Skal du have et nyt konferencelokale eller mødelokale?

SÅ VIL VI GERNE HJÆLPE DIG MED EN PROFEESIONEL INSTALLATION

 

Konferencelokale & mødelokale

Hvad end dit konferencelokale eller mødelokale trænger til en renovering eller ny installation af lydlys og AV, så kan vi hjælpe dig. Europaz har igennem tiden lavet faste installationer og renoveringer af både store konferencelokaler til mindre mødelokaler. Med erfaring og viden fra vores professionelle lydlys, scene og AV arrangementer, skaber vi en tilpasset og driftsikker løsningen. Vi sikre en løsning der er brugervenlig, så alle kan bruge den, uden at være hverken lyd, lys eller AV ekspert.

Dit Konferencelokale – en løsning i samarbejde med dig

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene og AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Ved at betragte dig som en samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, uanset dit arrangements størrelse skal du have en lyd, lys, scene og AV løsning der passe til dine behov og dit budget – uden nogen overraskelser. Ved udarbejdelse af et tilbud til dig betyder det følgende; uden forpligtelser starter vi første fase af dit succesfulde arrangement, læs mere længere nede på siden.

Kontakt os gerne for at høre mere, så kan vi rådgive dig til den bedste løsning.

Forskellige løsninger til dine behov

Ingen installation er ens, så det er vigtig for os at den valgte løsningen passer til dine behov. Der kan være mange forskellige løsninger, der kan dække det samme behov, men de kan variere i pris og brugervenlighed, som alt sammen skal vurderes ind i den samlede installation. Som udgangspunkt er de lydlys og AV produkter der benyttes af den absolutte topklasse, dog vurdere vi også hvad dine behov egentlig er, i forhold til at holde omkostningerne nede. Dette sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift til den rigtige pris.

Vi sikrer din installation succes igennem fire faser

1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lyd, lys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Træning, afhængigt af installationens størrelse og kompleksitet udfører vi den nødvendige træning så vi sammen sikre en driftsikker løsning. Til sidst gennemgår vi hvordan i bedst bruger den eventuelle tilkøbte service ordning, hvor vi altid står klar til at rykke ud.

Igennem alle faser deler vi vores viden fra forskellige typer installationer, samt branchens varianter af lyd, lys, scene og AV. Dette sikrer at du kender til alle muligheder og vi sammen sikre den helt rigtige løsning.

Uanset om du allerede har et nuværende konferencelokale eller mødelokale, så lad os inspirerer dig. Vi hjælper gerne med vores erfaring fra andre vellykkede opgaver, hvor forskellige løsninger inden for lydlys eller AV blev benyttet – Kontakt os.

Se også; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & festkonference & mødeMessestand & udstillingProduktlancering eller bruge en StorskærmMobil scene eller Projektorer eller lærred – Restauratør der skal afholde Event & showsKoncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Installation af lyd og lys i konferencelokale

Når der skal holdes møder og konferencer, at klar kommunikation helt afgørende. Netop derfor er dit lydsystem vigtigt, da det giver dig mulighed for at kommunikere med et stort publikum på en nem, overskuelig og professionel måde.

God lyd er således vigtig i ethvert konference- eller mødelokale, og det gælder også, når det kommer til lys. Der skal være godt lys, som skaber overblik, og som giver alle muligheder for at følge med i, hvad der foregår.

Alt dette kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har lang erfaring med både installation af lys i konferencelokaler og installation af lyd i konferencelokaler

Alt inden for installation af lys og lyd til dit nye konference- eller mødelokale

Hos Europaz er ingen opgave for stor, når det kommer til installation af lys og lyd til dit nye konference- eller mødelokale. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os, hvis du er ved at bygge et nyt møde- eller konferencelokale, eller hvis dine gamle lokaler trænger til en renovering og en opgradering med ny teknik.

Vi kan levere installation af lys og lyd til både store og små konference- eller mødelokaler, og lige meget hvor stort jobbet er, leverer vi altid en professionel løsning, der vil leve op til alle dine krav for brug i det daglige.

Vi giver dig en driftssikker løsning, som er nem at gå til, hvorfor brugervenligheden vil være helt i top i alle situationer.

En løsning der passer til dine behov

Når du kontakter Europaz, vil vi sammen med dig levere en løsning, der passer til netop dine behov. Alle lokaler og alle behov er forskellige, og derfor er det vigtigt for os at indlede samarbejdet med at finde ud af, hvad du har brug for.

Med lang erfaring kan vi hjælpe dig med at finde frem til den rette løsning for dig, så du hverken får for lidt eller for meget, når det kommer til lyd og lys i dine lokaler.

Hos os er det også vigtigt, at der bliver skabt en løsning, der passer til dit budget, så alle kommer til at være tilfredse i sidste ende.

Produkter i høj kvalitet

Når du lader Europaz stå for installation af lys og lyd til dit konferencelokal, er du altid sikret at få nogle produkter fra øverste hylde. Vi leverer kun lys- og lydudstyr i høj kvalitet, som sikrer en stabil drift, og som giver et perfekt output i alle situationer.

Kontakt os i dag

Hos Europaz står vi altid klar til at hjælpe dig med installation af lyd og lys til dine konference- og mødelokaler. Der findes ikke den opgave, vi ikke kan klare, og du kan derfor altid tage kontakt til os, når du mangler lyd og lys i høj kvalitet.

Vi leverer den løsning, der passer til lige netop dig, og vi tager altid samarbejdet seriøst og lytter til dine behov. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning