Udlejning af mobilscener i alle størrelser

Se vores store udvalg af forskellige mobilscene

Har du husket alt tilbehør?

Udlejning af certificeret og godkendte mobilescener

Europaz udlejer mobilscener i forskellige størrelser og varianter, alt efter kundens behov – Vi har præcis hvad du skal bruge indenfor mobile scener! Vores udvalg af mobilescener spænder fra både store til små, men fælles for alle er at de er ideelle til udendørs brug. Mobilscener kan anvendes til mange forskellige arrangementer såsom; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater, Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering  eller hvad dit arrangement har at byde på.

Mobilscener i forskellige varianter

Vores udvalg af mobilscener variere i forhold til størrelse men fælles for alle er den nemme transport og opstilling – Scenernes mobilitet gør at placering af scene kun afhænger af hvor den kan transporteres til. Herefter opslås den mobilscene direkte fra traileren og dernæst Scene tilbehør, lyd, Lys eller AV udstyr efter behov.

Se meget mere under; Udlejning eller få mere information som Arrangør, Virksomhedeller Restauratør

Mobilscener – Sikkerhed kommer først – Godkendte og certificeret

Hos europaz udlejes alle vores mobilscener altid som et opstillet produkt hvor kunden ikke skal besvære sig. Vores erfarne medarbejder sikre sig at alle mobilescener er forsvarligt opsat, hvor både vejr, underlag m.m. er taget i betragtning. Hos europaz betyder en sikker scene et endnu bedre arrangement – Godkendte og certificeret mobil scener kan lejes hos europaz. Alle vore mobile scener med undtagelse af 62 m2 scene er fra fabrikanten godkendt jf. EUROCODE og yderligere certificeret og godkendt af Teknologisk Institut til opstilling uden midlertidig byggetilladelse.

Lyd, lys, scene eller AV

Sammen kan vi udarbejde en lyd, lys, scene eller AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikre at overholde dit budget uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning.

Mobilscene

Når der skal spilles livemusik i den ene eller den anden sammenhæng, eller når der skal optrædes med andet til et af dine arrangementer, er det vigtigt, at rammerne omkring denne optræden sidder lige i skabet.

God musik eller lignende er nemlig ikke meget værd, hvis der ikke også er styr på det vigtige udstyr, og her er en god scene ikke til at komme udenom.

Hvis du mangler en mindre scene til dit næste arrangement, der er nem at transportere og nem at opstille, er en mobilscene det helt rette valg. En mobilscene udmærker sig ved at være yderst mobil, hvilket betyder, at du kan opstille den de fleste steder. En mobilscene kan nemlig slås op direkte fra traileren, og du skal derfor bare have adgang til traileren for at få en scene op at stå på kort tid.

Hvis det lyder som noget for dig, skal du kigge med her på siden, hvor du kan se og læse mere om dine muligheder for leje af mobilscene her hos Europaz.

Mobilscene udlejning til alle formål

Der findes mange forskellige situationer, hvor en scene vil højne oplevelsen af et arrangement. Det gælder både for musik, for taler og for anden underholdning, hvor en mobilscene bl.a. vil være med til at hæve de optrædende over menneskemængden, så alle tilskuere kan se med.

Dertil indeholder en mobilscene også alt det andet udstyr, der skal bruges for at gøre diverse optrædener til noget helt særligt. Her bliver der skabt en flot ramme om eksempelvis en koncert, mens scenen på samme tid giver muligheder for lysshow og meget andet.

En mobilscene er således et godt valg til alle arrangementer, hvor du har brug for en mindre scene til at tage en optræden til det næste niveau. Det kan både være til koncerter, til byfester og til mange andre forskellige events som eksempelvis en produktlancering, en messe eller lignende.

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bruge en mobilscene til, og når du kigger med her hos Europaz, kan du helt sikkert finde en mobilscene, der passer til dine behov, når det kommer til bl.a. størrelse.

Leje af mobilscene med sikkerheden i top

Når du lejer en leje af mobilscene hos Europaz, får du altid en godkendt og certificeret scene i høj kvalitet. Det betyder, at der altid er helt styr på sikkerheden, når du vælger en mobilscene fra vores udvalg.

Vores medarbejder sørger for, at dine scener bliver sat op efter alle kunstens regler, så du kan nyde showet med ro i maven og vished om, at der er helt styr på sikkerheden i alle situationer.

Lej din mobilscene hos Europaz i dag

Har du et spændende arrangement i kalenderen, og mangler du en fleksibel scene med mange muligheder til at skabe de rette rammer om en optræden eller lignende? Så tøv ikke med at kontakte Europaz i dag. Vi har mobilscener til de fleste formål, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde en scene til dine behov.