Skal du arrangerer et event eller show?

SÅ VIL VI GERNE HJÆLPE DIT EVENT MED DET TEKNISKE SÅSOM;  LYD, LYS & SCENE ELLER AV

 

Lyd, lys, scene eller AV til dit event eller show

Skal du arrangere et event, eller lave et show med behov for professionelt opsætning af lyd, lys, scene eller AV, så kan vi med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer sørge for at dit firma event også bliver en succes. Det vigtigste for os er, at du som arrangør er tryg på selve dagen og nyder et vellykket arrangement, hvor du ikke skal tænke på teknikken – den klarer vi.

Dit firma event – en løsning i samarbejde med dig

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene og AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Ved at betragte dig som en samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, uanset dit arrangements størrelse skal du have en lyd, lys, scene og AV løsning der passe til dine behov og dit budget – uden nogen overraskelser. Ved udarbejdelse af et tilbud til dig betyder det følgende; uden forpligtelser starter vi første fase af dit succesfulde arrangement, læs mere længere nede på siden.

Vi sikrer dit arrangements succes igennem fem faser

1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lyd, lys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Afvikling, dit arrangement begynder og vi afvikle som aftalt 5) Nedtagning, Dit arrangement er slut, vi pakker sammen og låser af som aftalt.

Igennem alle faser deler vi vores viden fra forskellige typer arrangementer, samt branchens varianter af lyd, lys, scene og AV. Dette sikrer at du kender til alle muligheder og vi sammen sikre den helt rigtige løsning.

Se også; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstillingProduktlancering eller bruge en StorskærmMobil scene eller Projektorer eller lærred – Restauratør der skal afholde Event & showsKoncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Stor erfaring og ekspertise

Når der skal afholdes arrangementer for mange mennesker, er lyd og lys to ting, der ikke kan undværes. Der skal lyd til for at sikre, at alle i forsamlingen kan høre, hvad der foregår, og der skal belysning til på scenen, så alle kan se de optrædende. Til det formål skal du bruge en professionel samarbejdspartner, som kan lavere alt inden for lys og lyd til dit event, så det hele kommer til at spille på den store dag.

Hos Europaz kan vi blive din professionelle samarbejdspartner, der vil levere en løsning i høj kvalitet med lyd, lys og AV til lige netop dit event. Vi har mere end 40 års erfaring med at levere lys og lyd til events som eksempelvis koncerter, generalforsamlinger og meget andet, og vi er derfor også de rette til at lave en professionel løsning til netop dit event.

Vi tager os af det hele

Når du vælger Europaz som din samarbejdspartner, hjælper vi dig hele vejen fra start til slut med dit arrangement. Fra begyndelse samarbejder vi om projektering og planlægning, så de rette rammer med afsæt i dine behov bliver skabt. Når der er styr på planerne og de store linjer, klarer vi naturligvis også selve opsætningen af lys og lyd til dit event, og når den store dag oprinder, klarer vi også afviklingen, hvis du gerne vil have hjælp til at sikre, at der ikke kommer til at være problemer med teknikken.

Når det hele er forbi, klarer vi selvfølgelig også nedtagningen, og du får derfor en totalløsning, når du vælger os som din samarbejdspartner. Under hele processen lytter vil til dine krav og behov, så du kommer til at stå tilbage med lyd og lys til dit event, der lever op til alle dine forventninger.

Professionelt udstyr i høj kvalitet

Når vi stabler en løsning på benene med lys og lyd til dit arrangement, kommer det altid til at ske med udstyr fra øverste hylde. Vi bruger kun det bedste udstyr fra branchen, som kommer fra førende producenter, hvilket er din garanti for, at alt udstyret fra lyd til lys kommer til at fungere fejlfrit på den store dag for dit event.

Den samme kvalitet får du i afviklingen, når du vælger at benytte dig af vores mandskab. Vores medarbejdere kommer med lang erfaring fra branchen, hvorfor du kan være sikker på, at hele dit event kommer til at blive afviklet med effektivitet og professionalisme fra start til slut.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du mangler en professionel løsning med lyd og lys til dit næste event, skal du ikke tøve med at kontakte Europaz i dag. Vi kan levere lyd og lys til alle former for events til både byfester, arrangementer i virksomheden, store festivaller og meget andet.

Vi er en pålidelig samarbejdspartner, der leverer, hvad vi lover, og vi gør en dyd ud af at overholde vores aftaler, så du ved, hvad du får, når du lejer lyd og lys hos Europaz.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning