Skal du arrangerer et modeshow?

MED ERFARING FRA MODESHOW, VIL VI GERNE HJÆLPE DIG MED ALT DET TEKNISKE TIL DIT SHOW

 

Lyd, lys, scene eller AV til dit modeshow

Skal du arrangerer et modeshow med behov for professionelt opsætning af lydlys, scene eller AV, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde modeshows sørge for, at netop dit bliver en succes. Vigtigst for os er, at alt kører planmæssigt, så du på dagen trygt kan slappe af, og nyde at alt forløber som aftalt.

Vi sikrer dit modeshow trygt igennem alle stadier; projektering, planlægning, opsætning, afvikling samt nedtagning ved at skabe en tæt dialog med dig. Vi har et indgående kendskab til forskellige arrangementer, samt branchen varianter af lydlys, scene eller AV, hvilket gør os i stand til, at supportere med den fornødne know-how.

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene eller AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikre at overholde dit budget uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning.

Se også; Produktlancering

Troværdig og punktlig

Vi har i mange år, hjulpet en række store firmaer såsom; Bestseller, Vero Moda, Name It, ONLY, Pilgrim og flere, med alt indenfor lydlys, scene eller AV til deres modeshow og lancering af ny kollektioner. Feedback fra vores kunder er på den baggrund meget positive, da vi i fællesskab samarbejder om den bedste løsning for kunden. Vi med vores viden fra branchen samt erfaringer fra tidligere lanceringer, og kunden med deres indgående viden om firmaet samt deres produkter.

Lad os inspirere dig

Uanset om du er en arrangør, virksomhed, restauratør, der skal afholde modeshow, såsom, så lad os inspirerer dig. Vi hjælper gerne med vores ekspertise fra adskillige vellykkede koncerter, hvor forskellige løsninger inden for lydlys, scene eller AV blev benyttet – Kontakt os.

Se også relateret emner

Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, Modeshow, Musical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil scene eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning