Skal du afholde kommunalvalg, valgmøde eller valgaften?

Lyd, lys eller AV til kommunalvalg, valgmøde eller valgaften

Skal du arrangere kommunalvalg, valgmøde eller valgaften, hvor professionel lyd, lys, scene og AV er afgørende? Så er europaz klar til at rådgive dig.

Med over 42 års erfaring og talrige succesfulde arrangementer kan vi sikre dig det optimale av udstyr, til at din begivenhed bliver en succes. Vi har gennem tiden arbejdet med mange forskellige mennesker, mange virksomheder og foreninger i mange forskellige opgaver, så vi har helt sikkert en afprøvet løsning til dit valg eller din forsamling. Vores højeste prioritet er at give dig mulighed for at slappe af på dagen og nyde, at alt forløber som planlagt.

Igennem professionel rådgivning, og i samarbejde med dig udarbejder vi en skræddersyet lyd-, lys-, scene- og AV-løsning, der passer til dine specifikke behov og ikke mindst dit budget. Vi betragter dig som en samarbejdspartner snarere end blot en kunde, da vi tror på, at det er gennem fælles anstrengelser, at vi kan skabe den rigtige løsning for dig. Vi stræber ikke efter "godt nok" og uanset størrelsen på dit arrangement fortjener du en løsning, der matcher dine behov og dit budget uden ubehagelige overraskelser.

Udpluk af vores kunder

 • MHI Vestas Offshore Wind logo
 • Kvickly logo
 • BMW logo
 • Bjarne Nielsen A/S Logo
 • Københavns Universitet logo
 • unit-it logo
 • Rohde Nielsen A/S logo
 • Creative Force logo
 • ONLY logo
 • Name It logo
 • Volvo logo
 • jem og fix logo
 • Nørre Vosborg logo
 • Front Of House Logo
 • Rofi Centret logo
 • Implement Consulting logo
 • B&O logo

Sikkerhed og kvalitet i fokus

Sikkerhed og kvalitet er vores absolutte fokus hos Europaz. Vi prioriterer sikkerhed og topkvalitet i alt, fra vores medarbejdere og opgaveudførelse til valget af vores produkter i vores lydudlejning. Vores brug af kun de fineste produkter garanterer en førsteklasses oplevelse for vores kunder. Europaz er det optimale valg som totalleverandør inden for lyd, lys, scene og AV, takket være vores dedikation til sikkerhed og kvalitet.

Sammen skaber vi en løsningen

Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe tilpassede lyd, lys, scene og AV løsninger, der nøje imødekommer dine behov. Vi ser vores kunder som partnere og tror på, at det bedste resultat opnås gennem vores fælles indsats. Vores mål er at levere høj kvalitet uden overraskende omkostninger, altid stræbende efter at overgå forventningerne.

Sikker arrangement igennem fem faser

For at sikre et vellykket arrangement følger vi en veldefineret proces bestående af fem strukturerede faser. Ved den første kundekontakt påbegynder vi den indledende fase uden nogen forpligtelser

1) Projektering, vi indsamler nødvendige oplysninger for at få overblikket. Herefter præsenterer vi det indledende forslag til den optimale løsning. Når løsningen og aftalen er klar, sikrer vi arrangementssucces gennem de følgende faser

2) Planlægningen, vi koordinerer løsningen med personale, udstyr, tidsplaner og eventuelle særlige behov

3) Opsætningen, vi ankommer som aftalt og påbegynder opsætningen

4) Afviklingen, arrangementet starter, og vi sikrer, at det gennemføres som planlagt

5) Nedtagning, arrangementet er slut, og vi pakker sammen og låser af som aftalt.

For at vi sammen kan opnå den bedste løsning, vil vi gennem hele processen dele vores ekspertise om forskellige arrangementtyper samt branchens variationer inden for lyd, lys, scene og AV-løsninger

Erfaren samarbejdspartner

Valgaftener er en sjælden fest, der fejrer vores fælles demokrati, og derfor må der naturligvis ikke mangle noget på den store dag. Det må der heller ikke, når det kommer til lyd og lys, for der skal naturligvis være gode rammer for kommunikationen, når der skal holdes taler til valget.

Til det formål har du brug for en professionel løsning, hvor både lyd og lys understøtter alle de budskaber, der bliver fremsat fra scenen eller talerstolen. En professionel løsning kan vi hjælpe dig med at stable på benene her hos Europaz, hvor vi har lang erfaring med at levere lys og lyd til store arrangementer.

Derfor kan vi også leverer den perfekte løsning med lys og lyd til kommunalvalg i netop din kommune, så der bliver sat de helt rette rammer om valgaftenen eller andre arrangementer i forbindelse med valget.

En løsning til dine behov

Hos Europaz gør vi altid en dyd ud af at stable en løsning på benene, der passer til netop dine behov, når det kommer til både omfang og budget. Vi hjælper dig med alt fra projektering til planlægning og videre til opsætning og afvikling, så du kan være tryg ved at have en professionel og erfaren partner med på hele rejsen.

Under hele planlægningen vil dine krav og behov være i centrum, så vi sammen kan finde frem til den løsning med lys, lyd og AV, der vil skabe de mest optimale rammer om netop dit arrangement på valgaftenen eller til et valgmøde i løbet af valgkampen.

Som din professionelle samarbejdspartner sørger vi for, at du kan slappe af på den store dag, for vi garanterer, at alt kommer til at fungere som forventet, når dagens talere stiller sig op på scenen. Med vores lange erfaring kan du være sikker på, at alle individuelle dele kommer til at virke optimalt og spille sammen til perfektion, så du kan læne dig tilbage og fokusere på alle de andre ting, du har travlt med i forbindelse med valget.

Professionelt udstyr

Når du skal bruge lys til kommunalvalg og lyd til kommunalvalg, er du naturligvis interesseret i at få nogle gode produkter, så alle tilskuere kan fokusere på det, der foregår på scenen, og så alle politikere kan få deres vigtige budskaber igennem.

Derfor udlejer vi naturligvis kun professionelt og stabilt udstyr til lyd, lys og AV fra førende producenter, så du er garanteret en høj ydeevne, der gør dit valgarrangement til en succes.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder

Hvis du er ved at planlægge et arrangement i forbindelse med kommunalvalget i din kommune, kan Europaz blive din professionelle samarbejdspartner i processen. Vi kan tage os af alt det tekniske til dit arrangement, mens vi også kan hjælpe dig med at bygge en scene, hvis det er nødvendigt til dit arrangement.

Med vores lange erfaring og fokus på kvalitet garanterer vi en problemfri løsning, som vil tilfredsstille alle din krav. Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder.