Udlejning af Mandskab & stagehands

STABIL OG SIKKER ARBEJDSKRAFT MED MANGE ÅRS ERFARING – Mandskab & stagehands

 

Udlejning af Mandskab & stagehands

Har du brug for hjælp, så har Europaz mange års erfaring i udlejning af mandskab & stagehands til professionel opsætning af lydlys, scene eller AV. Vi kan med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer og Tourproduktioner sørge for, at netop dit arrangement bliver en succes. Vigtigst for os er, at vi kan levere stabil arbejdskraft, så alt kører planmæssigt, og du på dagen trygt kan slappe af.

Se også; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & festkonference & mødeMessestand & udstillingProduktlancering eller bruge en StorskærmMobil scene eller Projektorer eller lærred – Restauratør der skal afholde Event & showsKoncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Alle slags opgaver til Mandskab & stagehands

Europaz’s mandskab & stagehands spænder over en bred vifte, fra hands, lys designere, lyd teknikere, lys teknikere, AV teknikere og meget andet – lidt til alle typer arrangementer hvor lyd, lys, scene og AV indgår. Vi har håndteret store produktioner indenfor eksempelvis livemusik, teater og ballet – men også helt små arrangementer såsom stand-up og foredrag. Vi har været medvirkende til opsætning af baggear og scene til forskellige kunstnerer: Kim Larsen, Den Kongelige Ballet, Gnags, Anders Matthesen, Abba The Show, Rocazino, High School Musical, Henning Stærk , Tournesol mf.

Stabilt, fleksibelt, trofast og dygtigt Mandskab & stagehands

Vi sikrer dig at vores mandskab & stagehands er stabile, fleksible, trofaste, dygtige medhjælpere, som ved hvordan man skal håndtere forskelligt slags udstyr. Dette sikre vi ved at skabe en tæt dialog med dig og forstå dine behov. Vi har et indgående kendskab til branchen, og har derfor på baggrund af vores mange års erfaring den fornødne know-how omkring branchens lyd, lys, scene og AV til at sikre det bedste forløb for dig.

Sammen med dig udarbejder vi en mandskab & stagehands løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikrer os, at dit budget holder uden overraskelser. Det gøres ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde. Vi tror på, at vi i fællesskab kan skabe det bedste for dig.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning

Udlejning af mandskab

Ved større musikarrangementer og lignende er mandskabet helt afgørende for at få det hele til at spille. Der skal være styr på lyd, lys og meget andet teknisk, og det er noget, der kræver en professionel indsats, hvis alt skal gå efter planen.

Men hvad gør du, hvis du mangler mandskab eller stagehands til dit næste store arrangement? Du kan leje dem lige her hos Europaz, hvor vi har en bred trup af erfarent mandskab, som kan hjælpe dig med opsætning og afvikling ved eksempelvis musikarrangementer.

Lej event personale til alle typer af arrangementer

Hos Eurpopaz har vi som nævnt et stort hold af dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig til netop dit arrangement. Vi kan hjælpe med alle former for arrangementer, der involverer lyd, lys, scene og lignende, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler bemanding.

Vi kan klare lidt af hvert, og vi kan levere arbejdskraft til alle typer af opgaver. Hos os kan du eksempelvis leje:

  • Stagehands
  • Lysdesignere
  • Lydteknikere
  • AV-teknikere
  • Og meget andet

Vi kan hjælpe dig med både små og helt store arrangementer, og vi kan både varetage foredrag, komik, livemusik og så videre.

Lang erfaring og stor professionalitet

Når du vælger udlejning af mandskab hos Europaz, er du garanteret at få professionelle folk til din opgave. Vores eventpersonale er dygtige og har erfaring inden for deres felt, hvorfor du er sikret en trofast og stabil afvikling af diverse arrangementer.

Vi har lang erfaring inden for branchen, og vi er derfor også altid klar til at hjælpe med at udarbejde den helt perfekte løsning for dig. Hos Europaz stræber vi efter perfektion, og vi betragter dig altid som en samarbejdspartner i stedet for som en kunde.

Hvor meget skal vi hjælpe dig med?

Hos Europaz vil vi altid levere lige netop den løsning, du efterspørger. Udlejning af mandskab vil ikke omfatte hverken mere eller mindre end det, du har brug for, og vi kan således både tilbyde at klare totalproduktion og delproduktion.

Hvis du gerne vil slappe helt af på den store dag, kan du hyre event personale til totalproduktion, hvor vi vil stå for både bemanding og afvikling af dit arrangement.

Hvis du selv har lidt mandskab og gerne vil klare nogle af opgaverne selv, kan vi også tilbyde delproduktion, hvor vi eksempelvis bare tager os af lydsiden, mens du står for resten.

Mulighederne er uendelige, og vi kan altid finde frem til netop den løsning, der passer til dig og dit budget.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du mangler fuld eller delvis bemanding til dit store store arrangement, når det kommer til lyd, lys, scene, AV og så videre, står vi hos Europaz altid klar til at hjælpe dig. Vi kan levere lige netop det event personale, du står og mangler, så dit event kan komme til at forløbe efter planen, og så du kan slappe af på den store dag.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder.