Skal du arrangerer et modeshow?

Lyd, lys, scene eller AV til dit modeshow

Skal du arrangerer et modeshow, hvor professionel lyd, lys, scene og AV er afgørende? Så er europaz klar til at rådgive dig.

Med over 42 års erfaring og talrige succesfulde arrangementer kan vi sikre dig det optimale av udstyr, til at din begivenhed bliver en succes. Vi har gennem tiden arbejdet med mange forskellige mennesker, mange virksomheder og foreninger i mange forskellige opgaver, så vi har helt sikkert en afprøvet løsning til dit modeshow. Vores højeste prioritet er at give dig mulighed for at slappe af på dagen og nyde, at alt forløber som planlagt.

Igennem professionel rådgivning, og i samarbejde med dig udarbejder vi en skræddersyet lyd-, lys-, scene- og AV-løsning, der passer til dine specifikke behov og ikke mindst dit budget. Vi betragter dig som en samarbejdspartner snarere end blot en kunde, da vi tror på, at det er gennem fælles anstrengelser, at vi kan skabe den rigtige løsning for dig. Vi stræber ikke efter "godt nok" og uanset størrelsen på dit arrangement fortjener du en løsning, der matcher dine behov og dit budget uden ubehagelige overraskelser.

Udpluk af vores kunder

 • Rosengaardcentret logo
 • Rofi Centret logo
 • Fur Bryghus logo
 • stafet for livet logo
 • Rohde Nielsen A/S logo
 • Holstebro Handelsstandsforening logo
 • Spejdernes Lejr logo
 • B&O logo
 • Volvo logo
 • unit-it logo
 • Schaumburg logo
 • Implement Consulting logo
 • Kvickly logo
 • ONLY logo
 • BMW logo
 • Nørre Vosborg logo
 • jem og fix logo
 • Creative Force logo
 • Djurs Sommerland logo
 • Name It logo
 • MHI Vestas Offshore Wind logo

Sikkerhed og kvalitet i fokus

Sikkerhed og kvalitet er vores absolutte fokus hos Europaz. Vi prioriterer sikkerhed og topkvalitet i alt, fra vores medarbejdere og opgaveudførelse til valget af vores produkter i vores lydudlejning. Vores brug af kun de fineste produkter garanterer en førsteklasses oplevelse for vores kunder. Europaz er det optimale valg som totalleverandør inden for lyd, lys, scene og AV, takket være vores dedikation til sikkerhed og kvalitet.

Sammen skaber vi en løsningen

Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe tilpassede lyd, lys, scene og AV løsninger, der nøje imødekommer dine behov. Vi ser vores kunder som partnere og tror på, at det bedste resultat opnås gennem vores fælles indsats. Vores mål er at levere høj kvalitet uden overraskende omkostninger, altid stræbende efter at overgå forventningerne.

Sikker arrangement igennem fem faser

For at sikre et vellykket arrangement følger vi en veldefineret proces bestående af fem strukturerede faser. Ved den første kundekontakt påbegynder vi den indledende fase uden nogen forpligtelser

1) Projektering, vi indsamler nødvendige oplysninger for at få overblikket. Herefter præsenterer vi det indledende forslag til den optimale løsning. Når løsningen og aftalen er klar, sikrer vi arrangementssucces gennem de følgende faser

2) Planlægningen, vi koordinerer løsningen med personale, udstyr, tidsplaner og eventuelle særlige behov

3) Opsætningen, vi ankommer som aftalt og påbegynder opsætningen

4) Afviklingen, arrangementet starter, og vi sikrer, at det gennemføres som planlagt

5) Nedtagning, arrangementet er slut, og vi pakker sammen og låser af som aftalt.

For at vi sammen kan opnå den bedste løsning, vil vi gennem hele processen dele vores ekspertise om forskellige arrangementtyper samt branchens variationer inden for lyd, lys, scene og AV-løsninger

Dyk ned i nogle af de spændende arrangementer vi har lavet

Lyd og lys til modeshow

Hvis du skal planlægge et større modeshow, handler det om at få helt styr på teknikken. Når mange mennesker skal sidde omkring en catwalk og beskue den ene kreation efter den anden, og når der skal holdes taler og så videre foran et stort publikum, stiller det krav til både lyd og lys.

Der skal lys til at oplyse scenen, så modellerne og tøjet bliver sat i centrum og kommer til at fremstå klart og tydeligt for alle i salen, mens lydsiden sørger for, at musik og tale fra scenen når ud til alle i salen.

Det og meget mere kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har stor erfaring med at planlægge og opsætte lyd og lys til store arrangementer som eksempelvis modeshows.

Skab god stemning med lyd til dit modeshow

Når et modeshow løber af stablen, vil det typisk også involvere taler fra designere og andre, og derfor skal der naturligvis være et godt lydsystem, som kan forstærke ordene fra scenen. Der skal være sammenhæng mellem mikrofoner og højtalere, men det kræver også en god planlægning og en solid portion erfaring at skabe en lydløsning, der passer til lokalet, og som sørger for, at lyden bliver klar og tydelig for alle tilstedeværende.

Lyden er typisk også vigtig i forbindelse med af musik under showet, hvor musikken vil sætte den helt rette stemning for både modellerne og for publikum.

Hos Europaz har vi mere end 40 års erfaring med at levere lyd til store arrangementer som eksempelvis koncerter og festivaller, og vi kan derfor også hjælpe dig med dit modeshow.

Vi leverer lyd til modeshows, der passer til lige netop dine behov, og vi kan klare alt fra planlægning til opsætning og videre til afvikling, så du slet ikke skal tænke på det tekniske i forbindelse med dit show.

Det vigtige lys

Lys til modeshow er lige så vigtigt som lyden. Lyset er med til at skabe stemning, mens lyset på samme tid har til formål at fremhæve modellerne, når de fremviser det nye tøj. Her skal skarpt lys følge modellen ned ad scenen, mens forskelligt farverigt lys kan bruges til at skabe en hyggelig atmosfære i resten af lokalet.

Hos Europaz kan vi levere alt inden for lys til modeshows, så vi i fælleskab kan skabe det helt perfekte lysshow, som vil pakke scenen godt ind og skabe lige netop den stemning, du gerne vil skabe.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Det er aldrig for tidligt at komme i gang med at planlægge lys og lyd, hvis du har et stort modeshow i kalenderen. Hvis du tager fat i Europaz, kan vi sammen skabe en passende løsning i god tid, så alt vil være på plads til den store dag.

Vi leverer altid en professionel løsning med udstyr i høj kvalitet, så du kan være sikker på, at showet kommer til at forløbe efter planen.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på lyd og lys til dit modeshow.