Verdensbilleder – Århus
16. juni 2016
Skive Festival
16. juni 2016

 

Make it Rock

Make it Rock er et musik talent konkurrence arrangeret i samarbejde med Holstebro Handelsstandsforening, hvor vinderen for lov til at spille senere til Rock i Holstebro. Rock i Holstebro er en Byfest & festival hvor hele byen er samlet omkring et dansk line-up af artister. Europaz har været med hele vejen og haft et tæt samarbejde med Holstebro Handelsstandsforening i mange mange år. Europaz har leveret et utal af forskellige løsninger til Holstebro Handelsstandsforening igennem årene lige fra Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teaterStorskærm eller Projektorer eller lærred.

Europaz levere her til Make it Rock et udendørs Byfest & festival løsning med både  lydlysscene og AV efter behov og ofte med flere scener på samme lokation. Europaz mandskab følger altid arrangementet igennem hele festivalen fra projektering, opsætning og afvikling. Se mere her: Byfest & festival

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, antager vi at du er indforstået med det.