Skal du afholde bestyrelsesmøde?

Lyd, lys, scene eller AV til bestyrelsesmøde

Skal du afholde bestyrelsesmøde, hvor professionel lyd, lys, scene og AV er afgørende? Så er europaz klar til at rådgive dig.

Med over 42 års erfaring og talrige succesfulde arrangementer kan vi sikre dig det optimale av udstyr, til at din begivenhed bliver en succes. Vi har gennem tiden arbejdet med mange forskellige mennesker, mange virksomheder og foreninger i mange forskellige opgaver, så vi har helt sikkert en afprøvet løsning til din bestyrelsesmøde. Vores højeste prioritet er at give dig mulighed for at slappe af på dagen og nyde, at alt forløber som planlagt.

Igennem professionel rådgivning, og i samarbejde med dig udarbejder vi en skræddersyet lyd-, lys-, scene- og AV-løsning, der passer til dine specifikke behov og ikke mindst dit budget. Vi betragter dig som en samarbejdspartner snarere end blot en kunde, da vi tror på, at det er gennem fælles anstrengelser, at vi kan skabe den rigtige løsning for dig. Vi stræber ikke efter "godt nok" og uanset størrelsen på dit arrangement fortjener du en løsning, der matcher dine behov og dit budget uden ubehagelige overraskelser.

Udpluk af vores kunder

 • ONLY logo
 • Kvickly logo
 • Nørre Vosborg logo
 • unit-it logo
 • B&O logo
 • Implement Consulting logo
 • Creative Force logo
 • BMW logo
 • Volvo logo
 • jem og fix logo
 • MHI Vestas Offshore Wind logo

Sikkerhed og kvalitet i fokus

Sikkerhed og kvalitet er vores absolutte fokus hos Europaz. Vi prioriterer sikkerhed og topkvalitet i alt, fra vores medarbejdere og opgaveudførelse til valget af vores produkter i vores lydudlejning. Vores brug af kun de fineste produkter garanterer en førsteklasses oplevelse for vores kunder. Europaz er det optimale valg som totalleverandør inden for lyd, lys, scene og AV, takket være vores dedikation til sikkerhed og kvalitet.

Sammen skaber vi en løsningen

Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe tilpassede lyd, lys, scene og AV løsninger, der nøje imødekommer dine behov. Vi ser vores kunder som partnere og tror på, at det bedste resultat opnås gennem vores fælles indsats. Vores mål er at levere høj kvalitet uden overraskende omkostninger, altid stræbende efter at overgå forventningerne.

Sikker arrangement igennem fem faser

For at sikre et vellykket arrangement følger vi en veldefineret proces bestående af fem strukturerede faser. Ved den første kundekontakt påbegynder vi den indledende fase uden nogen forpligtelser

1) Projektering, vi indsamler nødvendige oplysninger for at få overblikket. Herefter præsenterer vi det indledende forslag til den optimale løsning. Når løsningen og aftalen er klar, sikrer vi arrangementssucces gennem de følgende faser

2) Planlægningen, vi koordinerer løsningen med personale, udstyr, tidsplaner og eventuelle særlige behov

3) Opsætningen, vi ankommer som aftalt og påbegynder opsætningen

4) Afviklingen, arrangementet starter, og vi sikrer, at det gennemføres som planlagt

5) Nedtagning, arrangementet er slut, og vi pakker sammen og låser af som aftalt.

For at vi sammen kan opnå den bedste løsning, vil vi gennem hele processen dele vores ekspertise om forskellige arrangementtyper samt branchens variationer inden for lyd, lys, scene og AV-løsninger

Vi sikrer den gode oplevelse

Når der skal holdes et vigtigt bestyrelsesmøde, er det afgørende, at der bliver sat en professionel stemning, hvor der er styr på alle de små detaljer. Det gælder især for alt det tekniske, som skal spille på den store dag. Hverken lyd ellers lys må være mangelfuld, da begge er afgørende for at sikre en god oplevelse og klar kommunikation til mødet.

Det kan vi hjælpe dig med at sikre her hos Europaz, hvor vi har mere end 40 års erfaring med at opsætte professionelt lys og lyd til bestyrelsesmøder. Derfor kan vi også klare alt det tekniske til netop dit møde, så der ikke kommer til at være problemer med lyden eller andet teknisk på den vigtige dag.

Lys og lyd til bestyrelsesmøde til dine behov

Hos Europaz gør vi en dyd ud af at levere en løsning, der passer til dine behov. I fælleskab udarbejder vi en plan for, hvordan de mest optimale lyd- og lydforhold sikres til netop dit møde, og vi vil derfor være der helt fra starten for at sikre, at der ikke kommer til at mangle noget.

Vi klarer således både projektering, planlægning og opsætning – alt sammen i samarbejde med dig – mens vi naturligvis også kan være der på mødedagen for at sikre, at alt fungerer, som det skal. Vi sørger selvfølgelig også for nedtagningen efterfølgende, hvorfor du aldrig behøver at bekymre dig om noget, når du lejer lys til bestyrelsesmøde og lyd til bestyrelsesmøde hos os.

Vi er din professionelle samarbejdspartner, der tager dig igennem hele processen, så du kan fokusere på det, du er god til, og så du får en løsning, der møder dine krav – også når det kommer til budget.

Professionelt udstyr i høj kvalitet

Der findes ikke noget værre, end teknik der driller, når du mindst har behov for det. Men det slipper du for at bekymre dig om, når du vælger os som din samarbejdspartner. Vi bruger kun det bedste udstyr på markedet, så du er garanteret den højeste kvalitet i både lyd, lys og alt det AV-udstyr, der får det hele til at hænge sammen.

Derfor kan vi garantere driftssikkerhed i de løsninger, vi leverer til dig, så du bare kan fokusere på at levere dine budskaber på mødet velvidende, at lyden og lyset er arrangeret af professionelle, så begge dele kommer til at understøtte dit budskab på mest effektive vis.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du er ved at arrangere et vigtigt bestyrelsesmøde eller lignende, står vi hos Europaz altid klar til at hjælpe med alt det tekniske. Vi sørger for den vigtige lyd og det lige så vigtige lys, så du ved, at alt kommer til at spille på den vigtige dag.

Vi kan også hjælpe dig med andre ting som eksempelvis scene eller storskærm, hvis det er relevant for dig. Vi kan nemlig altid finde frem til den løsning, der passer ind i lige netop dit møde eller dit arrangement.

Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder.