Skal du afholde bestyrelsesmøde?

VI KLARER ALT DET TEKNISKE TIL DIN BESTYRELSESMØDE, SÅ DU KAN FOKUSRE PÅ AT PRÆSENTERE DIT BUDSKAB

 

Lyd, lys, scene eller AV til bestyrelsesmøde

Skal du afholde bestyrelsesmøde og har behov for en professionel opsætning indeholdende lydlys, scene eller AV? Så kan vi med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer sørge for, at din konference bliver en succes. Vigtigst for os er, at du på dagen trygt kan slappe af, og nyde at alt forløber som planlagt.

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys, scene og AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Ved at betragte dig som en samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, uanset dit arrangements størrelse skal du have en lyd, lys, scene og AV løsning der passe til dine behov og dit budget – uden nogen overraskelser. Ved udarbejdelse af et tilbud til dig betyder det følgende; uden forpligtelser starter vi første fase af dit succesfulde arrangement, læs mere længere nede på siden.

Vi sikrer dit arrangements succes igennem fem faser

1) Projekteringen, indsamling af alle oplysninger til at kunne danne et overblik over opgaven for derefter at kunne komme med første oplæg til den helt rigtige lydlys, scene og AV løsning. Derefter når løsning og aftale er på plads, sikre vi dit arrangements succes igennem følgende faser; 2) Planlægning, løsning bliver planlagt med bemanding, udstyr, tidsplaner og eventuelle specielle behov 3) Opsætning, vi ankommer som aftalt og opsætning påbegyndes 4) Afvikling, dit arrangement begynder og vi afvikle som aftalt 5) Nedtagning, Dit arrangement er slut, vi pakker sammen og låser af som aftalt.

Igennem alle faser deler vi vores viden fra forskellige typer arrangementer, samt branchens varianter af lyd, lys, scene og AV. Dette sikrer at du kender til alle muligheder og vi sammen sikre den helt rigtige løsning.

Sikre dit budskab – Taler, projektering eller specielle indslag

Uanset om du er en arrangør, forening eller virksomhed, der skal afholde et bestyrelsesmøde, så lad os hjælpe med at formidle dit budskab til at sikre dine stemmer. Dette kan være igennem taler, projektering af materialle eller specille indslag med vores lydlys, scene eller AV udstyr, som er af den absolutte topklasse. Dette sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Derudover har vores mandskab stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling – og kan derfor sikre, at dit bestyrelsesmøde forløber helt efter planen.

Se også relateret emner –  Generalforsamling, Kommunalvalg, valgmøde & valgaften, Aktionærmøde, Bestyrelsesmøde, Personalemøde, Kick-off møde

Udlejning af lydlys, scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teater – Firma der skal afholde et Firma event & fest, konference & mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil scene eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV

Vi sikrer den gode oplevelse

Når der skal holdes et vigtigt bestyrelsesmøde, er det afgørende, at der bliver sat en professionel stemning, hvor der er styr på alle de små detaljer. Det gælder især for alt det tekniske, som skal spille på den store dag. Hverken lyd ellers lys må være mangelfuld, da begge er afgørende for at sikre en god oplevelse og klar kommunikation til mødet.

Det kan vi hjælpe dig med at sikre her hos Europaz, hvor vi har mere end 40 års erfaring med at opsætte professionelt lys og lyd til bestyrelsesmøder. Derfor kan vi også klare alt det tekniske til netop dit møde, så der ikke kommer til at være problemer med lyden eller andet teknisk på den vigtige dag.

Lys og lyd til bestyrelsesmøde til dine behov

Hos Europaz gør vi en dyd ud af at levere en løsning, der passer til dine behov. I fælleskab udarbejder vi en plan for, hvordan de mest optimale lyd- og lydforhold sikres til netop dit møde, og vi vil derfor være der helt fra starten for at sikre, at der ikke kommer til at mangle noget.

Vi klarer således både projektering, planlægning og opsætning – alt sammen i samarbejde med dig – mens vi naturligvis også kan være der på mødedagen for at sikre, at alt fungerer, som det skal. Vi sørger selvfølgelig også for nedtagningen efterfølgende, hvorfor du aldrig behøver at bekymre dig om noget, når du lejer lys til bestyrelsesmøde og lyd til bestyrelsesmøde hos os.

Vi er din professionelle samarbejdspartner, der tager dig igennem hele processen, så du kan fokusere på det, du er god til, og så du får en løsning, der møder dine krav – også når det kommer til budget.

Professionelt udstyr i høj kvalitet

Der findes ikke noget værre, end teknik der driller, når du mindst har behov for det. Men det slipper du for at bekymre dig om, når du vælger os som din samarbejdspartner. Vi bruger kun det bedste udstyr på markedet, så du er garanteret den højeste kvalitet i både lyd, lys og alt det AV-udstyr, der får det hele til at hænge sammen.

Derfor kan vi garantere driftssikkerhed i de løsninger, vi leverer til dig, så du bare kan fokusere på at levere dine budskaber på mødet velvidende, at lyden og lyset er arrangeret af professionelle, så begge dele kommer til at understøtte dit budskab på mest effektive vis.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du er ved at arrangere et vigtigt bestyrelsesmøde eller lignende, står vi hos Europaz altid klar til at hjælpe med alt det tekniske. Vi sørger for den vigtige lyd og det lige så vigtige lys, så du ved, at alt kommer til at spille på den vigtige dag.

Vi kan også hjælpe dig med andre ting som eksempelvis scene eller storskærm, hvis det er relevant for dig. Vi kan nemlig altid finde frem til den løsning, der passer ind i lige netop dit møde eller dit arrangement.

Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder.

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

DU VÆLGER HVAD DIG PASSER DIG BEDST

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling

Få et tilbud på totalproduktion

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

Få et tilbud på delproduktion

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Få et tilbud på udlejning