Scene til koncert i Viborg med band på
Koncert i Viborg
10. januar 2024
Creative Force lokale med projekter
Lydsystem i verdensklasse til Creative Force
14. januar 2024
 
 

Champagne smagning hos Nimb

En aften hos Nimb, hvor luksus og kunst forenes i en unik champagnesmagning af Don Perignon - Lady Gaga Edition. Nimb's fortryllende lokaler var badet i subtilt lys, der skabte en intime atmosfære. Her kunne du smage den eksklusive Lady Gaga Edition, mens loftet var projekteret i visuals inspireret af Lady Gagas æstetik. Dette var mere end en smagning; det var en totaloplevelse, der hyldede det ekstraordinære i Lady Gagas stil i på en af Københavns mest spektakulære lokationer. Her stod Europaz som totalleverandør af lyd, lys Projektorer og AV, hvilket yderligere bidrog til begivenhedens succes.

Highlights

1) Projektering i loftet

Loftet blev et lærred for spektakulære visuals, der forstærkede Lady Gagas unikke æstetik og kunstneriske udtryk.

2) Dæmpet belysning i hele lokalet

Intime stemning skabt af elegant dæmpet belysning, der indhyllede lokalet og skabte den perfekte atmosfære til champagnesmagning og Lady Gaga-oplevelsen.

3) Alt i Lady Gaga stil

Fra de nøje udvalgte Don Perignon-varianter til de dekorative elementer - alt var kurateret med Lady Gagas unikke stil i tankerne, hvilket gav en fortryllende og autentisk oplevelse.

4) Passende højtalere til lokalet 

Lyd i verdensklasse med højttalere, der var omhyggeligt valgt for at levere musik og lydelementer, der forstærkede stemningen og skabte en mindeværdig atmosfære under arrangementet.

Tak for en fantastisk aften hos Nimb

Vi er stolte over at have haft muligheden for at bidrage til denne champagnesmagning på hos Nimb og glæder os til næste gang.

Se mere her: Produktlancering eller AV udstyr

 

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, antager vi at du er indforstået med det.