Åben by Night – Birthe Kjær
5. februar 2023
Arne alligator synger på en scene
Arne Alligator tour i Danmark & Sverige
16. februar 2023
 

Københavns Universitet

Hos Københavns Universitet skal der til tider gøres lidt ekstra ud af belysingen og stemning til særlige begivenheder. Europaz leverede her en total løsning der indebar både LED belysning til bygningen samt passende lydlys, scene og AV

Europaz mandskab fulgte arrangementet trygt igennem alle faser; 1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lyd, lys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Afvikling, dit arrangement begynder og vi afvikle som aftalt 5) Nedtagning, Dit arrangement er slut, vi pakker sammen og låser af som aftalt.

 
Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, antager vi at du er indforstået med det.