Stagehands udlejning og service til koncerter, festivaller og byfester

Professionel udlejning af mandskab, stagehands og teknisk personale

Europaz står klar til at assistere dig med vores omfattende erfaring inden for udlejning af mandskab, stagehands og teknisk personale til professionelle events såsom festivaler og koncerter. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder sceneopsætningshjælp og udlejning af AV-teknikere. Med mere end 42 års ekspertise og talrige vellykkede arrangementer og tourproduktioner bag os, garanterer vi, at dit event bliver en succes. Vores højeste prioritet er at sikre pålidelig og stabil arbejdskraft, så du kan slappe af og vide, at alt vil køre gnidningsløst på dagen.

Omfattende Serviceudbud

Vores mandskab og stagehands dækker et bredt spektrum af færdigheder, herunder hands, lysdesignere, lydteknikere, lysteknikere, AV-teknikere og meget mere. Uanset hvilken type event du står over for, hvor lyd, lys, scene og AV er involveret, er vi klar til at assistere. Vores erfaring spænder fra store produktioner over mange år såsom livemusik, teater og ballet til mindre begivenheder som stand-up comedy og foredrag. Vi har været involveret i opstilling af baggear og scener til en bred vifte af kunstnere, herunder Kim Larsen, Den Kongelige Ballet, Gnags, Anders Matthesen, Abba The Show, Rocazino, High School Musical, Henning Stærk, Tournesol, og mange mange flere.

Udpluk af vores kunder

 • Københavns Universitet logo
 • Kvickly logo
 • Djurs Sommerland logo
 • Fur Bryghus logo
 • ONLY logo
 • CLTM Udlejning Logo
 • jem og fix logo
 • Rofi Centret logo
 • Ugeavisen Faaborg Logo
 • Name It logo
 • Rohde Nielsen A/S logo
 • B&O logo
 • MHI Vestas Offshore Wind logo
 • unit-it logo
 • Schaumburg logo
 • Holstebro Handelsstandsforening logo
 • Spejdernes Lejr logo
 • Bjarne Nielsen A/S Logo
 • Rosengaardcentret logo
 • Implement Consulting logo
 • Volvo logo
 • Creative Force logo
 • Nørre Vosborg logo
 • stafet for livet logo
 • BMW logo
 • Front Of House Logo

Sikkerhed og kvalitet i fokus

Sikkerhed og kvalitet er vores absolutte fokus hos Europaz. Vi prioriterer sikkerhed og topkvalitet i alt, fra vores medarbejdere og opgaveudførelse til valget af vores produkter i vores lydudlejning. Vores brug af kun de fineste produkter garanterer en førsteklasses oplevelse for vores kunder. Europaz er det optimale valg som totalleverandør inden for lyd, lys, scene og AV, takket være vores dedikation til sikkerhed og kvalitet.

Sammen skaber vi en løsningen

Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe tilpassede lyd, lys, scene og AV løsninger, der nøje imødekommer dine behov. Vi ser vores kunder som partnere og tror på, at det bedste resultat opnås gennem vores fælles indsats. Vores mål er at levere høj kvalitet uden overraskende omkostninger, altid stræbende efter at overgå forventningerne.

Sikker arrangement igennem fem faser

For at sikre et vellykket arrangement følger vi en veldefineret proces bestående af fem strukturerede faser. Ved den første kundekontakt påbegynder vi den indledende fase uden nogen forpligtelser

1) Projektering, vi indsamler nødvendige oplysninger for at få overblikket. Herefter præsenterer vi det indledende forslag til den optimale løsning. Når løsningen og aftalen er klar, sikrer vi arrangementssucces gennem de følgende faser

2) Planlægningen, vi koordinerer løsningen med personale, udstyr, tidsplaner og eventuelle særlige behov

3) Opsætningen, vi ankommer som aftalt og påbegynder opsætningen

4) Afviklingen, arrangementet starter, og vi sikrer, at det gennemføres som planlagt

5) Nedtagning, arrangementet er slut, og vi pakker sammen og låser af som aftalt.

For at vi sammen kan opnå den bedste løsning, vil vi gennem hele processen dele vores ekspertise om forskellige arrangementtyper samt branchens variationer inden for lyd, lys, scene og AV-løsninger

Udlejning af mandskab

Ved større musikarrangementer og lignende er mandskabet helt afgørende for at få det hele til at spille. Der skal være styr på lyd, lys og meget andet teknisk, og det er noget, der kræver en professionel indsats, hvis alt skal gå efter planen.

Men hvad gør du, hvis du mangler mandskab eller stagehands til dit næste store arrangement? Du kan leje dem lige her hos Europaz, hvor vi har en bred trup af erfarent mandskab, som kan hjælpe dig med opsætning og afvikling ved eksempelvis musikarrangementer.

Stabilt, fleksibelt, trofast og dygtigt Mandskab & stagehands

Vi sikrer dig at vores mandskab & stagehands er stabile, fleksible, trofaste, dygtige medhjælpere, som ved hvordan man skal håndtere forskelligt slags udstyr. Dette sikre vi ved at skabe en tæt dialog med dig og forstå dine behov. Vi har et indgående kendskab til branchen, og har derfor på baggrund af vores mange års erfaring den fornødne know-how omkring branchens lyd, lys, scene og AV til at sikre det bedste forløb for dig.

Sammen med dig udarbejder vi en mandskab & stagehands løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikrer os, at dit budget holder uden overraskelser. Det gøres ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde. Vi tror på, at vi i fællesskab kan skabe det bedste for dig.

Lej event personale til alle typer af arrangementer

Hos Eurpopaz har vi som nævnt et stort hold af dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig til netop dit arrangement. Vi kan hjælpe med alle former for arrangementer, der involverer lyd, lys, scene og lignende, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler bemanding.

Vi kan klare lidt af hvert, og vi kan levere arbejdskraft til alle typer af opgaver. Hos os kan du eksempelvis leje:

 • Stagehands

 • Lysdesignere

 • Lydteknikere

 • AV-teknikere

 • Og meget andet

Vi kan hjælpe dig med både små og helt store arrangementer, og vi kan både varetage foredrag, komik, livemusik og så videre, vi sikre scenekunst på din scene ved at kunne varetage mange forskellige opgaver.

Lang erfaring og stor professionalitet

Når du vælger udlejning af mandskab hos Europaz, er du garanteret at få professionelle folk til din opgave. Vores eventpersonale er dygtige og har erfaring inden for deres felt, hvorfor du er sikret en trofast og stabil afvikling af diverse arrangementer.

Vi har lang erfaring inden for branchen, og vi er derfor også altid klar til at hjælpe med at udarbejde den helt perfekte løsning for dig. Hos Europaz stræber vi efter perfektion, og vi betragter dig altid som en samarbejdspartner i stedet for som en kunde.

Hvor meget skal vi hjælpe dig med?

Hos Europaz vil vi altid levere lige netop den løsning, du efterspørger. Udlejning af mandskab vil ikke omfatte hverken mere eller mindre end det, du har brug for, og vi kan således både tilbyde at klare totalproduktion og delproduktion.

Hvis du gerne vil slappe helt af på den store dag, kan du hyre event personale til totalproduktion, hvor vi vil stå for både bemanding og afvikling af dit arrangement.

Hvis du selv har lidt mandskab og gerne vil klare nogle af opgaverne selv, kan vi også tilbyde delproduktion, hvor vi eksempelvis bare tager os af lydsiden, mens du står for resten.

Mulighederne er uendelige, og vi kan altid finde frem til netop den løsning, der passer til dig og dit budget.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du mangler fuld eller delvis bemanding til dit store store arrangement, når det kommer til lyd, lys, scene, AV og så videre, står vi hos Europaz altid klar til at hjælpe dig. Vi kan levere lige netop det event personale, du står og mangler, så dit event kan komme til at forløbe efter planen, og så du kan slappe af på den store dag.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder.

FAQ - Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål:

Spørgsmål: Hvad inkluderer Europaz's stagehands service? 

Svar: Vores service inkluderer udlejning af kvalificeret mandskab til lyd, lys, scene og AV-opsætning og -nedtagning ved events og festivaler.

Spørgsmål: Hvor erfarent er jeres stagehands mandskab?

Svar: Vores team består af erfarne teknikere og arbejdere, der er specialiseret i forskellige aspekter af eventproduktion.

Spørgsmål: Kan jeg leje stagehands til en enkelt dag?

Svar: Ja, vi tilbyder fleksible lejemuligheder, fra en enkelt dag til hele eventperioder.

Spørgsmål: Tager jeres stagehands hånd om sikkerhedsaspekter?

Svar: Sikkerhed er en topprioritet for os, og vores stagehands er trænet i at sikre sikker opsætning og håndtering af udstyr.

Spørgsmål: Er Europaz's stagehands tilgængelige for internationale events?

Svar: Ja, vi tilbyder mandskabsudlejning til både lokale og internationale events, med fokus på kvalitet og professionalisme.