Skal du afholde kommunalvalg, valgmøde eller valgaften?

VI KLARER ALT DET TEKNISKE TIL DIT KOMMUNALVALG, SÅ DU KAN FOKUSRE PÅ STEMMERNE

 

Lyd, lys, scene eller AV til kommunalvalg, valgmøde eller valgaften

Skal du afholde kommunalvalg, valgmøde eller en valgaften og har behov for en professionel opsætning indeholdende lydlys, scene eller AV? Så kan vi med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer sørge for, at din konference bliver en succes. Vigtigst for os er, at du på dagen trygt kan slappe af, og nyde at alt forløber som planlagt.

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene og AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Ved at betragte dig som en samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, uanset dit arrangements størrelse skal du have en lyd, lys, scene og AV løsning der passe til dine behov og dit budget – uden nogen overraskelser. Ved udarbejdelse af et tilbud til dig betyder det følgende; uden forpligtelser starter vi første fase af dit succesfulde arrangement, læs mere længere nede på siden.

Vi sikrer dit arrangements succes igennem fem faser

1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lydlys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Afvikling, dit arrangement begynder og vi afvikle som aftalt 5) Nedtagning, Dit arrangement er slut, vi pakker sammen og låser af som aftalt.

Igennem alle faser deler vi vores viden fra forskellige typer arrangementer, samt branchens varianter af lyd, lys, scene og AV. Dette sikrer at du kender til alle muligheder og vi sammen sikre den helt rigtige løsning.

Sikre dit budskab – Taler, projektering eller specielle indslag

Uanset om du er en arrangør, et parti eller en kandidat, der skal afholde et kommunalvalg, valgmøde eller en valgaften, så lad os hjælpe med at formidle dit budskab til at sikre dine stemmer. Dette kan være igennem taler, projektering af materialle eller specille indslag med vores lydlys, scene eller AV udstyr, som er af den absolutte topklasse. Dette sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Derudover har vores mandskab stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling – og kan derfor sikre, at dit kommunalvalg, valgmøde eller en valgaften forløber helt efter planen.

Se også relateret emner –  Generalforsamling, Kommunalvalg, valgmøde & valgaften, Aktionærmøde, Bestyrelsesmøde, Personalemøde, Kick-off møde

Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil scene eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Erfaren samarbejdspartner

Valgaftener er en sjælden fest, der fejrer vores fælles demokrati, og derfor må der naturligvis ikke mangle noget på den store dag. Det må der heller ikke, når det kommer til lyd og lys, for der skal naturligvis være gode rammer for kommunikationen, når der skal holdes taler til valget.

Til det formål har du brug for en professionel løsning, hvor både lyd og lys understøtter alle de budskaber, der bliver fremsat fra scenen eller talerstolen. En professionel løsning kan vi hjælpe dig med at stable på benene her hos Europaz, hvor vi har lang erfaring med at levere lys og lyd til store arrangementer.

Derfor kan vi også leverer den perfekte løsning med lys og lyd til kommunalvalg i netop din kommune, så der bliver sat de helt rette rammer om valgaftenen eller andre arrangementer i forbindelse med valget.

En løsning til dine behov

Hos Europaz gør vi altid en dyd ud af at stable en løsning på benene, der passer til netop dine behov, når det kommer til både omfang og budget. Vi hjælper dig med alt fra projektering til planlægning og videre til opsætning og afvikling, så du kan være tryg ved at have en professionel og erfaren partner med på hele rejsen.

Under hele planlægningen vil dine krav og behov være i centrum, så vi sammen kan finde frem til den løsning med lys, lyd og AV, der vil skabe de mest optimale rammer om netop dit arrangement på valgaftenen eller til et valgmøde i løbet af valgkampen.

Som din professionelle samarbejdspartner sørger vi for, at du kan slappe af på den store dag, for vi garanterer, at alt kommer til at fungere som forventet, når dagens talere stiller sig op på scenen. Med vores lange erfaring kan du være sikker på, at alle individuelle dele kommer til at virke optimalt og spille sammen til perfektion, så du kan læne dig tilbage og fokusere på alle de andre ting, du har travlt med i forbindelse med valget.

Professionelt udstyr

Når du skal bruge lys til kommunalvalg og lyd til kommunalvalg, er du naturligvis interesseret i at få nogle gode produkter, så alle tilskuere kan fokusere på det, der foregår på scenen, og så alle politikere kan få deres vigtige budskaber igennem.

Derfor udlejer vi naturligvis kun professionelt og stabilt udstyr til lyd, lys og AV fra førende producenter, så du er garanteret en høj ydeevne, der gør dit valgarrangement til en succes.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder

Hvis du er ved at planlægge et arrangement i forbindelse med kommunalvalget i din kommune, kan Europaz blive din professionelle samarbejdspartner i processen. Vi kan tage os af alt det tekniske til dit arrangement, mens vi også kan hjælpe dig med at bygge en scene, hvis det er nødvendigt til dit arrangement.

Med vores lange erfaring og fokus på kvalitet garanterer vi en problemfri løsning, som vil tilfredsstille alle din krav. Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning