Installation af lyd, lys eller AV

Lad os hjælpe dig med din installation i dit konference- og mødelokale, cafe, restaurant eller sportshal?

Installation eller renovering af lyd, lys eller AV

Har dit konferencelokale, mødelokale, diskotek, natklub, bar, restaurant eller sportshal behov for en renovering eller ny installation af lyd, lys, scene og AV, så lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Europaz har igennem tiden lavet installationer i alle former lige fra diskotek og konferencelokaler til professionelle sportshaller samt restauranter. Vi har et indgående kendskab til branchen efter mange års erfaring med installation samt udlejning og brug af lyd, lys, scene og AV.

Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, finder vi sammen den bedst løsning til dine behov og ikke mindst dit budget. Det vigtigste for os er, at du har et system der er stabilt og virker hver gang. Med udgangspunkt i dine behov og vores viden fra mange forskellige typer installationer, såsom konferencelokale, mødelokale, diskotek, natklub, bar, restaurant eller sportshal, samt forskelllige arrangementer, såsom Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater, Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering, sikre vi dig den bedste løsning.

Salg af lyd, lys, scene og AV

Hos Europaz udlejes ikke kun, men sælges også lyd, lys, scene og AV, og her kan vi rådgive dig til det helt rigtige køb til dine behov. Se mere: Salg af lyd, lys, scene og AV.

Serviceaftale sikre dig stabilitet

Ligesom nogle af vores andre kunder, kan du tilkøbe en service aftale, hvor vi hjælper med vedligeholdelse af udstyret. Dette sikre dig et stabilt system som aldrig bryder sammen og hvis uheldet skulle være ude, stiller vi med en tekniker så hurtigst som muligt. Uanset om udstyret er lejet eller købt betragter vi det som vores eget og sørge for alt virker, som det skal. Skulle du have flere spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne.

Se meget mere under; Udlejning og salg af lyd, lys, scene og AV eller få mere information som Arrangør, Virksomhed eller Restauratør

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning