Skal du arrangerer et modeshow?

MED ERFARING FRA MODESHOW, VIL VI GERNE HJÆLPE DIG MED ALT DET TEKNISKE TIL DIT SHOW

 

Lyd, lys, scene eller AV til dit modeshow

Skal du arrangerer et modeshow med behov for professionelt opsætning af lydlysscene eller AV, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer sørge for at din koncert også bliver en succes. Det vigtigste for os er, at du som arrangør er tryg på selve dagen og nyder et vellykket arrangement, hvor du ikke skal tænke på teknikken – den klarer vi.

Dit modeshow – en løsning i samarbejde med dig

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene og AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Ved at betragte dig som en samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, uanset dit arrangements størrelse skal du have en lyd, lys, scene og AV løsning der passe til dine behov og dit budget – uden nogen overraskelser. Ved udarbejdelse af et tilbud til dig betyder det følgende; uden forpligtelser starter vi første fase af dit succesfulde arrangement, læs mere længere nede på siden.

Vi sikrer dit arrangements succes igennem fem faser

1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lyd, lys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Afvikling, dit arrangement begynder og vi afvikle som aftalt 5) Nedtagning, Dit arrangement er slut, vi pakker sammen og låser af som aftalt.

Igennem alle faser deler vi vores viden fra forskellige typer arrangementer, samt branchens varianter af lyd, lys, scene og AV. Dette sikrer at du kender til alle muligheder og vi sammen sikre den helt rigtige løsning.

Troværdig og punktlig

Vi har i mange år, hjulpet en række store firmaer såsom; Bestseller, Vero Moda, Name It, ONLY, Pilgrim og flere, med alt indenfor lyd, lys, scene eller AV til deres modeshow og lancering af ny kollektioner. Feedback fra vores kunder er på den baggrund meget positive, da vi i fællesskab samarbejder om den bedste løsning for kunden. Vi med vores viden fra branchen samt erfaringer fra tidligere lanceringer, og kunden med deres indgående viden om firmaet samt deres produkter.

Se også; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & festkonference & mødeMessestand & udstillingProduktlancering eller bruge en StorskærmMobil scene eller Projektorer eller lærred – Restauratør der skal afholde Event & showsKoncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Lyd og lys til modeshow

Hvis du skal planlægge et større modeshow, handler det om at få helt styr på teknikken. Når mange mennesker skal sidde omkring en catwalk og beskue den ene kreation efter den anden, og når der skal holdes taler og så videre foran et stort publikum, stiller det krav til både lyd og lys.

Der skal lys til at oplyse scenen, så modellerne og tøjet bliver sat i centrum og kommer til at fremstå klart og tydeligt for alle i salen, mens lydsiden sørger for, at musik og tale fra scenen når ud til alle i salen.

Det og meget mere kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har stor erfaring med at planlægge og opsætte lyd og lys til store arrangementer som eksempelvis modeshows.

Skab god stemning med lyd til dit modeshow

Når et modeshow løber af stablen, vil det typisk også involvere taler fra designere og andre, og derfor skal der naturligvis være et godt lydsystem, som kan forstærke ordene fra scenen. Der skal være sammenhæng mellem mikrofoner og højtalere, men det kræver også en god planlægning og en solid portion erfaring at skabe en lydløsning, der passer til lokalet, og som sørger for, at lyden bliver klar og tydelig for alle tilstedeværende.

Lyden er typisk også vigtig i forbindelse med af musik under showet, hvor musikken vil sætte den helt rette stemning for både modellerne og for publikum.

Hos Europaz har vi mere end 40 års erfaring med at levere lyd til store arrangementer som eksempelvis koncerter og festivaller, og vi kan derfor også hjælpe dig med dit modeshow.

Vi leverer lyd til modeshows, der passer til lige netop dine behov, og vi kan klare alt fra planlægning til opsætning og videre til afvikling, så du slet ikke skal tænke på det tekniske i forbindelse med dit show.

Det vigtige lys

Lys til modeshow er lige så vigtigt som lyden. Lyset er med til at skabe stemning, mens lyset på samme tid har til formål at fremhæve modellerne, når de fremviser det nye tøj. Her skal skarpt lys følge modellen ned ad scenen, mens forskelligt farverigt lys kan bruges til at skabe en hyggelig atmosfære i resten af lokalet.

Hos Europaz kan vi levere alt inden for lys til modeshows, så vi i fælleskab kan skabe det helt perfekte lysshow, som vil pakke scenen godt ind og skabe lige netop den stemning, du gerne vil skabe.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Det er aldrig for tidligt at komme i gang med at planlægge lys og lyd, hvis du har et stort modeshow i kalenderen. Hvis du tager fat i Europaz, kan vi sammen skabe en passende løsning i god tid, så alt vil være på plads til den store dag.

Vi leverer altid en professionel løsning med udstyr i høj kvalitet, så du kan være sikker på, at showet kommer til at forløbe efter planen.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på lyd og lys til dit modeshow.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning