Skal du afholde generalforsamling?

VI KLARER ALT DET TEKNISKE TIL DIN GENERALFORSAMLING, SÅ DU KAN FOKUSRE PÅ AT PRÆSENTERE DIT BUDSKAB

 

Lyd, lys, scene eller AV til generalforsamling

Skal du afholde en mindre eller større generalforsamling og har behov for en professionel opsætning indeholdende lydlys, scene eller AV? Så kan vi med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer sørge for, at din konference bliver en succes. Vigtigst for os er, at du på dagen trygt kan slappe af, og nyde at alt forløber som planlagt.

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene og AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Ved at betragte dig som en samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, uanset dit arrangements størrelse skal du have en lyd, lys, scene og AV løsning der passe til dine behov og dit budget – uden nogen overraskelser. Ved udarbejdelse af et tilbud til dig betyder det følgende; uden forpligtelser starter vi første fase af dit succesfulde arrangement, læs mere længere nede på siden.

Vi sikrer dit arrangements succes igennem fem faser

1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lydlys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Afvikling, dit arrangement begynder og vi afvikle som aftalt 5) Nedtagning, Dit arrangement er slut, vi pakker sammen og låser af som aftalt.

Igennem alle faser deler vi vores viden fra forskellige typer arrangementer, samt branchens varianter af lyd, lys, scene og AV. Dette sikrer at du kender til alle muligheder og vi sammen sikre den helt rigtige løsning.

Sikre dit budskab – Taler, projektering eller specielle indslag

Uanset om du er en arrangør, forening eller virksomhed, der skal afholde en generalforsamling, så lad os hjælpe med at formidle dit budskab. Dette kan være igennem taler, projektering af materialle eller specille indslag med vores lydlys, scene eller AV udstyr, som er af den absolutte topklasse. Dette sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Derudover har vores mandskab stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling – og kan derfor sikre, at din generalforsamling forløber helt efter planen.

Se også relateret emner –  Generalforsamling, Kommunalvalg, valgmøde & valgaften, Aktionærmøde, Bestyrelsesmøde, Personalemøde, Kick-off møde

Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil scene eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Undgå tekniske problemer

Når årets generalforsamling i virksomheden eller i organisationen skal afholdes, er der visse ting, der bare skal være styr på. Det gælder især for det tekniske, hvor både lyd og lys til generalforsamlingen er helt afgørende, når forsamlingens talere træder op på podiet for at levere årsberetninger og vigtige budskaber.

Her er der ikke plads til tekniske problemer, og det er vigtigt, at både lyd og lys er proportioneret ordenligt, så alle i salen kan se og høre, hvad der foregår på scenen. Derfor kan det betale sig at vælge en professionel samarbejdspartner som Europaz. Vi har mere end 40 års erfaring med at leverer lyd og lys til store arrangementer i form at både koncerter, generalforsamlinger og meget andet, og vi kan derfor også lave en professionel løsning for dig.

Vi hjælper dig hele vejen igennem

Det er en stor og kompliceret opgave at sikre den optimale mængde af lys og lyd til en generalforsamling, og det er en lige så kompliceret opgave at sikre, at det hele kommer til at spille sammen og fungere. Der er meget teknik involveret, og der er meget, der kan gå galt i processen med at sikre professionel afvikling af lys og lyd til din generalforsamling.

Derfor er det naturligvis ikke en opgave, du skal stå med selv, når du har tusind andre ting at tænke på i forbindelse med planlægningen af bestyrelsesmødet. Hos Eurpaz tager vi dig igennem alle stadier fra projektering, planlægning, opsætning og afvikling, så du har en professionel partner ved din side under hele forløbet.

Derfor kan du slippe bekymringerne og i stedet fokusere på andre vigtige ting, for med os ved din side ved du, at det hele komme til at fungere på den store dag.

En løsning til dine behov

Hos Europaz gør vi meget ud af at finde frem til en løsning, der passer til netop dit arrangement og dine behov. Derfor lytter vi til dig gennem både planlægning og afvikling, og vi tager altid dine krav seriøse, så du kommer til at blive tilfreds med resultatet på den store dag.

Vi er en samarbejdspartner fremfor en leverandør at lyd- og lysudstyr, og derfor er vi naturligvis altid lydhør overfor, hvordan du gerne ser dit arrangement løbe af stablen. Derfor gør vi også en dyd ud af at skabe en løsning, der passe til dit budget, og vi garanterer, at du ikke kommer til at blive overrasket, når regningen sendes.

Kontakt os i dag for at høre mere

Hvis du mangler en professionel samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med alt det tekniske til din næste generalforsamling, står vi hor Europaz altid klar til at hjælpe dig. Vi leverer udstyr i høj kvalitet, som er stabilt og pålideligt, og vi sætter det hele op med et professionelt mandskab, så du er sikret, at det hele kommer til at fungere på den store dag.

Med lyd og lys skaber vi de bedste rammer om netop din generalforsamling, og vi lytter altid til dine krav, så alle bliver tilfredse.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning