Københavns Universitet scene med instrumenter
Københavns Universitet
16. februar 2023
DR – Forpremiere på filmen 1864
6. april 2023
 

Arne Alligator tour i Danmark & Sverige

Så kom Arne Alligator til Danmark og havde brug for en stabil tourproduktion med både lydlys og scene klar til at tage rundt i hele landet. Her leverede Europaz en komplet total tourproduktion løsning til de steder Arne skulle hen og sikke et børneshow der blev skabt.

Europaz mandskab fulgte arrangementet trygt igennem alle faser; 1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lyd, lys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Afvikling, dit arrangement begynder og vi afvikle som aftalt 5) Nedtagning, Dit arrangement er slut, vi pakker sammen og låser af som aftalt.

Se mere her: tourproduktion

Se også; Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & showsKoncert & musikByfest & festivalTourproduktionModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & festkonference & mødeMessestand & udstillingProduktlancering eller bruge en StorskærmMobil scene eller Projektorer eller lærred – Restauratør der skal afholde Event & showsKoncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

 
Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, antager vi at du er indforstået med det.