Skal du afholde aktionærmøde?

VI KLARER ALT DET TEKNISKE TIL DIT AKTIONÆRMØDE, SÅ DU KAN FOKUSRE PÅ AT FORMIDLE DIT BUDSKAB

 

Lyd, lys, scene eller AV til aktionærmøde

Skal du afholde aktionærmøde og har behov for en professionel opsætning indeholdende lydlys, scene eller AV? Så vil vi gerne hjælpe dig. Med vores +42 års erfaring sørge vi for at din aften bliver en succes. Det vigtigste for os er, at du på dagen trygt kan slappe af og nyde at alt forløber som planlagt.

Vi sikrer dit arrangement trygt igennem alle stadier; projektering, planlægning, opsætning, afvikling samt nedtagning, ved at skabe en tæt dialog med dig. Vi har et indgående kendskab til forskellige typer arrangementer, samt den fornødne know-how omkring branchens lydlys, scene & AV. Vi kan derfor hjælpe dig med at opnå et succesfuldt event.

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene eller AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikrer os, at dit budget holder uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig.

Sikre dit budskab – Taler, projektering eller specielle indslag

Uanset om du er en arrangør, forening eller virksomhed, der skal afholde et aktionærmøde, så lad os hjælpe med at formidle dit budskab. Dette kan være igennem taler, projektering af materialle eller specille indslag med vores lydlys, scene eller AV udstyr, som er af den absolutte topklasse. Dette sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Derudover har vores mandskab stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling – og kan derfor sikre, at dit aktionærmøde forløber helt efter planen.

Se også relateret emner –  Generalforsamling, Kommunalvalg, valgmøde & valgaften, Aktionærmøde, Bestyrelsesmøde, Personalemøde, Kick-off møde

Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil scene eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning