Alt indenfor lyd udlejning til dit arrangement

VI HAR DET MESTE INDENFOR LYD UDLEJNING I EN HØJ KVALITET FOR AT SIKRE ET SUCCESFULDT ARRANGEMENT

 

Lyd udlejning til alle slags arrangementer

Europaz er din fortrukne partner indenfor lyd udlejning. Vi kan leverer lydudstyr til alle typer arrangementer, som f.eks. Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater, Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering. Vi har et indgående kendskab til branchen efter mange års erfaring med lyd udlejning samt installation, og har derfor den fornødne viden til at sikre at dit arrangement bliver en succes. Tag et kig ind i vores lyd udlejning og se alle vores produkter; højtalere, lydmixere, mikrofoner, forstærkere og DJ pulte.

Kontakt os gerne

Skulle du ikke finde det du søger i vores lyd udlejning, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne. I vores udlejningskatalog finder du udelukkende kvalitetsudstyr, fra mærker som D&B, Mach, Martin AudioEV, Lab, Midas, Yamaha. Alt udstyr bliver tjekket før og efter udlejning af vores fantastiske medarbejdere, for at sikre dig den bedste kvalitet.

Se meget mere under; lyd, lys, scene og AV eller få mere information som Arrangør, Virksomhedeller Restauratør

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning

Udlejning af lydanlæg

Lyden er en stor og vigtig del af mange forskellige arrangementer. Det gælder både til fester, ved messer, til koncerter og til mange andre arrangementer, hvor lyden skaber stemning og fungerer som et funktionelt element, når der skal kommunikeres til en folkemængde.

Derfor finder du naturligvis altid en masse gode muligheder for udledning af lydanlæg her hos Europaz, så du kan få god og praktisk lyd til dit næste arrangement.

Find alt inden for udlejning af lydanlæg

Når du skal bruge forstærket lyd af den ene eller den anden art til et arrangement, er der flere ting, der skal spille sammen for at sikre en god oplevelse. Her er gode højtalere naturligvis afgørende, men højtalerne kan ikke stå alene. Der skal også bruges mikrofoner, lydmixere, forstærkere og meget andet, som alt sammen vil sikre, at lyden kommer til at side lige i skabet til dit arrangement.

Her hos Europaz finder du alt inden for udlejning af lydanlæg, og du kan derfor få alt det udstyr, du skal bruge. Vi står naturligvis også klar til at hjælpe med rådgivning, så du kan finde rundt i den store mængde udstyr og få en løsning, der passer til netop dine behov.

Lej lydanlæg til alle typer af arrangementer

Hos Europaz kan vi klare udlejning af lydanlæg til alle typer af arrangementer. Vi kan levere store og komplette lydanlæg til store koncerter og shows, vi kan levere mindre lydanlæg til mindre byfester og festivaller, og vi kan levere lydanlæg til alle former for fester, møder, konferencer, messer og lignende.

Der er med andre ord ingen grænser for, hvad vi kan klare, når det kommer til udlejning af lydanlæg, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os, når du skal bruge god lyd til det ene eller det andet arrangement.

Lej lydanlæg i høj kvalitet

Når du lejer lydanlæg her hos os, er du altid sikker på at få kvalitetsudstyr i verdensklasse. Vi udlejer lydanlæg fra velkendte producenter som eksempelvis Yamaha, D&B og lignende, som alle leverer produkter i høj kvalitet.

Derfor er du sikret, at dit event vil blive afviklet med den bedst mulige lyd, hvor der ikke opstår problemer undervejs.

Skal du bruge hjælp til afvikling?

Hos Europaz har du mulighed for at leje lydanlæg til dit næste arrangement. Men vi kan også klare både opsætning og afvikling, hvis du har brug for hjælp på den store dag. Vi kan klare totalproduktion, hvor vi klarer alt det hårde arbejde, så du kan fokusere på andre ting og slappe af på den store dag.

Vi kan også klare delproduktion, mens du naturligvis også altid er velkommen til bare at leje vores udstyr.

Kontakt os og få et tilbud

Hvis du mangler en lydløsning til dit næste arrangement, står vi altid klar til at udleje et lydanlæg til dig. Sammen med dig kan vi skabe den perfekte løsning, som passer til dit arrangement og dit budget.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder og få et god tilbud på udlejning af lydanlæg.