Skal du arrangerer en byfest eller en festival?

SÅ KAN VI HJÆLPE MED ALT INDENFOR LYD, LYS, SCENE & AV TIL JERES BYFEST

Arrangør af Byfest & festival

Lyd, lys, scene eller AV til din byfest eller festival

Skal du arrangere en byfest eller en festival, så kan vi med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer sørge for at din koncert også bliver en succes. Det vigtigste for os er, at du som arrangør er tryg på selve dagen og nyder et vellykket arrangement, hvor du ikke skal tænke på teknikken – den klarer vi.

Din byfest eller festival – en løsning i samarbejde med dig

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene og AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Ved at betragte dig som en samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, uanset dit arrangements størrelse skal du have en lyd, lys, scene og AV løsning der passe til dine behov og dit budget – uden nogen overraskelser. Ved udarbejdelse af et tilbud til dig betyder det følgende; uden forpligtelser starter vi første fase af dit succesfulde arrangement, læs mere længere nede på siden.

[mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Professionelt og stabilt udstyr” title_size=”20″]I vores udlejning af lyd, lys, scene og AV, finder du udelukkende udstyr fra førende producenter. Dette gør du, for at sikre dig den bedste ydeevne og stabilitet til et succesfuldt arrangement.[/mvc_infobox][mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Vi tager udgangspunkt i dine behov” title_size=”20″]Hvad enten du er arrangør, virksomhed, restauratør med et større eller mindre arrangement, tager vi altid udgangspunkt i dine behov. Vi inddrager dog gerne viden fra tidligere opgaver, der kunne gøre dit arrangement endnu bedre.[/mvc_infobox][mvc_infobox info_style=”mega_info_box_2″ info_opt=”show_icon” icon_size=”30″ icon_height=”75″ icon_radius=”50%” border_width=”1″ title_color=”#000000″ font_icon=”far fa-thumbs-up” icon_color=”#0a0a0a” border_clr=”#0a0a0a” info_title=”Professional leverandør – En aftale er en aftale” title_size=”20″]Sammen med vores erfarne og professionelle ansatte overholder vi altid vores aftaler og gør en ekstra indsats for at tilfredsstille kunden.[/mvc_infobox]

Vi sikrer dit arrangements succes igennem fem faser

1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lyd, lys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Afvikling, dit arrangement begynder og vi afvikle som aftalt 5) Nedtagning, Dit arrangement er slut, vi pakker sammen og låser af som aftalt.

Igennem alle faser deler vi vores viden fra forskellige typer arrangementer, samt branchens varianter af lyd, lys, scene og AV. Dette sikrer at du kender til alle muligheder og vi sammen sikre den helt rigtige løsning.

Se også; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & festkonference & mødeMessestand & udstillingProduktlancering eller bruge en StorskærmMobil scene eller Projektorer eller lærred – Restauratør der skal afholde Event & showsKoncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Stort eller småt

Hvad enten om du skal arrangere noget stort eller småt inden for byfest eller festival, så har vi stor erfaring inden for begge, og kan derfor hjælpe dig med den rette løsning til netop dit arrangement. Uanset din byfest eller festivallokation kan vi levere lige efter dine behov, og sikre at du får præcis det du ønsker.

Byfest eller festival, begge fortjener god lyd og flot lys

Vores lydlys, scene eller AV udstyr er af den absolutte topklasse, hvilket sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Derudover har vores mandskab stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling både lydlys, scene eller AV – og kan derfor sikre, at din koncert forløber helt efter planen.

Lyd og lys til festival

Når der skal spilles livemusik, holdes taler og lignende fra en scene, er lyd og lys ikke til at komme udenom. Lyden skal flyde klart og tydeligt ud fra scenens højtalere, så publikum kan få alle dine detaljer i lyden med. Dertil skal der skabes et flot sceneshow med en festlig stemning, hvortil lys er helt uundværligt.

Alt dette kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har mere end 40 års erfaring med at levere lyd og lys til festivaller. Derfor kan vi også skabe den perfekte oplevelse til netop dit event, hvor alt det tekniske kommer til at spille på den store dag.

Alt inden for lyd til festival

At lave lyd til festival er en kompleks opgave. Her handler det ikke kun om at installere nogle mikrofoner og forbinde dem til en højtaler, for der skal meget andet og en solid planlægning til, før det hele kommer til at fungere til perfektion.

Det er netop det, vi har specialiseret os i her hos Europaz. Vi har mere end 40 års erfaring med at lave lyd til festivaller, og vi kan derfor klare alt fra planlægning til opsætning og videre til afvikling.

Vi sørger altid for at lave en løsning, der passer til dine behov og din festival, så du hverken får for meget eller for lidt lys. Du får det lydsystem, der skal bruges for at give dine publikummer den mest optimalt oplevelse, og vi kommer altid til at gå i tæt dialog med dig, så alle dine behov opfyldes.

Lys til festival i høj kvalitet

Også når det kommer til lyd til festival, har vi hos Europaz en lang og solid erfaring. Vi kan levere et prangende lysshow, som skaber en helt særlig stemning omkring scenen, og som vil indramme de optrædende på bedste vis.

Lys i alle verdens farver tager musikken til det næste niveau og skaber en god stemning, mens lyset på samme tid vil lyse de optrædende op, så alle kan følge med i, hvad der foregår.

Vi leverer alt inden for moderne lys til din festival, så du kan skabe lige netop det show, du gerne vil skabe.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Hos Europaz kan vi tilfredsstille alle de krav, du har til lyd og lys til din næste festival eller byfest. Vi kan også klare alt andet, når det kommer til bl.a. scene og AV-udstyr, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har et stort arrangement i kalenderen.

Vi kan klare alt fra projektering til planlægning og videre til opsætning og afvikling, mens vi naturligvis også klarer nedtagningen efterfølgende. Derfor kan du bruge dine kræfter på alle de andre vigtige opgaver, der er forbundet med at arrangere en festival eller en byfest, mens du med vores professionelle bemanding kan slappe helt af og nyde showet på den store dag.

Kontakt os i dag og høre mere om dine muligheder og lad os give dig et godt tilbud.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning