Alt indenfor udlejning af scene effekter

 KVALITETS SCENE EFFEKTER TIL EN FORNUFTIG PRIS

 

Udlejning af lys & scene effekter

Her finder du vores udvalg af effektbelysning, som UV, strobe, blinder mv., samt øvrige scene effekter, såsom sæbeboblemaskine, snemaskine og meget andet. Vi hjælper gerne med råd, vejledning og forslag til hvordan du kan tilføre dit arrangement ekstra effekt.

 • ADJ Mega TriPar Profile Plus

 • Cameo Multi Par 3

 • Cameo PAR 64

 • CO2 gun

 • Diskokugler & spejlkugler, div. str.

 • DTS flash 2000 L Blinder

 • Eurolite Par-36 Pinspot

 • Martin Atomic 3000

 • Martin Wizard Extreme

 • Sæbeboblemaskine – Lille

 • Sæbeboblemaskine – Stor

 • Showtec Sunstrip Active DMX

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på totalproduktion

Sceneeffekter

Når der skal bygges en scene til et specifikt arrangement som eksempelvis en koncert, handler det ikke kun om at få styr på lyden og selve scenen. Der skal også være styr på alle de mindre ting, der vil være med til at skabe en helt særlig stemning både på og foran scenen.

Diverse sceneeffekter som UV, strobelys, blinder og så videre vil være med til at sætte prikken over i’et til en fest eller en koncert og skabe en helt speciel stemning blandt publikum, som kun kan opnås med de farverige effekter.

Derfor finder du et stort udvalg af sceneeffekter her hos Europaz, som du kan leje til skarpe priser.

Alt inden for sceneeffekter med lys

Det er et større arbejde, når den perfekte scene skal opbygges. Her er lyset helt uundværlig, når det kommer til at sætte den rette stemning, og derfor er forskellige former for effektlys en fast del af mange scener for både musikere, foredragsholdere, teaterfolk og lignende.

Derfor tilbyder vi et stort udvalg af sceneeffekter med lys her hos Europaz, så du kan sammensætte et professionelt og omfattende lysshow, der vil imponere enhver beskuer. Du finder alt inden for farverigt lys, der kan drejes i alle retninger, mens du også finder de mere specielle former for lys som eksempelvis strobelys.

Du finder også alle andre former for lys samt tilbehør som eksempelvis diskokugler, CO2 guns og meget andet, som vil være med til at gøre din scene helt speciel.

Udlejning af sæbeboblemaskine

Lys er vigtigt for ethvert sceneshow, men der findes også mange andre effekter, som du kan bruge til at gøre oplevelsen foran scenen til noget helt særligt. Du kan eksempelvis leje en sæbeboblemaskine, som vil give et helt andet udtryk til scenen.

En sæbeboblemaskine kan bruges i mange forskellige sammenhænge, og den er et sjovt element, som vil imponere publikum, når scenes lys bliver reflekteret af de mange sæbebobler, som yndigt daler nedover scenen fra deres udspring højt oppe.

Udlejning af røgmaskine

En røgmaskine er en anden populær mulighed for at skabe unikke effekter på og foran scenen. En røgmaskine sætter en helt særlig stemning for en optræden eller til en fest, mens røgen på samme tid vil markere det flotte scenelys, så det kommer til at fremstå endnu tydeligere.

End røgmaskine kan således tjene mange formål, og den er et godt valg for dig, der gerne vil skabe en helt speciel atmosfære til dine begivenhed.

Kontakt os i dag og hør mere

Hos Europaz står vi altid klar til at hjælpe dig med dit næste arrangement. Hvis du giver os et kald, kan vi sammen finde frem til en løsning, der passer til dine krav og dit budget. Vi har lang erfaring med sceneeffekter, og vi kan derfor også give dig gode råde til, hvad du kan vælge til netop dit arrangement.

Hos os kan du leje alt inden for sceneeffekter til skarpe priser, og vi leverer altid udstyr i høj kvalitet, der sikrer en problemfri afvikling.