfor udlejer vi naturligvis også en række professionelt udstyr, som vil gøre oplevelsen omkring din næste scene endnu bedre.

Vi udlejer sceneudstyr som leje af scene til event, mobil sceneudlejning, professionel sceneudlejning, udlejning af lyd og lys til scene, scenetilbehør udlejning, sceneopsætning service, udlejning af scener til koncerter, outdoor sceneudlejning, store backstage-telte, og meget andet, så du kan skabe den helt perfekte oplevelse for både de optrædende og dine gæster.

Mobil scene kan opstilles uden byggetilladelse

Hos Europaz udlejes der også mobile scener, nogle så store at de kan bruges som festivals scene. Alle vores mobilscener udlejes altid som et opstillet produkt hvor kunden ikke skal besvære sig. Vores erfarne medarbejder sikre sig at alle mobilescener er forsvarligt opsat, hvor både vejr, underlag m.m. er taget i betragtning.

Lej en scene i dag hos Europaz

Har du et stort arrangement i kalenderen, der kræver en god scene som ramme for arrangementets underholdning? Så kig med her på siden og oplev dine mange muligheder for sceneudlejning hos Europaz.

Hos os finder du alle typer af scener, og vi garanterer altid en scene i en høj kvalitet og med sikkerheden i top, så du kan være sikker på, at vores bemanding sikre dit arrangement kommer til at forløbe, som det skal.

FAQ - Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål:

Spørgsmål: Hvilke typer af scener tilbyder I til udlejning?

Svar: Vi tilbyder en række scenetyper til udlejning, herunder mobilscener, koncertscener, og festivalscener, som er velegnede til en bred vifte af begivenheder, lige fra små private sammenkomster til større offentlige arrangementer.

Spørgsmål: Er det muligt at få hjælp til opsætning af scenen?

Svar: Ja, vi tilbyder assistance til opsætning og nedtagning af scenen for at sikre, at dit arrangement forløber glat og uden problemer.

Spørgsmål: Hvordan bestiller man en scene, og hvordan leveres den?

Svar: Bestilling af en scene kan foretages enten online eller telefonisk. Vi tilbyder fleksible muligheder for levering, herunder direkte levering til dit eventsted og opsætning af scenen.

Spørgsmål: Kan scener tilpasses til specifikke behov for mit event?

Svar: Absolut! Vi specialiserer os i at tilbyde tilpassede scene løsninger, der nøje matcher de specifikke krav og behov for dit event, uanset om det er en unik størrelse, form eller tekniske specifikationer.