Lær mere om os, vores historie og hvem vi er i dag

EUROPAZ A/S – SIDEN 1976

Alt indenfor lyd, lys, scene og AV

Europaz A/S er din professionelle samarbejdspartner indenfor udlejning og produktion af løsninger indenfor lyd, lys, scene og AV til alle typer arrangementer.

Vi leverer ikke standard løsninger. Vi tager i stedet udgangspunkt i dit arrangement, og leverer en løsning der passer præcist til dit behov, der matcher dit budget.

Få et tilbud på dit arrangement eller kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.

Fra 1976 til idag …

Europaz blev oprindeligt stiftet helt tilbage i 1976 som Europaz Agency, med primært fokus på udlejning og booking af artister og kunstnere i underholdsningsbranchen.

I forbindelse med Europaz 30 års jubilæum, skiftede virksomheden ejerkreds. Dette var startskuddet til en komplet nytænkning af Europaz som virksomhed, samt udbuddet af kerneydelser. Den største forandring, var imidlertidig ændringen af det primære fokusområde, som fremadrettet skulle tælle udlejning og salg af lyd, lys, scene og AV. Samtidig skiftede Europaz navn til Europaz A/S.

Udlejning af mandskab til scenearbejde

Medarbejdere

Europaz har et fantastisk personale, samt masser af freelance kontakter – Se hvem vi er her

Lejebetingelser

Hos Europaz følger alle vores udlejninger vores lejebetingelser – Se vores betingelser her

Ledige jobs

Er du job søgende eller freelancer der mangler arbejde indenfor vores branche så kontakt os gerne eller se om der er nogen ledige jobs

      

Udpluk af referencer

Se er et udpluk af referencer fra flere forskellige typer arrangementer