Ny Fritluftsscenen i Holstebro fra siden
Indvielse af ny amfiscene – Fritluftsscenen i Holstebro
27. januar 2024
 
 

30 års jubilæum hos Bel Air Aviation

Bel Air Aviation, grundlagt i 1994, er et dansk helikopterselskab, der specialiserer sig i offshore-transport, VIP-transport og medicinske evakueringer. Med hovedkontor i Esbjerg og flere baser i Danmark og udlandet, opererer de en moderne flåde af helikoptere som Sikorsky S-92 og Leonardo AW139, og overholder strenge internationale sikkerhedsstandarder. Til deres 30-års jubilæum forvandlede Europaz en helikopterhangar til et imponerende festlokale med avanceret lyd, lys, scene og AV udstyr, hvilket skabte en elegant atmosfære med tyl og lyskæder i loftet samt sorte tæpper langs væggene. Festen omfattede en stor scene for musikere, der hyldede Bel Air Aviations 30-års jubilæum med fantastisk musik og underholdning.

Highlights

1) Fremragende samarbejde, hvor vi kunne efterleve kundens ideer

Et fremragende samarbejde, hvor Europaz engagerede sig dybt i kundens visioner, resulterede i en løsning, der overgik forventningerne og skabte uforglemmelige øjeblikke gennem tæt dialog og kreativ tilgang.

2) Fra helikopterhangar til festlokale på 24 timer

Transformeringen af helikopterhangaren til et festlokale var spektakulær. Europaz brugte avanceret lyd, lys, scene og AV-udstyr og udsmykkede loftet med tyl og væggene med sorte tæpper, hvilket skabte en elegant og festlig atmosfære for en uforglemmelig begivenhed.

3) Afvikling af bands, taler, av og andre indslag

Europaz håndterede professionelt jubilæumsfestens bands, taler, AV-præsentationer og andre indslag. Deres omhyggelige planlægning og eksekvering sikrede en glidende og engagerende oplevelse for alle gæster.

google
Jeg fik æren af at arrangere vores virksomheds 30-års jubilæum sidste år. Det skulle være en fest ud over det sædvanlige med både en stor reception om fredagen (omkring 400 gæster) og stor fest om lørdagen (omkring 120 gæster). Jeg gik straks på jagt efter et firma, der kunne tage sig af alt det praktiske, som havde med scene, lys, lyd, osv. at gøre! Jeg faldt heldigvis over Europaz i min søgning - og efter en mail, hvor jeg kort beskrev mine tanker og idéer, var samarbejdet i gang. Efter flere møder og utallige opkald lykkedes det os at skabe det perfekte setup. Mine vildeste idéer blev taget imod med åbne arme og udført endnu bedre, end jeg havde forestillet mig. Slutresultatet fra Lasse, Kasper og resten af teamet var helt fantastisk! Jeg har kun ros til Europaz-holdet. Fem stjerner er ikke nok! Hvis jeg nogensinde har brug for hjælp igen, er de mit førstevalg! Tak for at gøre hele processen nemmere og sjovere!

Tak for et fantastisk arrangement!

Vi er utroligt stolte over at have haft muligheden for at bidrage til Bel Air Aviations 30-års jubilæum. Det var virkelig en fornøjelse at være en del af dette fantastiske projekt. Vi ser allerede frem til det næste arrangement i samarbejde med Bel Air Aviation.

Se mere her: Virksomheder eller Firmafest & event

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, antager vi at du er indforstået med det.