Alt indenfor udlejning af højtalere

KVALITETS HØJTALERE TIL EN FORNUFTIG PRIS

Udlejning af højtalere

Højtalere findes i mange forskellige former, typer og kvaliteter. Hvis man ikke har den nødvendige kendskab til lyd, kan det meget hurtigt blive uoverskueligt, men her kan vi hjælpe. Med vores mange års erfaring fra forskellige arrangementer, kan vi hjælpe dig med at vælge det helt rigtige, og til den helt rigtige pris.

I vores udlejning af højtalere finder du et bredt sortiment af forskellige højtalere af mærker som; D&B, Martin Audio, Turbosund, Mach & JBL. Vi fører kun de bedste mærker og tester nøje nye produkter af igennem til vores egne arrangementer, før de bliver udlejet.

Vi kan levere højtalere til dine behov, og tager altid udgangspunkt i dine ønsker, unden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

Se for eksempel; Højtalere, Monitor, Lydmixere, forstærkere, mikrofoner eller DJ pulte

 • MTI BR 152

 • D&B Q7 top

 • D&B M4 monitor

 • D&B J top

 • EV ETX-15P

 • D&B J sub

 • EV ZlX-15P

 • D&B Q1 top

 • HK Audio CT 108

 • EV-ELX215

 • EV-TX2181

 • Martin Audio LE200

 • D&B Q sub

 • Mach Ballister

 • Turbosound TXD12

Højtaler til fest

Når der skal skabes en god stemning til en fest, er lyden ikke til at komme udenom. Hverken pynt eller belysning er meget værd, hvis der ikke også er god lyd til festen, og netop derfor er højtalerne et af de områder, hvor det ikke kan betale sig at spare.

Med gode højtalere kan du sætte stemningen med lækker musik aftenen igennem, hvor musikken vil bringe alt det gode frem i dine gæste og få dem til at smile og danse. Derfor finder du naturligvis et stort udvalg af højtalere til leje her hos Europaz, så du kan skabe den helt rette stemning til din næste fest.

Højtaler udlejning sikrer masser af god lyd til hele natten

Her hos Europaz finder du et stort udvalg af forskellige højtalere, så du kan finde de højtalere, der passer til dine behov. Det kan dog være en udfordring at få styr på den gode lyd, hvis du ikke har erfaring med lydsystemer og højtalere.

Der er mange ting, der skal spille sammen, og du skal bruge andet udstyr end bare højtalere for at få det hele til at hænge sammen. Netop derfor kan du med fordel leje højtalere til fest her hos os, da vi sørger for, at du får alt det, du skal bruge. Med vores erfaring kan vi desuden hjælpe dig med at finde frem til lige netop det lydsystem, der passer til din begivenhed.

På den måde kan du være sikker på, at det hele kommer til at spille, og at du ikke kommer til at få for lidt lyd til din fest.

Lej højtaler til fest i høj kvalitet

Når du vil leje højtalere hos Europaz, er du altid sikker på at få den absolut bedste lyd. Med højtaler udlejning hos os får du højtalere fra populære brands som D&B, Martin Audio, JBL og mange andre, som sikrer dig et lydoutput i verdensklasse.

Her vil alle nuancer og den gode bas komme til at stå knivskarpt, så alle kan nyde den gode musik. Dertil sikrer den høje kvalitet en stabil afspilning, som vil give god lyd hele natten uden problemer.

Vi kan klare alt arbejdet

Hvis du gerne vil slippe for stres og jag i forbindelse med din næste fest, kan du vælge at lade os stå for det hårde arbejde med lyden. Vi kan lave en løsning for højtaler udlejning, hvor vi også sørger for opsætning, installation og eventuel afvikling, så du kan bruge din tid på andre ting.

Hvis du har styr på teknikken, kan du selvfølgelig også bare vælge at leje udstyret uden bemanding.

Kontakt os i dag for et tilbud

Hvis en fest i virksomheden eller i en anden forbindelse nærmer sig, kan du ringe til Europaz i dag og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi kan klare alt inden for højtaler udlejning, og vi bestræber os altid på at finde frem til den løsning, der passer helt perfekt til dig.

Kontakt os i dag og hør mere.