Alt indenfor Scene udlejning til dit arrangement

VI HAR DET MESTE INDENFOR SCENE UDLEJNING I EN HØJ KVALITET FOR AT SIKRE ET SUCCESFULDT ARRANGEMENT

 

Scene udlejning til alle slags arrangementer

Europaz er din fortrukne partner indenfor leje af professionelt og stabilt scene udstyr til opsætning og konstruktion af scener i alle størrelser og til alle typer opgaver. Vi kan leverer scene og sceneudstyr til alle typer arrangementer, som f.eks. Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater, Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering. Vi har et indgående kendskab til branchen efter mange års erfaring med scene udlejning samt installation, og har derfor den fornødne viden til at sikre at dit arrangement bliver en succes. Tag et kig ind i vores scene udlejning og se alle vores produkter; Mobil sceneFestivals sceneEuro CoverTrussScenepodierStativerBagtæpperTaljer & kraner og Scene tilbehør.

Store eller små scener

Hvad enten du har brug for en stor eller mindre scene, mobile scene eller fast, så finder vi en scene der matcher dine behov. Vores scene udlejning er leveringsdygtige i scener fra 2 m2 og op til flere hundrede kvadratmeter, som både kan bruges til indendørs og udendørs arrangementer.

Kontakt os gerne

Skulle du ikke finde det du søger i vores scene udlejning, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne. I vores udlejningskatalog finder du udelukkende kvalitetsudstyr, og fuldt servicerede scener efter de nyeste standarder. Alt udstyr bliver tjekket før og efter udlejning af vores fantastiske medarbejdere, for at sikre dig den bedste kvalitet. Vi har i mere end 10 år leveret komplette sceneløsninger til alt fra små indendørs scener til store festivalscener, som kan huse selv de største kunstnere.

Se meget mere under; lyd, lys, scene og AV eller få mere information som Arrangør, Virksomhedeller Restauratør

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning

Log ind

Mistet din adgangskode?