Alt indenfor udlejning af lydmixere

KVALITETS LYDMIXERE TIL EN FORNUFTIG PRIS

Udlejning af lydmixere

Lydmixere findes i mange former, typer og kvaliteter lige fra helt små mixere med få kanaler til store mixere med mange kanaler. Hos os finder du kun det bedste til prisen uanset dit arrangements størrelse eller kompleksitet. Vi kan levere lydmixere til dine behov, og tager altid udgangspunkt i dine ønsker, unden at gå på kompromis med lydkvaliteten. I vores udlejning af lydmixere finder du et bredt sortiment af forskellige mærker Midas og Yamaha. Vi fører kun de bedste mærker og tester nøje nye produkter af igennem vores egne arrangementer før de kommer i udlejningen.

Digital eller analog lydmixere

Om man er til digitale aller analoge lydmixere er en smagssag, dog bruger størstedelen af lydteknikere i dag digitale lydmixer da computer teknologien er blevet bedre hvilket gør designet og brugen af de digitale mixere meget lig med de gamle analog mixere selvom det hele er digitalt. derudover kan man have mange kanaler på lidt plads og de digitale pulte fyldere mindre.

 • Midas DL 32 – Stagebox

 • Midas M32

 • Tapco Mix 120 lydmixer

  Tapco Mix 120

 • Midas Pro 2 C

 • Midas Pro 2 CC

 • Midas dl251 – Stagebox

 • Allen & Heath ZED Sixty 14FX

 • Midas MR18 IPAD

 • Midas M32R

 • Yamaha LS9 32 CH

Udlejning af lydmixer

Lydmixeren er en afgørende del af ethvert musikalsk setup, hvor der skal holdes styr på flere forskellige signaler. Det er relevant både til små intime koncerter og til store festivaller med tusindvis af publikummer, og i alle tilfælde vil musikkens kvalitet afhænge af lydmixeren.

Derfor skal du naturligvis også bruge en god lydmixer til dit næste musikarrangement. Den kan du leje lige her hos Europaz, hvor vi tilbyder udlejning af et stort udvalg af lydmixere. Her finder du lydmixere i høj kvalitet, som du kan leje til alle typer af arrangementer, hvor du har bruger for en solid og pålidelige lydmixer.

Lej en lydmixer i høj kvalitet

Når du lejer en lydmixer hos Europaz, er du altid garanteret at få et produkt i en høj kvalitet. Vi udlejer kun lydmixere fra velkendte producenter, som laver udstyr til professionel brug, og du er derfor garanteret stabilitet og pålidelighed med en af vores lydmixere i dit setup.

Hos os kan du bl.a. leje lydmixere fra Yamaha, Midas og andre kendte producenter, og vi tester alle vores lydmixere grundigt igennem, inden vi sender dem ud til dit arrangement. Det er din garanti for, at du ikke kommer til at opleve problemer med teknikken til dit arrangement, så du i stedet kan fokusere på at skabe en god lydoplevelse.

Stort udvalg af lydmixere

Her hos Europaz finder du altid et stort udvalg af lydmixere til udlejning. Hos os kan du altid finde en mixer, der passer til dine behov, når det kommer til både størrelse, funktioner og budget. Du kan leje en lille mixer med få kanaler til et lille setup, og du kan leje de helt store modeller med rigtig mange kanaler, som kan bruges til store koncerter.

Hos os kan du også vælge mellem digitale og analoge lydmixere, så du kan få en model, du er tryg ved at bruge til dit arrangement. Der er fordele ved begge typer, og det er helt op til dig, hvad du vælger. Hvis du har brug for råd og vejledning, står vi naturligvis også klar til at hjælpe, da vi med vores lange erfaring fra branchen har masser af relevant viden, der kan hjælpe dig med at vælge den lydmixer, der passer perfekt til netop dit arrangement.

Kontakt os i dag for at høre mere om udlejning af lydmixere

En lydmixer er en af de ting, der bare skal være styr på, når der spilles musik, og derfor kan det ikke betale sig at gå på kompromis med kvaliteten. Det ved vi alt om her hos Europaz, og derfor udlejer vi kun lydmixere fra øverste hylde til dine arrangementer.

På trods af den høje kvalitet har du mulighed for at leje en lydmixer til en rigtig god pris her hos os, så det hele også kommer til at give økonomiske mening for dig.

Sammen kan vi finde en løsning, der passer til dig, og vi hjælper dig hellere end gerne med at træffe de rette beslutninger. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder.