Skal du arrangerer en tourproduktion?

MED ERFARING FRA VORES EGNE ARRANGEMENTER OG TOURPRODUKTION, HJÆLPER VI MEGET GERNE DIG

 

Lyd, lys, scene eller AV til din tourproduktion

Skal du arrangere en tourproduktion med behov for professionelt lydlys, scene eller AV udstyr, så vil vi gerne hjælpe dig. Igennem vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde tourproduktioner, kan vi sørge for, at din tour også bliver en succes. Det vigtigste for os er, at du på dagen trygt kan slappe af, og fokusere på et vellykket arrangement.

Vi sikrer din tourproduktion trygt igennem alle stadier; projektering, planlægning, opsætning, afvikling samt nedtagning ved at skabe en tæt dialog med dig. Vi har et indgående kendskab til forskellige arrangementer, samt branchen varianter af lydlys, scene eller AV, hvilket gør os i stand til, at supportere med den fornødne know-how.

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene eller AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikre at overholde dit budget uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning.

Se også; Mandskab & stagehands

Troværdig og punktlig Tourproduktion

Vi har i mange år, hjulpet en række kunstnere på deres tour med alt indenfor lydlys, scene eller AV, baggear, tourbusser, tour managere, chauffører, mandskab og stagehands. Kort sagt, alle elementer der tilsammen skaber det bedste fundament for, at din tourproduktion bliver en succes.

Lad os inspirere dig med smarte og kompakte løsninger til tourproduktion

Uanset om du er en arrangør eller virksomhed der skal planlægge en tourproduktion, så lad os med vores erfaring indenfor branchen inspirerer dig. Vi hjælper gerne med vores ekspertise, fra adskillige vellykkede arrangementer, hvor forskellige smarte og kompakte løsninger inden for lydlys, scene eller AV er benyttet, for at effektivere og simplificere tourproduktion – men stadig til samme kvalitet. Vores lydlys, scene eller AV udstyr er af den absolutte topklasse, hvilket sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Derudover har vores mandskab stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling – og kan derfor sikre, at din tourproduktion eller show forløber helt efter planen.

Se også relateret emner

Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festival, Tourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil scene eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning