Alt indenfor udlejning af scenepodier

 KVALITETS SCENEPODIER TIL EN FORNUFTIG PRIS

 

Udlejning af scenepodier

I vores udlejning af scenepodier, har vi to forskellige størrelser. Begge typer kan selvfølgelig sammensættes med flere således, at man kan bygge større scener. Vores scenepodier leveres med tilhørende ben, som kan fåes i mange forskellige højder.

Stabile scenepodier – der er lette at samle!

Vores scenepodier er yderst stabile. De kan alle sættes sammen, og efterfølgende skrues sammen med medfølgende clamps. Scenepodierne har en sort træoverflade hvilket giver en pæn og neutral overflade.

  • Rulle podie

  • Scene podie

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på totalproduktion

Leje af scenepodier

Hvis dit scenegulv til koncerten, til talen, til firmaeventet eller til et lignende arrangement lige mangler det sidste på højden på specifikke steder, er et scenepodie lige netop det, du skal have fat i. Scenepodier har netop til formål at hæve niveauet på et scenegulv til forskellige formål, og de bruges ofte i forbindelse med forskellige optrædener med musik eller tale.

Derfor finder du naturligvis også et stort udvalg af scenepodier her hos Europaz, hvor du kan leje lige netop det scenepodie, der passer til dine behov.

Find alt inden for scenepodier til leje

Her hos Europaz kan du leje det scenepodie, du står og mangler. Vi tilbyder to forskellige størrelser af scenepodier, hvor du kan vælge mellem et scenepodie med hjul og et med ben. Scenepodier med hjul er gode valg, når du har brug for fleksibilitet, da scenepodiet nemt kan skubbes rundt efter behov.

Har du til gengæld brug for et fast scenepodie, er vores scenepodier med ben det rette valg. Det smarte ved disse scenepodier er også, at de kan samles for at skabe lige netop den størrelse, du skal bruge. Du kan sætte flere moduler sammen for at skabe et stort scenepodie, mens du også finder et stort udvalg af forskellige ben, så du kan bygge lige netop den højde, du ønsker.

Leje af scenepodier i høj kvalitet

Når du lejer scenepodier hos Europaz, er du garanteret at få en løsning i høj kvalitet. Vi leverer solide scenepodier i høj kvalitet, som giver en yderst høj stabilitet til dine scener. Scenepodierne kan således holde til alt, det du udsætter dem for, og du skal derfor ikke være bekymret for mange mennesker eller tunge højtalere på scenen.

Tilbehør til dine scenepodier

Mangler du andet til din scene end scenepodier? Hos Europaz finder du stort set alt det, du skal bruge for at afvikle et arrangement til perfektion. Hos os finder du alt inden for AV-udstyr, lys og alt andet til store arrangementer, hvor der skal være styr på teknikken.

Vi udlejer produkter af høj kvalitet, som sikrer dig et godt forløb, hvor alt kommer til at fungere, som det skal, mens kvalitet af eksempelvis lyd og billede også vil være helt i top.

Totalproduktion eller bare leje?

Scenepodie leje og leje af andet udstyr til dit arrangement kan gøres nemmere, hvis du vælger at lade os stå for opsætning og afvikling. Vi tilbyder nemlig en løsning med totalproduktion, hvor vi klarer alt det hårde arbejde, så du kan læne dig tilbage og slappe af.

Vi kan eksempelvis klare opsætning af dine scenepodier, så du kan bruge din tid på andre vigtige opgaver.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis din scene mangler højde, bør du ikke tøve med at kontakte Europaz. Sammen med dig finder vi frem til den helt perfekte løsning til dit arrangement, så din scene kommer til at leve op til alle dine krav. Ring i dag og hør mere om dine muligheder og få et godt tilbud på leje af scenepodier.