Skal du arrangerer en koncert eller fremvise noget musik?

Lyd, lys, scene eller AV til din koncert

Skal du arrangere en koncert, eller fremvise et musikstykke, hvor professionel lyd, lys, scene og AV er afgørende? Så er europaz klar til at rådgive dig.

Med over 42 års erfaring og talrige succesfulde arrangementer kan vi sikre dig det optimale av udstyr, til at din begivenhed bliver en succes. Vi har gennem tiden arbejdet med mange forskellige mennesker, mange virksomheder og foreninger i mange forskellige opgaver, så vi har helt sikkert en afprøvet løsning til din koncert. Vores højeste prioritet er at give dig mulighed for at slappe af på dagen og nyde, at alt forløber som planlagt.

Igennem professionel rådgivning, og i samarbejde med dig udarbejder vi en skræddersyet lyd-, lys-, scene- og AV-løsning, der passer til dine specifikke behov og ikke mindst dit budget. Vi betragter dig som en samarbejdspartner snarere end blot en kunde, da vi tror på, at det er gennem fælles anstrengelser, at vi kan skabe den rigtige løsning for dig. Vi stræber ikke efter "godt nok" og uanset størrelsen på dit arrangement fortjener du en løsning, der matcher dine behov og dit budget uden ubehagelige overraskelser.

Udpluk af vores kunder

 • ONLY logo
 • Nørre Vosborg logo
 • BMW logo
 • stafet for livet logo
 • B&O logo
 • jem og fix logo
 • Volvo logo
 • MHI Vestas Offshore Wind logo
 • Implement Consulting logo
 • Rosengaardcentret logo
 • Kvickly logo
 • Creative Force logo
 • Spejdernes Lejr logo
 • Rofi Centret logo
 • Holstebro Handelsstandsforening logo
 • Fur Bryghus logo
 • Rohde Nielsen A/S logo
 • Djurs Sommerland logo
 • unit-it logo
 • Name It logo
 • Schaumburg logo

Sikkerhed og kvalitet i fokus

Sikkerhed og kvalitet er vores absolutte fokus hos Europaz. Vi prioriterer sikkerhed og topkvalitet i alt, fra vores medarbejdere og opgaveudførelse til valget af vores produkter i vores lydudlejning. Vores brug af kun de fineste produkter garanterer en førsteklasses oplevelse for vores kunder. Europaz er det optimale valg som totalleverandør inden for lyd, lys, scene og AV, takket være vores dedikation til sikkerhed og kvalitet.

Sammen skaber vi en løsningen

Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe tilpassede lyd, lys, scene og AV løsninger, der nøje imødekommer dine behov. Vi ser vores kunder som partnere og tror på, at det bedste resultat opnås gennem vores fælles indsats. Vores mål er at levere høj kvalitet uden overraskende omkostninger, altid stræbende efter at overgå forventningerne.

Sikker arrangement igennem fem faser

For at sikre et vellykket arrangement følger vi en veldefineret proces bestående af fem strukturerede faser. Ved den første kundekontakt påbegynder vi den indledende fase uden nogen forpligtelser

1) Projektering, vi indsamler nødvendige oplysninger for at få overblikket. Herefter præsenterer vi det indledende forslag til den optimale løsning. Når løsningen og aftalen er klar, sikrer vi arrangementssucces gennem de følgende faser

2) Planlægningen, vi koordinerer løsningen med personale, udstyr, tidsplaner og eventuelle særlige behov

3) Opsætningen, vi ankommer som aftalt og påbegynder opsætningen

4) Afviklingen, arrangementet starter, og vi sikrer, at det gennemføres som planlagt

5) Nedtagning, arrangementet er slut, og vi pakker sammen og låser af som aftalt.

For at vi sammen kan opnå den bedste løsning, vil vi gennem hele processen dele vores ekspertise om forskellige arrangementtyper samt branchens variationer inden for lyd, lys, scene og AV-løsninger

Lyd og lys til koncert

Når der skal spilles musik til en koncert i den ene eller den anden sammenhæng, er det ikke kun kvaliteten af musikken, der kommer til at afgøre begivenhedens succes. Der skal også være styr på alt det tekniske, så publikum kan høre, hvad der bliver sunget, og så den helt rette stemning bliver sat.

Alt dette kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har lang erfaring med at levere lyd til koncerter, og vi har alt det udstyr, der skal til for at skabe et flot lysshow.

Alt inden for lyd til koncerter

Det giver sig selv, at lyd ikke er til at komme udenom, når der skal arrangeres en koncert. Der skal være klar forbindelse mellem mikrofoner og højtalere, og det hele skal fungere til perfektion, når musikerne går på scenen.

Men lyd til koncert handler ikke kun om et par gode højtalere og nogle mikrofoner. Det er et omfattende arbejde at planlægge, opsætte og afvikle en koncert på lydsiden, og derfor skal der professionelle folk til, så alt kommer til at foregår efter planen.

Netop dette kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har mere end 40 års erfaring med at lave lyd til koncerter. Vi har afviklet et væld af succesfulde koncerter med god lyd, og vi står også klar til at hjælpe dig med lige netop din koncert.

Vi kan klare alt fa projektering til planlægning og videre til opsætning og afvikling, så du får en professionel løsning hele vejen igennem, der ikke vil skuffe på den store musikdag, og som vil leve op til alle de krav, der stilles til moderne lydsystemer.

Lys til koncerter i høj kvalitet

Lyden er vigtig, men lys til koncert er også afgørende for at sætte den helt rette stemning. Scenelyd lyser scenen op i en mørk sal, hvor det farverig lys skaber en helt særlig atmosfære omkring scenen.

Lys i alle regnbuens farver vil skabe et interessant sceneshow, som sætter de optrædende i fokus, mens det mere praktisk lys på selv scenen sørger for, at musikernes optræden kan ses af alle.

Lys til koncert er således relevant, når det er både mørkt og lyst, for det er lysshowet, der forvandler en kedelig og grå scene til en sjov og spændende oplevelse.

Nytårskoncert

Vi har stor erfaring inden for forskellige nytårskoncerter, hvor et mere simpelt, men stort og flot sceneudtryk er altafgørende for publikum. Til de klassiske nytårskoncerter med et stort symfoniorkester, er der ofte en stor opbygget scene af scenepodier med masser af scenelys. Lyset er både til for at belyse scenen, så publikummet kan se orkestret, men også så artisterne kan spille efter læste noder. Nytårskoncerter indebærer ofte store solister med fantastiske stemmer. Disse unikke stemmer fortjener kun de bedste mikrofoner. Lad os hjælpe dig med din fremtidige Nytårskoncert.

Alle slags artister

Igennem vores mange års erfaring har vi efterhånden leveret lydlysscene eller AV til mange forskellige artister store som små, nationale samt internationale. Vi er vant til forskellige artister, og mestre derfor de forskellige behov, samt personligheder, artisterne måtte have. Som nogle af de artister vi har arbejdet med kan nævnes; Bryan Adams, Anne Linnet, Birthe Kjær, Nephew, Alphabeat, Lis Sørensen, Thomas Helmig, Birthe kjær, KATO, Duné, Johnson, Medina, Joey Moe, Decco Band, Big Fat Snake, Sko & Torp, Dodo And The Dodos, Pras, Trentemøller, Vengaboys, Nik & Jay, Cascada, Marie Key samt mange mange flere.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du skal arrangere en koncert, er det aldrig for tidligt at komme i gang med planlægning af lys og lyd. Der skal være styr på disse to afgørende elementer helt fra starten, og netop det står vi altid klar til at hjælpe dig med her hos Europaz.

Hos os gør vi en dyd ud af at levere den løsning, der passer perfekt til dine behov – også når det kommer til funktionalitet. Vi gør også en dyd ud af at levere høj kvalitet, når det kommer til både udstyr og service, og du kan derfor altid regne med os.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.