Erhvervsakademiet Lillebælt – Indvielse
16. oktober 2016
trommeslager foran publikum
Vestjyllands Smukkeste Nostalgi Festival
16. oktober 2016

 

Holstebro Åben

Holstebro Åben er et arrangement i samarbejde med Holstebro Handelsstandsforening, hvor butikker holder åbent længere end normalt og som afslutningsvis er der lagt op til Koncert & musik hvor hele byen er samlet. Europaz har været med hele vejen og haft et tæt samarbejde med Holstebro Handelsstandsforening i mange mange år. Europaz har leveret et utal af forskellige løsninger til Holstebro Handelsstandsforening igennem årene lige fra Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teaterStorskærm eller Projektorer eller lærred.

Europaz levere her til Holstebro Åben en udendørs Koncert & musik løsning med både  lydlysscene og AV efter behov og ofte med flere scener på samme lokation. Europaz mandskab følger altid arrangementet igennem hele festivalen fra projektering, opsætning og afvikling. Se mere her: Koncert & musik.

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, antager vi at du er indforstået med det.