Skal du arrangerer en tourproduktion?

MED ERFARING FRA VORES EGNE ARRANGEMENTER OG TOURPRODUKTION, HJÆLPER VI MEGET GERNE DIG

 

Lyd, lys, scene eller AV til din tourproduktion

Skal du arrangere en tourproduktion med behov for professionelt lydlys, scene eller AV udstyr, så vil vi gerne hjælpe dig. Igennem vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde tourproduktioner, kan vi sørge for, at din tour også bliver en succes. Det vigtigste for os er, at du på dagen trygt kan slappe af, og fokusere på et vellykket arrangement.

Vi sikrer din tourproduktion trygt igennem alle stadier; projektering, planlægning, opsætning, afvikling samt nedtagning ved at skabe en tæt dialog med dig. Vi har et indgående kendskab til forskellige arrangementer, samt branchen varianter af lydlys, scene eller AV, hvilket gør os i stand til, at supportere med den fornødne know-how.

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene eller AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikre at overholde dit budget uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning.

Se også; Mandskab & stagehands

Troværdig og punktlig Tourproduktion

Vi har i mange år, hjulpet en række kunstnere på deres tour med alt indenfor lydlys, scene eller AV, baggear, tourbusser, tour managere, chauffører, mandskab og stagehands. Kort sagt, alle elementer der tilsammen skaber det bedste fundament for, at din tourproduktion bliver en succes.

Lad os inspirere dig med smarte og kompakte løsninger til tourproduktion

Uanset om du er en arrangør eller virksomhed der skal planlægge en tourproduktion, så lad os med vores erfaring indenfor branchen inspirerer dig. Vi hjælper gerne med vores ekspertise, fra adskillige vellykkede arrangementer, hvor forskellige smarte og kompakte løsninger inden for lydlys, scene eller AV er benyttet, for at effektivere og simplificere tourproduktion – men stadig til samme kvalitet. Vores lydlys, scene eller AV udstyr er af den absolutte topklasse, hvilket sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Derudover har vores mandskab stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling – og kan derfor sikre, at din tourproduktion eller show forløber helt efter planen.

Se også relateret emner; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festival, Tourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil scene eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Professionel løsning til tourproduktion

Hvis du som kunstner skal på tour, er det rart at vide, at der er 100 % styr på alt det praktiske, når du ankommer til dine destinationer. Derfor skal du naturligvis have dit eget udstyr med på touren, så alt komme til at spille og klappe under alle koncerter.

Til det formål skal du bruge en professionel samarbejdspartner, som kan levere alt det, du skal bruge på din tour. Det kan vi klare for dig her hos Europaz, hvor vi har lang erfaring med at levere både scene, lyd, lys og AV til tour-produktioner, så du er sikret en professionel løsning, der fungerer hver gang.

Scene, lyd og lys der passer til dig

Hos Europaz kan du få alt det, du skal bruge for at sikre en succesfuld tour. Vi har alt udstyret til at bygge en professionel scene med alt, hvad det indebærer, mens vi naturligvis også har alt det, der skal bruges for at sikre en overbevisende oplevelse på både lyd- og lyssiden.

Det er en stor opgave at stable en komplet scene på benene med alt inden for lyd, lys og AV, og derfor kræver det solid planlægning og god vejledning at sikre, at det hele kommer til at fungere sammen. Derfor klarer vi naturligvis det hele her hos Europaz, hvorfor vi vil tage os af både projektering, planlægning, opsætning, afvikling og nedtagning. Vi klarer med andre ord det hårde arbejde, så du kan slappe af og fokusere på at skabe uforglemmelige oplevelser for publikum.

Den perfekte løsning kommer vi frem til sammen med dig, så du kommer til at få den scene og det lyd og lys, der passer til dit show. Vi gør en dyd ud af at lytte til dine behov og dine planer, hvorfor vi naturligvis også strikker en løsning sammen, der passer til dit budget.

Professionelt udstyr i høj kvalitet

Når du skal på tour, er du naturligvis helt afhængig af kvaliteten af dit udstyr. Det gælder både for scenen og tilbehøret til scenen, men det gælder især for lyset og lyden, som er afgørende for den oplevelse, publikum får foran scenen.

Derfor leverer vi kun udstyr fra allerøverste hylde, hvor du får produkter fra kendte producenter, der laver udstyr, som er designet til brug i professionelle sammenhænge til bl.a. koncerter. Hos os får du kun det bedste af det bedste, og derfor kan du være sikker på en stabil afvikling af dine koncerter, hvor både du og alle i publikum får en god oplevelse hele vejen igennem.

Kontakt os i dag og hør mere

Hos Europaz kan vi levere alt det, du skal bruge til tour-produktion. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler en professionel samarbejdspartner, som sætter dine behov og krav i centrum. Med vores professionelle udstyr og professionelle hold sikrer vi en problemfri afvikling ved hvert stop på din tour, så du bare skal fokusere på det, du er god til.

Kontakt os i dag og lad os give dig et godt tilbud til din næste tour.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning