Skal du arrangerer en tourproduktion?

Lyd, lys, scene eller AV til din tourproduktion

Skal du arrangere en tourproduktion, hvor professionel lyd, lys, scene og AV er afgørende? Så er europaz klar til at rådgive dig.

Med over 42 års erfaring og talrige succesfulde arrangementer kan vi sikre dig det optimale av udstyr, til at din begivenhed bliver en succes. Vi har gennem tiden arbejdet med mange forskellige mennesker, mange virksomheder og foreninger i mange forskellige opgaver, så vi har helt sikkert en afprøvet løsning til din tourproduktion. Vores højeste prioritet er at give dig mulighed for at slappe af på dagen og nyde, at alt forløber som planlagt.

Igennem professionel rådgivning, og i samarbejde med dig udarbejder vi en skræddersyet lyd-, lys-, scene- og AV-løsning, der passer til dine specifikke behov og ikke mindst dit budget. Vi betragter dig som en samarbejdspartner snarere end blot en kunde, da vi tror på, at det er gennem fælles anstrengelser, at vi kan skabe den rigtige løsning for dig. Vi stræber ikke efter "godt nok" og uanset størrelsen på dit arrangement fortjener du en løsning, der matcher dine behov og dit budget uden ubehagelige overraskelser.

Se også; Mandskab & stagehands

Udpluk af vores kunder

 • Kvickly logo
 • BMW logo
 • CLTM Udlejning Logo
 • Bjarne Nielsen A/S Logo
 • MHI Vestas Offshore Wind logo
 • B&O logo
 • Rosengaardcentret logo
 • unit-it logo
 • Rohde Nielsen A/S logo
 • Spejdernes Lejr logo
 • Schaumburg logo
 • Djurs Sommerland logo
 • Name It logo
 • Rofi Centret logo
 • Fur Bryghus logo
 • ONLY logo
 • Volvo logo
 • Nørre Vosborg logo
 • Front Of House Logo
 • Københavns Universitet logo
 • Holstebro Handelsstandsforening logo
 • Ugeavisen Faaborg Logo
 • jem og fix logo
 • Creative Force logo
 • Implement Consulting logo
 • stafet for livet logo

Sikkerhed og kvalitet i fokus

Sikkerhed og kvalitet er vores absolutte fokus hos Europaz. Vi prioriterer sikkerhed og topkvalitet i alt, fra vores medarbejdere og opgaveudførelse til valget af vores produkter i vores lydudlejning. Vores brug af kun de fineste produkter garanterer en førsteklasses oplevelse for vores kunder. Europaz er det optimale valg som totalleverandør inden for lyd, lys, scene og AV, takket være vores dedikation til sikkerhed og kvalitet.

Sammen skaber vi en løsningen

Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe tilpassede lyd, lys, scene og AV løsninger, der nøje imødekommer dine behov. Vi ser vores kunder som partnere og tror på, at det bedste resultat opnås gennem vores fælles indsats. Vores mål er at levere høj kvalitet uden overraskende omkostninger, altid stræbende efter at overgå forventningerne.

Sikker arrangement igennem fem faser

For at sikre et vellykket arrangement følger vi en veldefineret proces bestående af fem strukturerede faser. Ved den første kundekontakt påbegynder vi den indledende fase uden nogen forpligtelser

1) Projektering, vi indsamler nødvendige oplysninger for at få overblikket. Herefter præsenterer vi det indledende forslag til den optimale løsning. Når løsningen og aftalen er klar, sikrer vi arrangementssucces gennem de følgende faser

2) Planlægningen, vi koordinerer løsningen med personale, udstyr, tidsplaner og eventuelle særlige behov

3) Opsætningen, vi ankommer som aftalt og påbegynder opsætningen

4) Afviklingen, arrangementet starter, og vi sikrer, at det gennemføres som planlagt

5) Nedtagning, arrangementet er slut, og vi pakker sammen og låser af som aftalt.

For at vi sammen kan opnå den bedste løsning, vil vi gennem hele processen dele vores ekspertise om forskellige arrangementtyper samt branchens variationer inden for lyd, lys, scene og AV-løsninger

Professionel løsning til tourproduktion

Hvis du som kunstner skal på tour, er det rart at vide, at der er 100 % styr på alt det praktiske, når du ankommer til dine destinationer. Derfor skal du naturligvis have dit eget udstyr med på touren, så alt komme til at spille og klappe under alle koncerter.

Til det formål skal du bruge en professionel samarbejdspartner, som kan levere alt det, du skal bruge på din tour. Det kan vi klare for dig her hos Europaz, hvor vi har lang erfaring med at levere både scene, lyd, lys og AV til tour-produktioner, så du er sikret en professionel løsning, der fungerer hver gang.

Scene, lyd og lys der passer til dig

Hos Europaz kan du få alt det, du skal bruge for at sikre en succesfuld tour. Vi har alt udstyret til at bygge en professionel scene med alt, hvad det indebærer, mens vi naturligvis også har alt det, der skal bruges for at sikre en overbevisende oplevelse på både lyd- og lyssiden.

Det er en stor opgave at stable en komplet scene på benene med alt inden for lyd, lys og AV, og derfor kræver det solid planlægning og god vejledning at sikre, at det hele kommer til at fungere sammen. Derfor klarer vi naturligvis det hele her hos Europaz, hvorfor vi vil tage os af både projektering, planlægning, opsætning, afvikling og nedtagning. Vi klarer med andre ord det hårde arbejde, så du kan slappe af og fokusere på at skabe uforglemmelige oplevelser for publikum.

Den perfekte løsning kommer vi frem til sammen med dig, så du kommer til at få den scene og det lyd og lys, der passer til dit show. Vi gør en dyd ud af at lytte til dine behov og dine planer, hvorfor vi naturligvis også strikker en løsning sammen, der passer til dit budget.

Professionelt udstyr i høj kvalitet

Når du skal på tour, er du naturligvis helt afhængig af kvaliteten af dit udstyr. Det gælder både for scenen og tilbehøret til scenen, men det gælder især for lyset og lyden, som er afgørende for den oplevelse, publikum får foran scenen.

Derfor leverer vi kun udstyr fra allerøverste hylde, hvor du får produkter fra kendte producenter, der laver udstyr, som er designet til brug i professionelle sammenhænge til bl.a. koncerter. Hos os får du kun det bedste af det bedste, og derfor kan du være sikker på en stabil afvikling af dine koncerter, hvor både du og alle i publikum får en god oplevelse hele vejen igennem.

Kontakt os i dag og hør mere

Hos Europaz kan vi levere alt det, du skal bruge til tour-produktion. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler en professionel samarbejdspartner, som sætter dine behov og krav i centrum. Med vores professionelle udstyr og professionelle hold sikrer vi en problemfri afvikling ved hvert stop på din tour, så du bare skal fokusere på det, du er god til.

Kontakt os i dag og lad os give dig et godt tilbud til din næste tour.