Projektorer & lærred efter dine behov – skal du projektere billede på lærred?

MED VORES STORE UDVALG AF PROJEKTORER & LÆRRED, KAN VI HJÆLPE DIG MED DIT ARRANGEMENT

 

Projektering af billeder med projektorer og lærred

Projektorer og lærred bliver i dag anvendt til mange forskellige typer arrangementer, hvor projektering af levende billeder er en nødvendighed. Uanset om du er en Arrangør, Virksomhed eller Restauratør med behov for projektering af levende billeder, så kan vi hjælpe dig. Med erfaring fra mange forskellige typer arrangementer, såsom Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater, Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering og meget mere kan vi finde den helt rigtige løsning.

Som en del af vores udvalg indenfor AV udstyr finder du forskellige projektorer og lærred. Sammen med dig udarbejder vi en projektorer og lærred løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikrer os, at dit budget holder uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig.

Projektorer og lærred i alle størrelser

Uanset om dit behov er stort eller småt, så kan vi hjælpe med forskellige projektorer og lærred i alle størrelser. Vi deler gerne erfaring fra tidlige opgaver og hjælper dig frem til den helt rigtige løsning.

Intet projektorer og lærred uden den gode lyd

Godt dækkende og ikke mindst lækker lyd er alt afgørende for et vellykket arrangement med levende billeder på projektorer og lærred. Da vi dagligt arbejder med udlejning af lyd, lys, scene og AV , kan vi naturligvis også tilbyde en samlet pakke af både lyd og projektorer og lærred. Vi anvender kun lyd, lys, scene og AV af den absolutte topklasse, hvilket sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Vores mandskab har stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling – og kan sikre dit arrangement forløber helt efter planen.

Se også; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & festkonference & mødeMessestand & udstillingProduktlancering eller bruge en StorskærmMobil scene eller Projektorer eller lærred – Restauratør der skal afholde Event & showsKoncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

 • Barco DP2K 32B projektor

 • Barco DP4k 32B projektor

 • Barco RLM-W14 projektor

 • Barco SLM R12 projektor

 • Epson EB-Z10005U 3LCD projektor

 • Panasonic PT-MZ13KU 3LCD SOLID SHINE Laser Projektor

 • Panasonic PT-VX600 projektor

 • Lærred 280 x 160 cm (16:9) – Front og bag projekteret

 • Lærred 345 x 203 cm (19:9) – Front og bag projekteret

 • Lærred 400 x 300 cm (4:3) – Front og bag projekteret

 • Lærred 420 x 240 cm (16:9) – Front og bag projekteret

 • Lærred 670 x 385 cm (16:9) – Front og bag projekteret

 • Udendørs biograf 20×9 meter

Lej en projektor

En projektor kan højne oplevelsen under mange forskellige arrangementer. Med en projektor får du mulighed for at kaste billeder og film op på et lærred i stort format, hvilket bl.a. kan være relevant, når du vil vise indhold for en stor forsamling. Det kan være relevant både som virksomhed, som restauratør eller som arrangør af et arrangement, hvor en projektor i alle tilfælde vil give dig nogle helt nye muligheder, når det kommer til projektering af diverse indhold.

Der er dog ingen grund til at investere i en dyr projektor, du kan skal bruge én gang. Her hos Europaz har du nemlig mulighed for at leje en rigtig god projektor til en rigtig god pris. Interesseret? Så læs mere herunder og se hvad dine muligheder er.

Lej en projektor og et lærred til lige netop dit arrangement

Det kan som nævnt være relevant at leje en projektor i rigtig mange forskellige sammenhænge. Det kan både være til en byfest, til en koncert, til en begivenhed i virksomheden eller til hvilket som helst andet arrangement, hvor du har behov for at kaste billeder eller video op på et stort lærred.

Derfor findes der også forskellige behov, når det kommer til at leje en projektor. Hos Europaz har vi et stort udvalg af projektorer, så du både kan leje en projektor til fest, leje en projektor til udendørs brug samt en projektor til hvilken som helst anden sammenhæng.

Du kan med andre ord finde lige netop den projekter, der lever op til dine krav, og som passer ind i lige netop din økonomi. Du kan således både leje en projektor til mindre lærreder, og du kan leje store projektorer til de helt store lærreder.

Hos os kan du naturligvis også leje det lærred, du skal bruge under projekteringen, mens du også finder et stort udvalg af alt muligt andet AV-udstyr, som kan blive relevant i forbindelse med dit arrangement. Det gælder bl.a. for alt inden for lyd og tilbehør, så kan skabe en sublim lydoplevelse i samspil med det, der foregår på det store lærred.

Lej en projektor i høj kvalitet

Når du lejer en projektor hos Europaz, er du altid garanteret et produkt i en høj kvalitet. Du får billedkvalitet i verdensklasse, så alle de vigtige detaljer kommer med. Den høje kvalitet gælder også for vores lærreder og for vores andet tilbehør som eksempelvis lydsystemer, så du altid er sikret et velafviklet arrangement, når du lejer en projektor og andet udstyr her hos os.

Find din projektor i dag

Har du allerede et stort eller mindre arrangement i kalenderen, som kræver en projektor i stor eller mindre skala? Så kig med her på siden og læs mere om dine forskellige muligheder for at leje en projektor. Her kan du læse mere om, hvad de enkelte projektorer kan levere, så du kan finde frem til den rette. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning