Skal du arrangerer en koncert eller fremvise noget musik?

SÅ KAN VI KLARER LYD, LYS & SCENE TIL JERES KONCERT

 

Lyd, lys, scene eller AV til din koncert

Skal du arrangere en koncert, eller fremvise et musikstykke, så kan vi med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer sørge for at din koncert også bliver en succes. Det vigtigste for os er, at du som arrangør er tryg på selve dagen og nyder et vellykket arrangement, hvor du ikke skal tænke på teknikken – den klarer vi.

Din koncert – en løsning i samarbejde med dig

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene og AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Ved at betragte dig som en samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, uanset dit arrangements størrelse skal du have en lyd, lys, scene og AV løsning der passe til dine behov og dit budget – uden nogen overraskelser. Ved udarbejdelse af et tilbud til dig betyder det følgende; uden forpligtelser starter vi første fase af dit succesfulde arrangement, læs mere længere nede på siden.

Vi sikrer dit arrangements succes igennem fem faser

1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lyd, lys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Afvikling, dit arrangement begynder og vi afvikle som aftalt 5) Nedtagning, Dit arrangement er slut, vi pakker sammen og låser af som aftalt.

Igennem alle faser deler vi vores viden fra forskellige typer arrangementer, samt branchens varianter af lyd, lys, scene og AV. Dette sikrer at du kender til alle muligheder og vi sammen sikre den helt rigtige løsning.

Se også; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & festkonference & mødeMessestand & udstillingProduktlancering eller bruge en StorskærmMobil scene eller Projektorer eller lærred – Restauratør der skal afholde Event & showsKoncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Nytårskoncert

Vi har stor erfaring inden for forskellige nytårskoncerter, hvor et mere simpelt, men stort og flot sceneudtryk er altafgørende for publikum. Til de klassiske nytårskoncerter med et stort symfoniorkester, er der ofte en stor opbygget scene af scenepodier med masser af scenelys. Lyset er både til for at belyse scenen, så publikummet kan se orkestret, men også så artisterne kan spille efter læste noder. Nytårskoncerter indebærer ofte store solister med fantastiske stemmer. Disse unikke stemmer fortjener kun de bedste mikrofoner. Lad os hjælpe dig med din fremtidige Nytårskoncert.

Alle slags artister

Igennem vores mange års erfaring har vi efterhånden leveret lydlysscene eller AV til mange forskellige artister store som små, nationale samt internationale. Vi er vant til forskellige artister, og mestre derfor de forskellige behov, samt personligheder, artisterne måtte have. Som nogle af de artister vi har arbejdet med kan nævnes; Bryan Adams, Anne Linnet, Birthe Kjær, Nephew, Alphabeat, Lis Sørensen, Thomas Helmig, Birthe kjær, KATO, Duné, Johnson, Medina, Joey Moe, Decco Band, Big Fat Snake, Sko & Torp, Dodo And The Dodos, Pras, Trentemøller, Vengaboys, Nik & Jay, Cascada, Marie Key samt mange mange flere.

Lyd og lys til koncert

Når der skal spilles musik til en koncert i den ene eller den anden sammenhæng, er det ikke kun kvaliteten af musikken, der kommer til at afgøre begivenhedens succes. Der skal også være styr på alt det tekniske, så publikum kan høre, hvad der bliver sunget, og så den helt rette stemning bliver sat.

Alt dette kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har lang erfaring med at levere lyd til koncerter, og vi har alt det udstyr, der skal til for at skabe et flot lysshow.

Alt inden for lyd til koncerter

Det giver sig selv, at lyd ikke er til at komme udenom, når der skal arrangeres en koncert. Der skal være klar forbindelse mellem mikrofoner og højtalere, og det hele skal fungere til perfektion, når musikerne går på scenen.

Men lyd til koncert handler ikke kun om et par gode højtalere og nogle mikrofoner. Det er et omfattende arbejde at planlægge, opsætte og afvikle en koncert på lydsiden, og derfor skal der professionelle folk til, så alt kommer til at foregår efter planen.

Netop dette kan vi hjælpe dig med her hos Europaz, hvor vi har mere end 40 års erfaring med at lave lyd til koncerter. Vi har afviklet et væld af succesfulde koncerter med god lyd, og vi står også klar til at hjælpe dig med lige netop din koncert.

Vi kan klare alt fa projektering til planlægning og videre til opsætning og afvikling, så du får en professionel løsning hele vejen igennem, der ikke vil skuffe på den store musikdag, og som vil leve op til alle de krav, der stilles til moderne lydsystemer.

Lys til koncerter i høj kvalitet

Lyden er vigtig, men lys til koncert er også afgørende for at sætte den helt rette stemning. Scenelyd lyser scenen op i en mørk sal, hvor det farverig lys skaber en helt særlig atmosfære omkring scenen.

Lys i alle regnbuens farver vil skabe et interessant sceneshow, som sætter de optrædende i fokus, mens det mere praktisk lys på selv scenen sørger for, at musikernes optræden kan ses af alle.

Lys til koncert er således relevant, når det er både mørkt og lyst, for det er lysshowet, der forvandler en kedelig og grå scene til en sjov og spændende oplevelse.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du skal arrangere en koncert, er det aldrig for tidligt at komme i gang med planlægning af lys og lyd. Der skal være styr på disse to afgørende elementer helt fra starten, og netop det står vi altid klar til at hjælpe dig med her hos Europaz.

Hos os gør vi en dyd ud af at levere den løsning, der passer perfekt til dine behov – også når det kommer til funktionalitet. Vi gør også en dyd ud af at levere høj kvalitet, når det kommer til både udstyr og service, og du kan derfor altid regne med os.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning