Installation af lyd, lys eller AV

Installation eller renovering af lyd, lys eller AV

Har dit konferencelokale, mødelokale, diskotek, natklub, bar, restaurant eller sportshal behov for en renovering eller ny installation af lyd, lys, scene og AV, så lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Europaz har igennem tiden lavet installationer i alle former lige fra diskotek og konferencelokaler til professionelle sportshaller samt restauranter. Vi har et indgående kendskab til branchen efter mange års erfaring med installation samt udlejning og brug af lyd, lys, scene og AV.

Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, finder vi sammen den bedst løsning til dine behov og ikke mindst dit budget. Det vigtigste for os er, at du har et system der er stabilt og virker hver gang. Med udgangspunkt i dine behov og vores viden fra mange forskellige typer installationer, såsom konferencelokale, mødelokale, diskotek, natklub, bar, restaurant eller sportshal, samt forskelllige arrangementer, såsom Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festival, Tourproduktion, Modeshow, Musical, revy & teater, Firma event & fest, konference & møde, Messestand & udstilling, Produktlancering, sikre vi dig den bedste løsning.

Se meget mere under; Udlejning og installation eller få mere information her som arrangør, virksomhed eller restauratør.

Varekategorien konference & mødelokale
Varekategorien sportshal og arena
Varekategorien bar og restaurant
Varekategorien natklub og diskotek
Varekategorien salg af udstyr

Udpluk af vores kunder

 • Djurs Sommerland logo
 • Nørre Vosborg logo
 • Fur Bryghus logo
 • Rosengaardcentret logo
 • BMW logo
 • Volvo logo
 • Rofi Centret logo
 • Creative Force logo
 • B&O logo
 • Spejdernes Lejr logo
 • Københavns Universitet logo
 • unit-it logo
 • Rohde Nielsen A/S logo
 • jem og fix logo
 • Implement Consulting logo
 • ONLY logo
 • Schaumburg logo
 • Name It logo
 • stafet for livet logo
 • Holstebro Handelsstandsforening logo
 • Kvickly logo
 • MHI Vestas Offshore Wind logo

Sikkerhed og kvalitet i fokus

Sikkerhed og kvalitet er vores absolutte fokus hos Europaz. Vi prioriterer sikkerhed og topkvalitet i alt, fra vores medarbejdere og opgaveudførelse til valget af vores produkter i vores lydudlejning. Vores brug af kun de fineste produkter garanterer en førsteklasses oplevelse for vores kunder. Europaz er det optimale valg som totalleverandør inden for lyd, lys, scene og AV, takket være vores dedikation til sikkerhed og kvalitet.

Sammen skaber vi en løsningen

Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe tilpassede lyd, lys, scene og AV løsninger, der nøje imødekommer dine behov. Vi ser vores kunder som partnere og tror på, at det bedste resultat opnås gennem vores fælles indsats. Vores mål er at levere høj kvalitet uden overraskende omkostninger, altid stræbende efter at overgå forventningerne.

Sikker arrangement igennem fem faser

For at sikre et vellykket arrangement følger vi en veldefineret proces bestående af fem strukturerede faser. Ved den første kundekontakt påbegynder vi den indledende fase uden nogen forpligtelser

1) Projektering, vi indsamler nødvendige oplysninger for at få overblikket. Herefter præsenterer vi det indledende forslag til den optimale løsning. Når løsningen og aftalen er klar, sikrer vi arrangementssucces gennem de følgende faser

2) Planlægningen, vi koordinerer løsningen med personale, udstyr, tidsplaner og eventuelle særlige behov

3) Opsætningen, vi ankommer som aftalt og påbegynder opsætningen

4) Afviklingen, arrangementet starter, og vi sikrer, at det gennemføres som planlagt

5) Nedtagning, arrangementet er slut, og vi pakker sammen og låser af som aftalt.

For at vi sammen kan opnå den bedste løsning, vil vi gennem hele processen dele vores ekspertise om forskellige arrangementtyper samt branchens variationer inden for lyd, lys, scene og AV-løsninger

Installation af lyd og lys

Lyd og lys spiller en vigtig rolle til en lang række forskellige arrangementer. Der skal strømme klar og tydelig lyd ud fra scenen til alle beskuere, og der skal være en passende mængde lys til at sætte den rette stemning og til at give det store overblik, når mørket falder på.

Alt dette kan vi hjælpe dig med her hos Europz. Vi har lang erfaring med installation af lyd og lys, og vi kan derfor også hjælpe lige netop dig, hvis du har et stort arrangement i kalenderen.

Installation af lyd, lys og AV til konferencer og mødelokaler

Hvis du skal holde en stor konference eller et vigtigt møde i din virksomhed, er lyd, lyd og AV helt afgørende for at sikre den gode oplevelse. Her er det vigtigt, at den talende kan gå klart igennem til publikum, og her spiller en lang række forskelligt udstyr vigtige roller.

Derfor kan det være en udfordring af få det hele til at spille, men netop det kan vi hjælpe dig med her hos Europaz. Vi kan hjælpe dig med:

 • Installation af lyd
 • Installation af lys
 • Installation af AV

Med vores professionelle løsninger bliver du sikker på, at alt det tekniske kommer til spille, hver gang du skal bruge det.

Installation af lyd og lys til natklubber og barer

Natklubber og barer er andre eksempler på steder, hvor lyd og lys er helt afgørende for oplevelsen. Her skal musikken sidde lige i skabet, mens et flot lysshow vil være med til at skabe den helt rette stemning.

Alt dette kan vi hjælpe dig med hos Europaz, hvor vi har stort erfaring med Installation af lyd og lys til natklubber og barer.

Installation af lyd og lys til sportshaller

Når det lokale hold løber på banen, vil det ofte foregå til lyden af sprøde toner og flot lys. Derfor er installation af lyd os lys og vigtigt i enhver sportshal, så den helt rette stemning kan sættes om de store kampe. Alt dette kan vi også hjælpe dig med hos Europaz, hvor vi har lang erfaring med installation af lyd os lys til sportshaller.

Salg af lyd, lys, scene og AV

Hos Europaz udlejes ikke kun, men sælges også lyd, lys, scene og AV, og her kan vi rådgive dig til det helt rigtige køb til dine behov. Se mere: Salg af lyd, lys, scene og AV.

Serviceaftale sikre dig stabilitet

Ligesom nogle af vores andre kunder, kan du tilkøbe en service aftale, hvor vi hjælper med vedligeholdelse af udstyret. Dette sikre dig et stabilt system som aldrig bryder sammen og hvis uheldet skulle være ude, stiller vi med en tekniker så hurtigst som muligt. Uanset om udstyret er lejet eller købt betragter vi det som vores eget og sørge for alt virker, som det skal. Skulle du have flere spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne.

Køb dit udstyr hos os

Hos Europaz kan du købe alt det udstyr, du skal bruge til lyd, lys og AV. Vi tilbyder således en komplet løsning, hvor vi både leverer og installerer alt dit udstyr, så du kommer til at spare en masse tid og besvær i processen. Efterfølgende tilbyder vi også en god serviceaftale, som sikrer dig stabilitet i den daglige drift.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Hvis du mangler udstyr til lyd og lys, eller hvis du mangler professionel hjælp til at hjælpe dig med installation af lys, lyd og AV, står vi hor Europaz altid klar til at hjælpe dig. Vi har lang erfaring med salg og installation af alle former for AV-udstyr samt lys og lyd, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os, når du mangler det ene eller det andet.